2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sakin ol rahatlat kendini canim. Herseyin basi stres. En buyuk adimi atlattin, artik rahat olup bekliceksin. Rabb'im bugunumuzu aratmasin insaallah.

Yavrunla, esinle, sevdiklerinle, nice mutlu, saglikli, huzurlu yillarin olsun insaallah.
Teşekkür ederim kızlar
Eksik olmayın

Aman bee hazir alirsin sende uzuldugun seye bak bosverrrr
Pastir parayi al :))
Nasıl olsa benim koca para basıyor dimi unuttum ben onu bak
Altın sektörü bitti kuZum dükkanlar kapanıyor
Büyük hani bu reklamlarda gördüğümüz ünlü markalar bile eleman çıkartıyor
Zordayız ülkece genel anlamda Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evime geçerken kadın gelecekti temizliğe onu bile çağırmayın yavaş yavaş yapayım diye düşünüyorum
Zaten ilk bebeğimiz olacak inşallah yeterince masraf yapacağız Allah ın izni ile

SEPTEMBER LOVE 4body1soul hayinler kötüyüm kızlar ya bide soğuk aldım sanırım. Başım ağrıyor dünden beri burnum tıkalı midem kötü bişey yiyemedim. Halsizim enerjinizi düşürmeyeyim dedim. Cidden en çilekeş topik olarak seçiyorum bu topiği

Geçmiş olsun kuZum meyve ye bol bol dinlen güzelce
Burun tıkanıklığı gebelerde çok sık olurmuş

Ne gebelikmiş ağlayacam artık neden bu kadar zor geçiyor ki
Herkesin böyle değil kuZum mart anaları böyle ben zaten şubat annelerine geçeceğim
Bu topik açmıyor beni
Şubattın son günleri Pera gelir diye içime doğuyor
Birileri de sevinir bakalım o zaman kime boyna laf atar 4body1soul
Ay bi şimdi bir Demir ilacına başladık o nasıl kötu içtiğimden beri mide delirdi
Zaten o acı tat gitmiyor şimdi zehir gibi oldu

Bi de sabah ac karina iceyim diyorsun. Mimkin diiil. Sen yine onu biraz acken iç.

Sende mi kuZum
Yazdıklarımızı imla hatalarından eleştiriyor musun Peki doğru söyle
Özellikle de 4body1soul yazdıklarını
Ya ilk yıllarım olsa yapardım da artık alışkanlık haline geldi o yüzden bana batmaz hic öyle şeyler hatta kendim bile yaparım yazım hatası özenmem hic

Pirayecim dikkat et kuzum kendine..çok geçmiş olsun...
Canım benimde magnezyum kalsiyum olan bir ilaç içiyorum.öğlen tok karnına içiyorum 2 gündür o beni mahvetti.demir ilacını sabahları aç içiyorum şurup şeklinde içinde folik asitte var.o fena değil midemi o kadar bulandırmıyor.birde vitamin içiyorum folik asit magnezyum a b c vitamin selenyum felan var.bazen diyorum çok şey mi içiyorum.progestsnı hiç saymıyorum.fazla folik asit zarar vermez sanırım.birde ikiz ya. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…