ayyy benim çok güzel örgü minnoş yeleklerim varrr, hepisideee pembişşşhep biriktirdim,ablamlara hediye gelenlerden araklamıştım çok beğendiklerimi hala daha çıkaramıyorum,koltuğun bazasının altında duruyor. pztsi bi görim kuzumu,herşey iyi olsun yavaştan başlarım bende çıkarmaya. hatta paylaşırız burda aldıklarımızıda
@pepitoo gözünaydın kuzuş@Nurbal27 iyiki doğdun güzel annerr
Teşekkür ederim kızlarSakin ol rahatlat kendini canim. Herseyin basi stres. En buyuk adimi atlattin, artik rahat olup bekliceksin. Rabb'im bugunumuzu aratmasin insaallah.
Yavrunla, esinle, sevdiklerinle, nice mutlu, saglikli, huzurlu yillarin olsun insaallah.
Ayyy canim dogum gunun kutlu olsnn nice guzel yaslarin olsun insallahhBugün benim doğum günüm
Biri Türkçe mi dedi??? Açılınn ben TürkçeciyimmÖzel Türkçe dersi alıyorum
Öğrendiklerimi sana iletiyorum daha ne istıyorsun eve kadar hizmet veriyorum
Bu arada-Piraye nerdesin ses var
Nasıl olsa benim koca para basıyor dimi unuttum ben onu bakAman bee hazir alirsin sende uzuldugun seye bak bosverrrr
Pastir parayi al :))
Sende mi kuZumBiri Türkçe mi dedi??? Açılınn ben Türkçeciyimm
Amin canım inşallahAyyy canim dogum gunun kutlu olsnn nice guzel yaslarin olsun insallahh
@melek-ilkay @Ftszynp M mel33 çok teşekkür ederim kızlar
Eşim çiçek yolladı eve az önce
Bi daha kocamı çekiştirmiycem
Aynen yaa
Geçmiş olsun kuZum meyve ye bol bol dinlen güzelceSEPTEMBER LOVE 4body1soul hayinler kötüyüm kızlar ya bide soğuk aldım sanırım. Başım ağrıyor dünden beri burnum tıkalı midem kötü bişey yiyemedim. Halsizim enerjinizi düşürmeyeyim dedim. Cidden en çilekeş topik olarak seçiyorum bu topiği
Ne gebelikmişGeçmiş olsun kuZum meyve ye bol bol dinlen güzelce
Burun tıkanıklığı gebelerde çok sık olurmuş
Sende akşama güzel bir yemek mı hazırlasan acabaAynen yaa
Bi daha dedikodu yapmiycam utandım
Herkesin böyle değil kuZum mart anaları böyle ben zaten şubat annelerine geçeceğimNe gebelikmişağlayacam artık neden bu kadar zor geçiyor ki
Bi de sabah ac karina iceyim diyorsun. Mimkin diiil.Herkesin böyle değil kuZum mart anaları böyle ben zaten şubat annelerine geçeceğim
Bu topik açmıyor beni
Şubattın son günleri Pera gelir diye içime doğuyor
Birileri de sevinir bakalım o zaman kime boyna laf atar4body1soul
Ay bi şimdi bir Demir ilacına başladık o nasıl kötu içtiğimden beri mide delirdi
Zaten o acı tat gitmiyor şimdi zehir gibi oldu
Ya ilk yıllarım olsa yapardım da artık alışkanlık haline geldi o yüzden bana batmaz hic öyle şeyler hatta kendim bile yaparım yazım hatası özenmem hicSende mi kuZum
Yazdıklarımızı imla hatalarından eleştiriyor musun Peki doğru söyle
Özellikle de4body1soul yazdıklarını
Pirayecim dikkat et kuzum kendine..çok geçmiş olsun...Herkesin böyle değil kuZum mart anaları böyle ben zaten şubat annelerine geçeceğim
Bu topik açmıyor beni
Şubattın son günleri Pera gelir diye içime doğuyor
Birileri de sevinir bakalım o zaman kime boyna laf atar4body1soul
Ay bi şimdi bir Demir ilacına başladık o nasıl kötu içtiğimden beri mide delirdi
Zaten o acı tat gitmiyor şimdi zehir gibi oldu
Öğlen yemekten 1 saat önce içtim olur dimi öyledeBi de sabah ac karina iceyim diyorsun. Mimkin diiil.Sen yine onu biraz acken iç.
Ama bak sen hata yaparsan ben veyaYa ilk yıllarım olsa yapardım da artık alışkanlık haline geldi o yüzden bana batmaz hic öyle şeyler hatta kendim bile yaparım yazım hatası özenmem hic
Olur olur.Öğlen yemekten 1 saat önce içtim olur dimi öylede
Ayy sinir oluyorum görmüyorlar mı düşük olduğunu illa teker teker benim mi söylemem gerekiyor.Evet düşmüş, gerçekten. Kadın doğumcun vermediyse tedavi Dahiliye'ye git bence. Hamile olduğunu söyle mutlaka Dahiliye'ye gidersen.
Aferin,yeni nesil güzel yetişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?