- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Benim hiç öyle becerim Yok öyle hevesleniyorumBen başladım 2 patik bi yelek yaptim bile heyecandan :)
Canım emin ol o patige başladığımda şiş bile kullanamiyordum bi söktüm bi yaptim youtube den bakarak dene derimBenim hiç öyle becerim Yok öyle hevesleniyorum
Ama etrafımda da kimse Yok örgün bana da öğretsin diye
Artık hazır alacağım kış bebeği olacak çünkü
Mardin’deyim canımHangi şehirdeydin canım sen pasajda olur evet daha çok
Kızımın heyecanından oluyor bunlar,aklımı başımdan alıyor cimcime dersin :)Doktorum diyecek bu cahil kadın nasıl ana olacak
Bir kere de bir ilacı yanlış kullanmıştım
Hemde fena bir yanlışlık yapmıştım
Aklım çıkmıştı bebeye bir şey olacak diye
Gece 11 de aramıştım doktoru korkudan
Elleme kiza kocasi gene bisey demistir gelir anlatir birazdan bizde kanepede yatirmasi gerektigini guzel Türkçemiz ile ifade ederiz artikinÖzel Türkçe dersi alıyorum
Öğrendiklerimi sana iletiyorum daha ne istıyorsun eve kadar hizmet veriyorum
Bu arada @-Piraye nerdesin ses var
Doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşın sağlık, mutluluk, huzur, sağlıklı ve hayirli bir evlat getirsin sana inşBugün benim doğum günüm
Bende kendi kendime ogrenmistim sonra hem kendi cocuklarima hem yigenlerime yaptim hediye goturdum cocuklarimin uzerinde gorup yapamiyoruz bunu bize ver diyen bile oldu.Canım emin ol o patige başladığımda şiş bile kullanamiyordum bi söktüm bi yaptim youtube den bakarak dene derim
Ah yakin olsak vermezdim bi tas yemek sofra kurardim sana beraber yerdikOffff yine geldiiii baş ağrısı bu nee yaaa kafam sepet gibi yemegim yokkk karnım acıktı allahimm şifa ver
KıZz ne istıyorsun benden garip ben tek başıma yatıyorum yorğanın altında sesim çıkmıyor baksanaAh yakin olsak vermezdim bi tas yemek sofra kurardim sana beraber yerdikSEPTEMBER LOVE u cekistire cekistire
Aman bee hazir alirsin sende uzuldugun seye bak bosverrrrKıZz ne istıyorsun benden garip ben tek başıma yatıyorum yorğanın altında sesim çıkmıyor baksana
zaten örğü de yapamıyorum beceremiyorum kimse de yapmıyor bana İnan ki şuan da ona üzülüyorum
Canım takip yapacağız dedi.yarın saat içinde normale döndü.ilaç vermeyi başlarda önermiyoruz ama düşmezse gün içinde sanırım öyle yönlendiriyolar.benim çok enteresan yarın saatte normale döndü.dün baş ağrım beni çok gerdi.sıcak mersin.yatıyorum sürekli .evham bir taraftan
Bugün benim doğum günüm
Ben de her ay duzenli yapiliyo saniyodum ondan biraz kafam karisti sagol canm cvbn icnGünaydın herkese4body1soul canım bir anda böyle olması garip geldi bana başka bir şeyden olmasın bulantıların acaba?
D dry75 canım kan testleri sürekli yapılmıyor özellikle bir şikayetin varsa yapılır. Onum dışında 20. Haftalarda ve Doğuma yakın yapılır diye biliyorum. Çok kafana takılırsa aile hekimine tam kan sayımı yaptırmak istiyorum de. Sonuçları d aile hekimini arayınca söylüyor. Bir sorun çıkarsa dr unla görüş diyor.
Cok sagol canimcvbn icin yani kansizlik vitaminler dusuk fln cikti onun dsnda tsh fln sorn cikmadi iyi bari icimi rhatlattiniz msjlarnzla ben de acaba doktrm mu ilgilenmyo dye panik yaptmGünaydın güzel anneler
Sizin oralarada kış geldi mi? donuyorum ayol
D dry75 canım bir biyolog olarak söyleyebilirimki kandaki değerler 1-2ayda önemli miltarlarda değişim göstermiyor. o yüzden başlangıçta herhangi bir sıkıntı gözlenmemişse (mesela tsh vs) sürekli kan tahlili yapılmaz.
M mel33 canım benim iki canlıyız,vucutta birsürü değişim var,olur öle arada tansiyon değişimleri. panik atak o şekilde olmuyor,içini rht tut
@betsy_pc bende dün çok hafif kupurdanmalar hissettim,gaz değildi eminim.. inşallah bebiştir
4body1soul canım benim geçmiş olsun yaa,acaba saçmı çıkarttı ne yaptı. bilemedim. üşütüyor olabilir misin? ben azıcık üşütsem,hiç olmayan bulantım geri geliyor. ayağımı,midemi sırtımı neremi üşütürsem üşütim oluyor. Kutuplarda yaşıyor gibi giyinmekten çekinmiyorum
pepitoo bi güzel haberler getir minnoştan
Hayırlı olsunKızlar ben geldim gayet saglikliyiz 106 gr 73 cm olmuş bağışımım veee erkekoğluma oğlan kardeş ben çok sevindim vallahi darısı tüm bekleyenlere 15+5 bu arada 1 hafta öndeyim bebek biraz iri olduğu için dedi doktor hiçbi sıkıntı olmaz dedi
Ya benim de tam tersi 3 gundur bulantim hic olmadi hatta korkuyorm ya bu bulantilar nere gtti bebege bse mi oldu allah korusun niye kesldi bulantilarm dyeUsuttugumu sanmiyorum okuldan okula disari cikiyorum ve ev cok sicak
Seker bulandiriyor galiba bu ara cok sekerli bi meyveye taktim kafayi.Esimde yiyorum diye 4-5 kilo almis.Cunku bu hamilelikte biseye dadandim mi pohunu cikartana kadar yedigim icin adam ikide birde almayim diye bi koca legen almis.
Bugun durdurabilirsem kendimi yemicem bakalim bulanacak mi
Tamam canm cok tskkur ederm ilk hamileleik olnca insan herseyi panikliyor14 haftada bende gittim kan verdim bide 17 uaftada çağırdı dün gittim yine kan verdim bugün sonucu alicam aldığım sonucuda kendi doktoruma gösteriyorum doktorum ogneye ilaca karar veriyor yani. Geç kalmis değilsin yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?