2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Offff yine geldiiii baş ağrısı bu nee yaaa kafam sepet gibi yemegim yokkk karnım acıktı allahimm şifa ver

Hangi şehirdeydin canım sen pasajda olur evet daha çok
Mardin’deyim canım
Biraz toparlanınca bende yapıcam kızımın odası için birşeyler
Anne eli değsin :)

Kızımın heyecanından oluyor bunlar,aklımı başımdan alıyor cimcime dersin :)

Özel Türkçe dersi alıyorum
Öğrendiklerimi sana iletiyorum daha ne istıyorsun eve kadar hizmet veriyorum
Bu arada @-Piraye nerdesin ses var
Elleme kiza kocasi gene bisey demistir gelir anlatir birazdan bizde kanepede yatirmasi gerektigini guzel Türkçemiz ile ifade ederiz artikin

Canım emin ol o patige başladığımda şiş bile kullanamiyordum bi söktüm bi yaptim youtube den bakarak dene derim
Bende kendi kendime ogrenmistim sonra hem kendi cocuklarima hem yigenlerime yaptim hediye goturdum cocuklarimin uzerinde gorup yapamiyoruz bunu bize ver diyen bile oldu.

Nurbal 27 canım doğum günün kutlu olsun.Rabbim bebeğinle eşinle sağlık sıhhat uzun omur huzur versin canım

Ah yakin olsak vermezdim bi tas yemek sofra kurardim sana beraber yerdik SEPTEMBER LOVE u cekistire cekistire
KıZz ne istıyorsun benden garip ben tek başıma yatıyorum yorğanın altında sesim çıkmıyor baksana
zaten örğü de yapamıyorum beceremiyorum kimse de yapmıyor bana İnan ki şuan da ona üzülüyorum

Aman bee hazir alirsin sende uzuldugun seye bak bosverrrr
Pastir parayi al :))

ayyy benim çok güzel örgü minnoş yeleklerim varrr, hepisideee pembişşş hep biriktirdim,ablamlara hediye gelenlerden araklamıştım çok beğendiklerimihala daha çıkaramıyorum,koltuğun bazasının altında duruyor. pztsi bi görim kuzumu,herşey iyi olsun yavaştan başlarım bende çıkarmaya. hatta paylaşırız burda aldıklarımızıda

pepitoo gözünaydın kuzuş@Nurbal27 iyiki doğdun güzel annerr

Sakin ol rahatlat kendini canim. Herseyin basi stres. En buyuk adimi atlattin, artik rahat olup bekliceksin. Rabb'im bugunumuzu aratmasin insaallah.

Bugün benim doğum günüm

Yavrunla, esinle, sevdiklerinle, nice mutlu, saglikli, huzurlu yillarin olsun insaallah.

Ben de her ay duzenli yapiliyo saniyodum ondan biraz kafam karisti sagol canm cvbn icn

Cok sagol canimcvbn icin yani kansizlik vitaminler dusuk fln cikti onun dsnda tsh fln sorn cikmadi iyi bari icimi rhatlattiniz msjlarnzla ben de acaba doktrm mu ilgilenmyo dye panik yaptm

Ya benim de tam tersi 3 gundur bulantim hic olmadi hatta korkuyorm ya bu bulantilar nere gtti bebege bse mi oldu allah korusun niye kesldi bulantilarm dye

Tamam canm cok tskkur ederm ilk hamileleik olnca insan herseyi panikliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…