- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Bizim bura oteki doktora yonlendiriyo direkt.Asirir sinirliyim asiri. Az once saglik ocagindan geldm. Progestanim 2 gunluk kaldi. Pazartesi sabah atacak progestanim yok anlicgnz. Gittim aile hekimim yazsin diye. Kapidaki o danismada duran kucuk daglari ben yarattm havasinda olan bi ise yaramayan sinir bozucu kizlar var ya dedi ki doktorun bugn oglene kdr calistgi icn seni baska doktora yonlendiremem dedi. Kaldm oyle. Dedm ben calisiyorum oglene kdr dersim vardi gelemedm gebeyim dusuk riskim var ve kullanmam gereken bi ilacim var haftasonu bitiyo dedim yapablcgm bsy yok prosedur boyle dedi ve bana git eczaneden odunc ilac iste doktorum yazinca raporu getirrim de dedi. Dilneci gibi olaya bakar misniz. Kizin sacini basini yolmak geldi icimden okdr sinirlendm. Midem bulana bulana zar zor kalkip gttim oaraya bide. Ve sonuc. Elim bombos geldim. Ben smdi napiyim bana akil verin lutfen
ay olmazmı. varya işsizlik var diyorlar ya.. abi dışarda o kadar vasıfsız eleman varki.. bu algı yeteneği olan insanlar nerede? ben merak eder oldum. inanın günde 4-5 sinir krizinin eşiğinden dönüyorum eleman yüzünden.Eleman a ihtiyaç varsa ben geleyim arada kızçemle çalışırız
Nasıl olsa 2 ay daha raporluyum
Çok iyi yapmışsın hocam ellerine sağlıkAradim ama saglik bakanligi sikayet hattini hemen kayit olusturuyorum kesinlikle ilgilenilecek bu skntiyla siz gebesiniz bole bsy yapilmamaliydi dedi ama sonucta bana anlik cozum uretmedi. Ama sonuna kadar da sikayetimi surdurcm saglik bakanligindan arasinlar falan da bi.tek pismanligim kizin ismine bakmamak oldu direkt ismini verirdim gorurdu gununu.
Canımm bu gün görüşemedik nasılsınEtiket olmamış neden ki
Kaçırmış olabilirim kuZummay olmazmı. varya işsizlik var diyorlar ya.. abi dışarda o kadar vasıfsız eleman varki.. bu algı yeteneği olan insanlar nerede? ben merak eder oldum. inanın günde 4-5 sinir krizinin eşiğinden dönüyorum eleman yüzünden.
Ya o an sinirden beynim durdu aslinda soyledigin dogru ama bide doktor da ayni sekilde geri cevirseydi bide ona sinirlenir bu defa saglik ocagini bombalar gelirdim herhalde. Cok zayif bi karakterim var malesef sinirlenince hemen aglamaya basliyorum bu hamilelikle de daha berbat oldu bu huyum. O yuzden aslinda dha fazla gerilmek istemedim sanirim doktorun odasina girerek falanBizim bura oteki doktora yonlendiriyo direkt.
Keske diger doktor un odasina girip rica etseydin doktor belki anlayisli cikardi
Yazdirip cikincada kiza lafi sokup cikardin
40. Haftada ultrason ölçümlerinde 4100 gr ölçüldü kızım,o yüzden sezeryan önerdi doktorum ben de minyon bi kadınım,zor olacağını düşünüp eşimle beraber sezeryan istedik biz de,evet özel hastanede doğum yaptım hakikaten de kızım iri bi bebekti hep,gelişimi de hala öndedir şuan 1.sınıfta :)
Bu hamileliğimde önden gidiyor ufacık bi kadın olarak iri bebekler doğuruyorum
Stres yapma Allah kucağına almayı nasip etsin
Tamam sustum büyük konuşmayacamOynuyor vallahi benim ki de :) baş edemiyorum. Yatak odamı kurtaramıyorum mesela:) kendi odası ve oturma odası
Ya bılmıorm ki benım evım dublex asagıdaydım kalktım lavabo girdim yüzümü yıkadım falan baya vakıt geçirdim somra bı hızla merdıvenlerden yukarı cıktım yoruldum kalbım hızlı atmaya basladi tansıyonum düştüKuZumm acaba stres ve sıkıntıdan olabilir mi
Masallah ne yiyip ne içiyon bizede soyle bende minyonum 160 boy 53 kilo. Suanlik bebiste 11 cm 110 gr mis. Normal dedi 15. Hafta icin
Cinsiyet belli oldu mu canim senin ?
Ellerine sağlık canım. Hastayım valla ya. İyice kaptım şifayı. Kız kardeşimin yanına gidiyorum haftasonu yanında kalacağım. Sen ne zaman geçiyorsun evine? Kavuşuyorsun he kocanaCanımm bu gün görüşemedik nasılsın
Ben ev karısı oldum bu gün evime gittip mutfak temizleyip geldim babamlara geri şimdi dinleniyorum
Sağol canım
İnşallah bakalım sağlıklı olsunda ikinci epey düşünmem gibiAynen aynen sağlıkla gelsinler bize yeter
İkinci inşallah kızın olur
Kızzzz neee üçüü hele bir Allahın izniyle bunu doğurayım ikinciyi ne zman yaparım onu bile düşünmüyorumAman kafaya taktigin seye bak
3.cude kizi tutturursun ins
Bedava degil mi yap gitsin
Para mi veriyon sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?