2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim bura oteki doktora yonlendiriyo direkt.
Keske diger doktor un odasina girip rica etseydin doktor belki anlayisli cikardi
Yazdirip cikincada kiza lafi sokup cikardin

Eleman a ihtiyaç varsa ben geleyim arada kızçemle çalışırız
Nasıl olsa 2 ay daha raporluyum
ay olmazmı. varya işsizlik var diyorlar ya.. abi dışarda o kadar vasıfsız eleman varki.. bu algı yeteneği olan insanlar nerede? ben merak eder oldum. inanın günde 4-5 sinir krizinin eşiğinden dönüyorum eleman yüzünden.

Selam kızlar. Yine neler neler söktürmüşsünüz. Ben çok hastayım. İyice kaptım şifayı. Okumluyorum sizi @4body1soul ne alışverişi kız neler aldın @SEPTEMBER LOVE hadi bakalım azalttın işleri kocana kavuşursun

Çok iyi yapmışsın hocam ellerine sağlık
İnşallah gerekeni yaparlar

Kaçırmış olabilirim kuZumm
Sen ne iş yapıyordun

Bizim bura oteki doktora yonlendiriyo direkt.
Keske diger doktor un odasina girip rica etseydin doktor belki anlayisli cikardi
Yazdirip cikincada kiza lafi sokup cikardin
Ya o an sinirden beynim durdu aslinda soyledigin dogru ama bide doktor da ayni sekilde geri cevirseydi bide ona sinirlenir bu defa saglik ocagini bombalar gelirdim herhalde. Cok zayif bi karakterim var malesef sinirlenince hemen aglamaya basliyorum bu hamilelikle de daha berbat oldu bu huyum. O yuzden aslinda dha fazla gerilmek istemedim sanirim doktorun odasina girerek falan

Masallah ne yiyip ne içiyon bizede soyle bende minyonum 160 boy 53 kilo. Suanlik bebiste 11 cm 110 gr mis. Normal dedi 15. Hafta icin

Cinsiyet belli oldu mu canim senin ?

Masallah ne yiyip ne içiyon bizede soyle bende minyonum 160 boy 53 kilo. Suanlik bebiste 11 cm 110 gr mis. Normal dedi 15. Hafta icin

Cinsiyet belli oldu mu canim senin ?

Benim kontrolüm 6 ekimde o zaman öğrenicem kısmetse,şuan beklemedeyim :)

Kilo almamak için protein ağırlıklı beslenmeye çalışmıştım,süt yoğurt balık yumurta et vs,karbonhidrat pek almayınca bebik kilolu oldu,bunda da aynısını yapmaya çalışıyorum

Senin belli oldu mu cinsiyet

D dry75 bildigim kadariyla aile hekiminin recetesiyle progestan alınamıyor ilac raporun yoksa. Aile hekiminin yazdigi recete kabul olmamıştı parayla almıştım ben. Artik kullanmiyorum ama.

Canımm bu gün görüşemedik nasılsın
Ben ev karısı oldum bu gün evime gittip mutfak temizleyip geldim babamlara geri şimdi dinleniyorum
Ellerine sağlık canım. Hastayım valla ya. İyice kaptım şifayı. Kız kardeşimin yanına gidiyorum haftasonu yanında kalacağım. Sen ne zaman geçiyorsun evine? Kavuşuyorsun he kocana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…