2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gonlunden geceni versin rabbim. Benim oglum olacak mavileri daha cok sevecegimmm

Suan icin yediklerime dikkat edemiyorum canim ne isterse yemege calisiyorum istahsizliktan sonra. Insallah asiri kilo almam bende dikkat etmem lazim

D dry75 bildigim kadariyla aile hekiminin recetesiyle progestan alınamıyor ilac raporun yoksa. Aile hekiminin yazdigi recete kabul olmamıştı parayla almıştım ben. Artik kullanmiyorum ama.
Ben de cogu yerde aile hekimime yazdirdm dye okudm ama ztn de yazramadm.. aksam devlet hastanesinin aciline gtcm hem ignem var bugun onu vurulmak icin hem de ilaci konuscm acil doktoruyla

Kizlar saglik bakanligindan 1saat bile olmadan donduler. Evet gercekten oyle bsy varms ama bu saglik ocaginin kendi almis oldgu karardir bska biyerdeki bole bi karar almamissa yonlendirme yapiyolar dedi o yuzden hepimznki farkli yani. Ben duse duse bu uyuz saglik ocagina dusmusum anlicgnz

Geçmiş olsun
Ama hakkını araman çok iyi olmuş
Bende düşük iğnemi yaptıramadım
Ancak pazar günü yaptırabilirim
Gecikmiş olucam ama yapacak bişey yok

Dikkat et kuZum kendine hamilelikte tansiyon düşmesi çokça yaşanıyormuş

Ellerine sağlık canım. Hastayım valla ya. İyice kaptım şifayı. Kız kardeşimin yanına gidiyorum haftasonu yanında kalacağım. Sen ne zaman geçiyorsun evine? Kavuşuyorsun he kocana
Hafta sonu evi yaşanacak hale getirse Kocacım
Pazar günü geçeriz inşallah hayırlısıyla

Beraber uyumayı özledik artık

Merhabalar herkese :) hepinize hayırlı güzel hamilelikler diliyorum :)
Bir kaç sorum olucaktı yardımcı olursanız çok sevinirim.

12.haftada ultrasonda bebeği derin uykuda olan var mıydı bugünkü kontrolde hiç hareket etmiyodu kalp atışlarını dinletti doktor şükür ki atıyodu

10+6da çıkıntısı var erkek dedi doktorumuz
12+0da çıkıntı var yine erkek dedi
Değişir mi acaba başına gelen oldu mu

Şimdiden çok teşekkür ederim cevap verenlere

Ben 11+6 da gittigimde bebek bit hafta ondeydi. 12+6 idi ultrason olcumune gore ve doktorum cikinti gordum, erkek olabilir ama henuz net konusmak icin erken demisti. 17.haftada gittigimde yine bebek ondeydi 10 gun kadar ve bu sefer kesinlikle kiz dedi

Kızlar bide özellikle ilk bebişi olacaklar
Oda yapacak mısınız

Ben ilk kizimda baslarda oda dusunmuyordum ama bos odamiz vardi. Ikea besik almistim yatak odasinda kullanmak icin, sonra ikeadan sifonyer aldim 4 cekmeceli beyaz olanlardan, sonra bu yetmez dedik oda bos nasilsa bir de gardrop alalim dedik beyaz, boylece odasini duzmus olduk. Ilk uc ay besigi yatak odasindaydi kizimin, sonra baktim ki ben hep huzursum tetikte uyuyorum, bebek ih dese uyaniyorum, pih dese uyaniyorum, uyanacak korkusuyla ne esimle yatak sohbeti yapabiliyoruz, ne oksurup hapsirabiliyoruz, bebek odasi da hemen yan oda olunca besigi odasina tasiyip, kizimim odasini ayirmis olduk. Benim de kizimin da uykulari daha kaliteli olmaya basladi. Zaten telsizim varsi, hemen duyuyodum uyaninca, emzirmek icin de ikea dan yine sallanan koltuk aldi esim. Onu da bebek odasina koyduk, gece emzirmeye uyaninca ha kalkip besikten almissin, ha yan odadan, yataktan ciktiktan sonra ikisi de bir diye dusundum ben, hic zorlanmadim. Kizim da yatagina ve odasina alistigi icin gece gunduz uykulari hep cok duzenli oldu. Uykusu gelince yatagina yatirirdim biraz oynar o etrafi incelemeye baslayinca caktirmadan cikardim, odasina alisik oldugu icin de bakarken bakarken uyuyakalirdi. Uyandiginda da aglayinca hemen almazdim yatagindan, sessizce izlerdim once sakinlescek mi kendisi diye, sakinlesirse bi sure gorunmezdim, uyaninda kendi kendine oynamaya, oyalanmaya alissin diye, sonra gider biraz o yatagindayken oynar sever, oyle alirdim kucagima. Ne sallamisligim var, ne uyutucam diye basini bekleyip ugrasmisligim var masaallah.

Maşallah canım miniğine
Gelişimi için ayrıca dikkat ettiğin bişey var mı ?
Anladım canım çok sağolun değişebilir o zaman alışveriş için beklemeye devam

Benimki bir kez uykudaydı bastırdık salladık karnımı uyanmadı kalbi atıyorsa iyidir korkma , 12. Haftada bana da çok yüksek ihtimal erkek dedi dr umuz üçgün sonra genetik testte kız olduğunu öğrendik .12. Hafta bazen erken olabiliyor cinsiyet tahmini için. Allah gönlüne göre versin sağlıkla gelsin

Ne güzel anlatmışsın valla bir yerden Bebek uyku eğitimi okuyormuş gibi hissetim teşekkür kuZumm
İnşallah senin gibi yapabilirim bende
Oda yapmak istıyorum ama sonra düşünüyorum yanında yatıracaksam niye oda yapayım diye
Önümüzdeki aylara bakar beklemek en iyisi galiba

Kızlar bide özellikle ilk bebişi olacaklar
Oda yapacak mısınız
Ben yapacağım. Rengini bile belirledim. Çalışma odamızı bozacağız dolayısıyla içerdeki eşyaların boşaltılması lazım. Sonra da boya ile başlayacağız bakalıö. Ama odayı yaptırsam mı hazır mı alsam karar veremedim

Aynı sizin gibi bizde bastırdık öksürdüm uyanmadı şükür ki kalbi atıyodu
Demekki normal böyle durumlar fazla evham yapmamam lazım.
Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah kızınızı :)
Amin inşallah inşallah sağ salim gelsin cinsiyetin bi önemi yok sadece insan merak ediyo acaba ney diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…