2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ottomania canim naptin yerlestin de sehrimi kesfe ciktin
Selamlaaaaar hanımlar :)))
Anca yerleştim kızlar. Evde telefon çekmiyor şaka gibi internete giremedim. Bugün bağlandı internet. Aranıza döndüm. Nasılsınız iyisinizdir inşallah minnoşlar da iyidir inşallah:))) özledim burayı :))

aşkolsun restorant zincirimden habeirn yokmu ay yok ayol samsunda butik minnoş bi restorantımız var
Ay ay pardon nasıl unuttum ben onu
Yemekleri sen mi yapıyorsun cidden soruyorum he
Benimde hep hayalimdir eşimle hatta ismi bile hazır karı-koca meyhanesi
Bolca zeytinyağlı - değişik yörelere ait mezeleri olan
Bir küçük talaş minnoş bir mekan
Ve kesinlikle zeytin yağlı ve mezeleri kendim yapmak hayalim

Bende kısmet olursa gri ve beyaz renklerde istiyorum
Senin rengin nasıl olacak
Hazır odalar o kadar çok model var ki
Bakıp bakıp durdum bende

Kızlar ben örgüden falan hiç anlamam bir bebek battaniyesini çok beğendim fiyat sordum 220 dedi yuhh ya bu kadar oahalı mı ben şok oldum

Bende kısmet olursa gri ve beyaz renklerde istiyorum
Senin rengin nasıl olacak
Hazır odalar o kadar çok model var ki
Bakıp bakıp durdum bende
gri olacak benimkide duvarlar bir nebze koyu gri mobilyası açık gri dekoraton sar, turkuaz falan olacak :)) hayaller hayaller

Bende de aynı durum varmış. Bu yüzden kanama olunca 1 ay rapor verdi doktor. Birde haftalık iğne vuruluyorum. Sana ayağa kalkma filan demedi mi?

Tursuluk aldim kuracagim zaman kavanozum kirildi SEPTEMBER LOVE nazar etti heralde
Etiket olmamış neden ki
2 kere etiketledim sabah bu kiz ner de dedim
Sonra kiymetimi bil bak kimse sormuyo dedim

Bunlarda kiza elleme kocasiyla tartisiyodur gelir simdi kafamizi sisirir dediler

Kızzzz neee üçüü hele bir Allahın izniyle bunu doğurayım ikinciyi ne zman yaparım onu bile düşünmüyorum
Hatlar karisti bu kizlarin yuzunden pardon ben ikinci sandim bunu
Gerci kasla goz arasinda dogutturuverdiydim seni bi tsk edeydin iyiydi ama neyseki ben hep alttan alan bi kisilige sahibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…