- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
kaç haftalıkken yapılıoki? 18-22 haftamı (tamamen attım içgüdüsel)
Evetttt yapmak çok istiyorum yapucam inşallah bir aksilik olmazsa hatta belirledim bile galibaKızlar bide özellikle ilk bebişi olacaklar
Oda yapacak mısınız
Selamlaaaaar hanımlar :)))
Ay ay pardon nasıl unuttum ben onuaşkolsun restorant zincirimden habeirn yokmuay yok ayol samsunda butik minnoş bi restorantımız var
Odalara baktım bende uygun fiyatta var çok uçuk fiyatlara da varEvetttt yapmak çok istiyorum yapucam inşallah bir aksilik olmazsa hatta belirledim bile galiba
Bende kısmet olursa gri ve beyaz renklerde istiyorumBen yapacağım. Rengini bile belirledim. Çalışma odamızı bozacağız dolayısıyla içerdeki eşyaların boşaltılması lazım. Sonra da boya ile başlayacağız bakalıö. Ama odayı yaptırsam mı hazır mı alsam karar veremedim
Çok uçuk fiyata gitmem Ama araştırma yapacağım bir bakalım fiyatlara bakmadımOdalara baktım bende uygun fiyatta var çok uçuk fiyatlara da var
Bendee gri düşünüyorum beyazla birlikte inşallah konsepte yıldızdan gidicem gibiBende kısmet olursa gri ve beyaz renklerde istiyorum
Senin rengin nasıl olacak
Hazır odalar o kadar çok model var ki
Bakıp bakıp durdum bende
Örgü benden hiç anlamam ve çevremde kimse yokKızlar ben örgüden falan hiç anlamam bir bebek battaniyesini çok beğendim fiyat sordum 220 dedi yuhh ya bu kadar oahalı mı ben şok oldum
Benim annemler falan yaptırırlar ama benim beğendiğim çok güzel onu yapamaz gibi ama çok abartılı fiyatları geldiÖrgü benden hiç anlamam ve çevremde kimse yok
Örecek bende örğü olan şeyleri hazır alacağım
gri olacak benimkide duvarlar bir nebze koyu gri mobilyası açık gri dekoraton sar, turkuaz falan olacak :)) hayaller hayallerBende kısmet olursa gri ve beyaz renklerde istiyorum
Senin rengin nasıl olacak
Hazır odalar o kadar çok model var ki
Bakıp bakıp durdum bende
Sorma ya butun arkadaslar cok biliyormusum gibi bana da yap demeye başladıBende kendi kendime ogrenmistim sonra hem kendi cocuklarima hem yigenlerime yaptim hediye goturdum cocuklarimin uzerinde gorup yapamiyoruz bunu bize ver diyen bile oldu.
canım açlıktandir dikkat et doktora gittiğimde dedi ki yatmadan ekmek peynir veya süt bir şeyler atıştır dedi uzun süre ac kalmayalım.tekrar geçmiş olsunEvet y uyndım 1 saat kalkmadım ama aclıktan oldu galıba
Bende de aynı durum varmış. Bu yüzden kanama olunca 1 ay rapor verdi doktor. Birde haftalık iğne vuruluyorum. Sana ayağa kalkma filan demedi mi?Kizlar tecrubeli annelere sormak istiyorum. 15.haftayim. pazartesi doktorum kontrolde bebegin esinin asagida oldugunu soyledi. Yukarida cikabilirmis. Eger cikmazsa sezeryan gozukuyor dedi. Adet agrisi gibi agri hissediyormusun diye sordu fazla agrim yok. Aynı seyi yasayan var mi ? Ne zaman normal yerine geldi.
Bu arada bende erkek annesi olacagimi ogrendim
Tursuluk aldim kuracagim zaman kavanozum kirildiSelam kızlar. Yine neler neler söktürmüşsünüz. Ben çok hastayım. İyice kaptım şifayı. Okumluyorum sizi@4body1soul ne alışverişi kız neler aldın @SEPTEMBER LOVE hadi bakalım azalttın işleri kocana kavuşursun
2 kere etiketledim sabah bu kiz ner de dedimEtiket olmamış neden ki
Ben smdilik yapmicm canm evimz kucuk.. ev degstrmeyi dsunuyorz dogumdan sonra.. blki ozaman yaparmKızlar bide özellikle ilk bebişi olacaklar
Oda yapacak mısınız
Hatlar karisti bu kizlarin yuzunden pardon ben ikinci sandim bunuKızzzz neee üçüü hele bir Allahın izniyle bunu doğurayım ikinciyi ne zman yaparım onu bile düşünmüyorum
Artik cok gecTamam sustum büyük konuşmayacam
Sonra başıma geliyor hep kınadığım şeyler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?