2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bide özellikle ilk bebişi olacaklar
Oda yapacak mısınız
Ikinci bebekle arasinda pek ara vermeyi dusunmuyosan yapma bence.
Cunku ikisininde cinsiyeti ayni olursa ona gore mobilya alırsın
4 kapili falan
Ama cinsiyet farkli olursa daha uygun bi dolap alirsin
Gerci ben ikici kiz oldu yinede gittim 4 kapili aldim neme lazim pek suslu olur cok esyasi olur diye

ahh canımm inşallah olur hayalin ama inanılmaz zor bir iş.. yemekleri ben yapmıyorum 2 tane aşçımız var ben işletiyorum işte. ama baya yoğunluk oluyor. garson ve dış servis elemanı bunaltıyor beni çok. bgn hatta birine dedim,iki canlıyım bak beni bunaltıosun 2 kat günah alıosun vallahi bildiğiniz gibi değil,müşteri kaprislerini söylemiyorum bile

4body1soul kuzum ben oda yapmıcam çünkü evde oda yok kendime dev anası gibi bir yatak odası yapmak uğruna 2 odayı birleştirdiğim için,odam kalmadı... evim çatı katı,ama yatak odam çok müsait,bi köşeyi bebişin köşesi yapıcam. artık 3-4 sene sonrada ayrı oda için bakıcaz hal çaresine

Neden yaptiramadn canm
Eşim işe gitti
2 gün yok
Bende kendim gidecek kadar iyi hissetmiyorum

Bana daha önce 3 kez erkek denildi
Ama son kontrolde kesinlikle kız dediler
BiZde kendimizi kızımız olacak diye hazırladık

Nurbal27 bazen bende bir iki gün atlıyordum
Götürecek kimse olmayınca
Aynen canım
Bende gidemiyorum
Zaten buranın trafiğine alışamadım
Araba kullanmak zor geliyor

Kızlar bide özellikle ilk bebişi olacaklar
Oda yapacak mısınız
Ben yapıcam
Biliyorsun zaten :)

Köşeyi bebis köşesi mi yapican
He he sen oyle hayal et
Bebis dogunca oraya sizi atar emin ol

Hatlar karisti bu kizlarin yuzunden pardon ben ikinci sandim bunu
Gerci kasla goz arasinda dogutturuverdiydim seni bi tsk edeydin iyiydi ama neyseki ben hep alttan alan bi kisilige sahibim
Yaa çok tatlısın kuzucuk ya doğutturu verdin beni valla çok da iyi yaptında ben güvenemiyorum kendime

Maşallah canım miniğine
Gelişimi için ayrıca dikkat ettiğin bişey var mı ?
Anladım canım çok sağolun değişebilir o zaman alışveriş için beklemeye devam

Yok canim hic biseye dikkat etmiyorum, uzun sure bulantilardan kusmadan dogru duzgun beslenememistim zaten. Ilk kizimda da heo iki hafta falan onde gitti, hic vitamin takviye vs de kullanmamistim, sonra sebebi bilinmeyen sekilde suyum azalmaya basladi bi anda ve gelisimi durdu 7.aydan sonra. 2620 gr olarak normal dogumla kucagima aldim sukur ki. Bunda da suyum azalir mi o aylarda merakla bekliyorum bakalim. O yuzden ilerdeymis gerideymis hic onemli degil, saglikla kucagimiza alalim insaallah.

Insaallah canim. Bebekler dogar dogmaz biz onlara neyi nasil gosteriyorsak oyle ogrenip taniyolar dunyayi. O yuzden ne gosterdigimize, ne ogrettigimize dikkat etmek lazim. Aliskanliklar dogumdan itibaren oturuyor yavas yavas.

kızlar ben şu detaylı ultrasonu ne zamana alayım sizce ya?

Normalde 20-24 haftalar arasi ama benkm doktorum en ideal haftanin 21.hafta oldugunu soyledi. Ben de 21.haftaya aldim randevumu.

Yaa çok tatlısın kuzucuk ya doğutturu verdin beni valla çok da iyi yaptında ben güvenemiyorum kendime
Aman neyine guvenemiyon
Herkes anasinin karninda mi biliyo bebe bakmayi
Oglum dogdugunda dil disarda agzi acik uyurdu gogsumu emerken
Simdi abi oldu kocaman buyudu
Benden neyin eksik yaparsin bakarsin merak etme

Kizlar benim ilk dogumumdaki dikislerim aciyo 3-4 gundur.Netten baktim rahim buyudugu icinmis
Napsamki

Sezeryan dikisleri mi canim, yoksa normal dogumdaki epizyotemi mi?
Normal dogum dikisi
Topu topu iki dikis atildi ama suan fenayim 8 senelik
Napabilirim hocam bu aciya yururken cok aciyo ozellikle
Gerci bugun para harcamak icin gezerken tas gibiydim o ayri

şöyle bir saçmalık var; hiçbir devlet hastanesi risk olmadıkça perinatolojiye randevu vermiyor. riskin yoksa ama doktorun yine de detaylı ultrason istiyorsa özele gitmek zorundasın. onlar da şu an ücret olarak uçmuş. sanırım yaptırmayacağım.

olsun olsun sen yine de memleketime selam söyle

Haklisin canm kesinlikle tek basina yaptirilacak igne degil o. Ben yuruyemiyorum bile ilk yarm saat cok zorlaniyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…