- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Ikinci bebekle arasinda pek ara vermeyi dusunmuyosan yapma bence.Kızlar bide özellikle ilk bebişi olacaklar
Oda yapacak mısınız
ahh canımm inşallah olur hayalin ama inanılmaz zor bir iş.. yemekleri ben yapmıyorum 2 tane aşçımız varAy ay pardon nasıl unuttum ben onu
Yemekleri sen mi yapıyorsun cidden soruyorum he
Benimde hep hayalimdir eşimle hatta ismi bile hazır karı-koca meyhanesi
Bolca zeytinyağlı - değişik yörelere ait mezeleri olan
Bir küçük talaş minnoş bir mekan
Ve kesinlikle zeytin yağlı ve mezeleri kendim yapmak hayalim
Eşim işe gittiNeden yaptiramadn canm
Bana daha önce 3 kez erkek denildiMerhabalar herkese :) hepinize hayırlı güzel hamilelikler diliyorum :)
Bir kaç sorum olucaktı yardımcı olursanız çok sevinirim.
12.haftada ultrasonda bebeği derin uykuda olan var mıydı bugünkü kontrolde hiç hareket etmiyodu kalp atışlarını dinletti doktor şükür ki atıyodu
10+6da çıkıntısı var erkek dedi doktorumuz
12+0da çıkıntı var yine erkek dedi
Değişir mi acaba başına gelen oldu mu
Şimdiden çok teşekkür ederim cevap verenlere
Aynen canım
Ben yapıcamKızlar bide özellikle ilk bebişi olacaklar
Oda yapacak mısınız
Aman duzgun yaz bacim laf oluyo sonra burdaDekorasyon olacaktı
Bastircam parayi hazir alacam deSorma ya butun arkadaslar cok biliyormusum gibi bana da yap demeye başladı
Köşeyi bebis köşesi mi yapican4body1soul kuzum ben oda yapmıcam çünkü evde oda yok kendime dev anası gibi bir yatak odası yapmak uğruna 2 odayı birleştirdiğim için,odam kalmadı... evim çatı katı,ama yatak odam çok müsait,bi köşeyi bebişin köşesi yapıcam. artık 3-4 sene sonrada ayrı oda için bakıcaz hal çaresine
Aman duzgun yaz bacim laf oluyo sonra burda
Yaa çok tatlısın kuzucuk yaHatlar karisti bu kizlarin yuzunden pardon ben ikinci sandim bunu
Gerci kasla goz arasinda dogutturuverdiydim seni bi tsk edeydin iyiydi ama neyseki ben hep alttan alan bi kisilige sahibim
Maşallah canım miniğine
Gelişimi için ayrıca dikkat ettiğin bişey var mı ?
Anladım canım çok sağolun değişebilir o zaman alışveriş için beklemeye devam
Ne güzel anlatmışsın valla bir yerden Bebek uyku eğitimi okuyormuş gibi hissetim teşekkür kuZumm
İnşallah senin gibi yapabilirim bende
Oda yapmak istıyorum ama sonra düşünüyorum yanında yatıracaksam niye oda yapayım diye
Önümüzdeki aylara bakar beklemek en iyisi galiba
kızlar ben şu detaylı ultrasonu ne zamana alayım sizce ya?
Aman neyine guvenemiyonYaa çok tatlısın kuzucuk yadoğutturu verdin beni valla çok da iyi yaptında ben güvenemiyorum kendime
Kizlar benim ilk dogumumdaki dikislerim aciyo 3-4 gundur.Netten baktim rahim buyudugu icinmis
Napsamki
Normal dogum dikisiSezeryan dikisleri mi canim, yoksa normal dogumdaki epizyotemi mi?
Yok canim hic biseye dikkat etmiyorum, uzun sure bulantilardan kusmadan dogru duzgun beslenememistim zaten. Ilk kizimda da heo iki hafta falan onde gitti, hic vitamin takviye vs de kullanmamistim, sonra sebebi bilinmeyen sekilde suyum azalmaya basladi bi anda ve gelisimi durdu 7.aydan sonra. 2620 gr olarak normal dogumla kucagima aldim sukur ki. Bunda da suyum azalir mi o aylarda merakla bekliyorum bakalim. O yuzden ilerdeymis gerideymis hic onemli degil, saglikla kucagimiza alalim insaallah.
Insaallah canim. Bebekler dogar dogmaz biz onlara neyi nasil gosteriyorsak oyle ogrenip taniyolar dunyayi. O yuzden ne gosterdigimize, ne ogrettigimize dikkat etmek lazim. Aliskanliklar dogumdan itibaren oturuyor yavas yavas.
Normalde 20-24 haftalar arasi ama benkm doktorum en ideal haftanin 21.hafta oldugunu soyledi. Ben de 21.haftaya aldim randevumu.
ahh canımm inşallah olur hayalin ama inanılmaz zor bir iş.. yemekleri ben yapmıyorum 2 tane aşçımız varben işletiyorum işte. ama baya yoğunluk oluyor. garson ve dış servis elemanı bunaltıyor beni çok. bgn hatta birine dedim,iki canlıyım bak beni bunaltıosun 2 kat günah alıosun vallahi bildiğiniz gibi değil,müşteri kaprislerini söylemiyorum bile
Haklisin canm kesinlikle tek basina yaptirilacak igne degil o. Ben yuruyemiyorum bile ilk yarm saat cok zorlaniyormEşim işe gitti
2 gün yok
Bende kendim gidecek kadar iyi hissetmiyorum
Bana daha önce 3 kez erkek denildi
Ama son kontrolde kesinlikle kız dediler
BiZde kendimizi kızımız olacak diye hazırladık
Aynen canım
Bende gidemiyorum
Zaten buranın trafiğine alışamadım
Araba kullanmak zor geliyor
Ben yapıcam
Biliyorsun zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?