- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Hiç te bilem babamla yemeye gitmiştim
Hemen düzelttim ama canım affolur
Aman duzgun yaz bacim laf oluyo sonra burda
Arkadaşım duvar kagıtçı o bana atıyor aralarında beğeneceğimBendee gri düşünüyorum beyazla birlikte inşallah konsepte yıldızdan gidicem gibi
Normal dogum dikisi
Topu topu iki dikis atildi ama suan fenayim 8 senelik
Napabilirim hocam bu aciya yururken cok aciyo ozellikle
Gerci bugun para harcamak icin gezerken tas gibiydim o ayri
şöyle bir saçmalık var; hiçbir devlet hastanesi risk olmadıkça perinatolojiye randevu vermiyor. riskin yoksa ama doktorun yine de detaylı ultrason istiyorsa özele gitmek zorundasın. onlar da şu an ücret olarak uçmuş. sanırım yaptırmayacağım.
Yaaa çokkk güzellerr yaa ne kadar şanslısın arkadaşın işin içinde olmasıArkadaşım duvar kagıtçı o bana atıyor aralarında beğeneceğim
Yok ben Allahın izniyle bebeğime çok güzel bakarım da hamileliğim çok kusmalı iğneli falan geçiyor ya cesaret edemiyorum kiAman neyine guvenemiyon
Herkes anasinin karninda mi biliyo bebe bakmayi
Oglum dogdugunda dil disarda agzi acik uyurdu gogsumu emerken
Simdi abi oldu kocaman buyudu
Benden neyin eksik yaparsin bakarsin merak etme
ahh canımm inşallah olur hayalin ama inanılmaz zor bir iş.. yemekleri ben yapmıyorum 2 tane aşçımız varben işletiyorum işte. ama baya yoğunluk oluyor. garson ve dış servis elemanı bunaltıyor beni çok. bgn hatta birine dedim,iki canlıyım bak beni bunaltıosun 2 kat günah alıosun vallahi bildiğiniz gibi değil,müşteri kaprislerini söylemiyorum bile
Yilgizli olsun en yilgizlisindanArkadaşım duvar kagıtçı o bana atıyor aralarında beğeneceğim
Aman benimde bi arkadas ayiptir soylemesi kremci ama heeccc faydasi yokYaaa çokkk güzellerr yaa ne kadar şanslısın arkadaşın işin içinde olması
Gittim smdi acil doktoruna normal dedi benım velet götünü donmus yatıyodu acmadi bacagınıDikkat et kuZum kendine hamilelikte tansiyon düşmesi çokça yaşanıyormuş
Evlendiğimde sağ olsun o yapmıştır hepYaaa çokkk güzellerr yaa ne kadar şanslısın arkadaşın işin içinde olması
Yazdım ya sabah kıss işe başlasaydım valla gönderecektim sanaAman benimde bi arkadas ayiptir soylemesi kremci ama heeccc faydasi yok
Senin gibi değil çok düzenli tertipli bir arkadaş kendisi
Benim kızçeme yıldızlı olanlar yakışır zatenYilgizli olsun en yilgizlisindan
Ya bana da park yatak al dediler. Ama ilk bebeis hem de kizzz ben cok ozeniyorum o sepet besik icimde kalacak. Sanirim ben sepet besik alcmBenim kızçeme yıldızlı olanlar yakışır zaten
Bide bir şey soracam kıss sana tecrübeli anne
Şimdi küçük sepet beşiklerden var
Normal beşik almayıp park yatağı al diyorlar
Bana da mantıklı geldi sence
Canım bende balık hapı yağı alıcam çok kararsızım. Hangi marka aldın. Birde internetten mi aldın.
Ben yanibasima hamak besik almistim sepet gibi bide mobilya besik almistim cunku oda tskimi istememistim.Benim kızçeme yıldızlı olanlar yakışır zaten
Bide bir şey soracam kıss sana tecrübeli anne
Şimdi küçük sepet beşiklerden var
Normal beşik almayıp park yatağı al diyorlar
Bana da mantıklı geldi sence
Benim sepet bebişim var bir tanıdık verdi sağolsunYa bana da park yatak al dediler. Ama ilk bebeis hem de kizzz ben cok ozeniyorum o sepet besik icimde kalacak. Sanirim ben sepet besik alcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?