2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bendee gri düşünüyorum beyazla birlikte inşallah konsepte yıldızdan gidicem gibi
Arkadaşım duvar kagıtçı o bana atıyor aralarında beğeneceğim

Eklentiler

• AE0B3D11-2B39-4E6A-B7AB-75420FAB5D2E.webp
    17 KB · Görüntüleme: 42
  • 3DF44D85-118D-49CE-B077-7115BAFD1294.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 38
S ssule07 alintilarina hastayim valla

Niye kiz

Normal dogum dikisi
Topu topu iki dikis atildi ama suan fenayim 8 senelik
Napabilirim hocam bu aciya yururken cok aciyo ozellikle
Gerci bugun para harcamak icin gezerken tas gibiydim o ayri

Benim de normal dogumdan dikisim var, 4 dikis, agri aci falan olmadi hic daha bende. Sezeryan dikisim sizliyor diyeni duydum da normal dogum dikisini duymamistim hic. Benim 3.5 sene gecti uzerinden, senin baya da olmus aslinda.

Aynen csnim 500 tl imis bebim gidecegim perinayologun ucreti. Icime oturdu sahsen.

4body1soul benim de epizyo dikislerim var kac tane hatırlamıyorum 4-5 olmasi lazım. Ama onlar çoktan düştü, orası iyice normale döndü. Bi kez bile ağrım olmadı.

Aman neyine guvenemiyon
Herkes anasinin karninda mi biliyo bebe bakmayi
Oglum dogdugunda dil disarda agzi acik uyurdu gogsumu emerken
Simdi abi oldu kocaman buyudu
Benden neyin eksik yaparsin bakarsin merak etme
Yok ben Allahın izniyle bebeğime çok güzel bakarım da hamileliğim çok kusmalı iğneli falan geçiyor ya cesaret edemiyorum ki

Kısss yazık sana ben geleyim yardım edeyim

Rica ederim ne demek dokunmadığına sevindim :)

Ya bana da park yatak al dediler. Ama ilk bebeis hem de kizzz ben cok ozeniyorum o sepet besik icimde kalacak. Sanirim ben sepet besik alcm

Canım bende balık hapı yağı alıcam çok kararsızım. Hangi marka aldın. Birde internetten mi aldın.

Ben yanibasima hamak besik almistim sepet gibi bide mobilya besik almistim cunku oda tskimi istememistim.
Ama sepet besikte 5 aya kadar yatabiliyor
Ama park yatak mantikli bencede az buyuyunce katla kaldir yada tasiyabiliyorsun bi yere giderken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…