- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Bide beyaz bir dolap yaptıracağım o zaman yeterli olacaktırBen yanibasima hamak besik almistim sepet gibi bide mobilya besik almistim cunku oda tskimi istememistim.
Ama sepet besikte 5 aya kadar yatabiliyor
Ama park yatak mantikli bencede az buyuyunce katla kaldir yada tasiyabiliyorsun bi yere giderken
Bende tek duvar düşünüyorum boğmamak adına zaten diğer yerlere obje süs falan tam olurEvlendiğimde sağ olsun o yapmıştır hep
Bide şimdi ithal duvar kağıtlarıda çok pahalandı
Zaten ben tek duvar yapacağım
Aynen kuZumm bende diğer Duvara raf takacağımBende tek duvar düşünüyorum boğmamak adına zaten diğer yerlere obje süs falan tam olur
Canım ya normal doğumdaki dikiş yeri mi acıyor? Ben de merak ettim şimdi. Üstünden ne kadar geçti ki? Yanlış mı diktikler acabaNormal dogum dikisi
Topu topu iki dikis atildi ama suan fenayim 8 senelik
Napabilirim hocam bu aciya yururken cok aciyo ozellikle
Gerci bugun para harcamak icin gezerken tas gibiydim o ayri
Benim ikinci olacak. İlki aldığımız beşikte sadece 6 ay yattı. Gezerek uyumayı seviyor. İkinciyi nasıl yapacağım hiçbir fikrim YokKızlar bide özellikle ilk bebişi olacaklar
Oda yapacak mısınız
Benim kızçeme yıldızlı olanlar yakışır zaten
Bide bir şey soracam kıss sana tecrübeli anne
Şimdi küçük sepet beşiklerden var
Normal beşik almayıp park yatağı al diyorlar
Bana da mantıklı geldi sence
Bende turşu yapacağım ama ne zaman bilmiyorumTursuluk aldim kuracagim zaman kavanozum kirildiSEPTEMBER LOVE nazar etti heralde
2 kere etiketledim sabah bu kiz ner de dedim
Sonra kiymetimi bil bak kimse sormuyo dedim
Bunlarda kiza elleme kocasiyla tartisiyodur gelir simdi kafamizi sisirir dediler
Özlenmez mi ya. Cidden iyi dayandınızHafta sonu evi yaşanacak hale getirse Kocacım
Pazar günü geçeriz inşallah hayırlısıyla
Beraber uyumayı özledik artık
Merhabalar herkese :) hepinize hayırlı güzel hamilelikler diliyorum :)
Bir kaç sorum olucaktı yardımcı olursanız çok sevinirim.
12.haftada ultrasonda bebeği derin uykuda olan var mıydı bugünkü kontrolde hiç hareket etmiyodu kalp atışlarını dinletti doktor şükür ki atıyodu
10+6da çıkıntısı var erkek dedi doktorumuz
12+0da çıkıntı var yine erkek dedi
Değişir mi acaba başına gelen oldu mu
Hayırlı aksamlar canım ben 13+4 de gittim uyuyordu hareket etmeyince korktum çünkü bir önceki gittigimde cok hareketliydi. Ama doktor uyuyor merak etme dedi kalp atışını da duydum. Sanirim olabiliyor böyle şeyler
Şimdiden çok teşekkür ederim cevap verenlere
Gel sen ne çektiğimi birde bana sorÖzlenmez mi ya. Cidden iyi dayandınız
Çok az kaldı kavuşuyorsunuzGel sen ne çektiğimi birde bana sor
İnşallah kuzum hayırlısıylaÇok az kaldı kavuşuyorsunuz
Canımm benim hiçbir bilgim yok ağrı değilde dokunduğunda sızı falan oldu tabi ilk haftalarda daha çok şuan yok kaç haftalıksınız?ayrıca 3 hafta çok uzun bence sizin böyle bir sorununun varmış süt hormonlarıyla ilgili madem en kısa zamanda gidip kontrol ettirin .devlete gidebilirsin istersenIyi akşamlar kızlar . Aramizda Göğüsleri ağrıyan var mi? Ama baya bi Ağrı hissi. Özelikle geceleri. Ben 1 aydır bu ağrıyla yaşıyorum sanki patlicaklar gibi, uçları da kabuk bağlamış.
Ben bunun her hamilede olacağını sanıyordum. Gecen gun kuzenime sordum hic agridi mi diye hayır dedi. Bir de size danışım dedim. Randevum 3 hafta sonra merak ettim acikcasi.
Bir de şöyle bir durumum var. Hamile kalmadan once benim prolaktinim yani süt hormonum yüksekti hamile kalamıyordum ilaçla düştü acaba o yuzden ağrıyabilir mi?
Bende de aynı durum varmış. Bu yüzden kanama olunca 1 ay rapor verdi doktor. Birde haftalık iğne vuruluyorum. Sana ayağa kalkma filan demedi mi?
Aynı durumdayız. Bende dostinex içmiştim şu iki hAftadır gögüs değil de gögüs uçlarım hasass ve agrı var her an süt akacakmış gibi.Iyi akşamlar kızlar . Aramizda Göğüsleri ağrıyan var mi? Ama baya bi Ağrı hissi. Özelikle geceleri. Ben 1 aydır bu ağrıyla yaşıyorum sanki patlicaklar gibi, uçları da kabuk bağlamış.
Ben bunun her hamilede olacağını sanıyordum. Gecen gun kuzenime sordum hic agridi mi diye hayır dedi. Bir de size danışım dedim. Randevum 3 hafta sonra merak ettim acikcasi.
Bir de şöyle bir durumum var. Hamile kalmadan once benim prolaktinim yani süt hormonum yüksekti hamile kalamıyordum ilaçla düştü acaba o yuzden ağrıyabilir mi?
Canım valla südyen takmayınxa benım dr ağrıyor ama normalde yok suan ağriIyi akşamlar kızlar . Aramizda Göğüsleri ağrıyan var mi? Ama baya bi Ağrı hissi. Özelikle geceleri. Ben 1 aydır bu ağrıyla yaşıyorum sanki patlicaklar gibi, uçları da kabuk bağlamış.
Bende alcam ama cok pahalı 5-6 ay yatabılıo en fazla o yuzden let go dan falan bakıormYa bana da park yatak al dediler. Ama ilk bebeis hem de kizzz ben cok ozeniyorum o sepet besik icimde kalacak. Sanirim ben sepet besik alcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?