2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yanibasima hamak besik almistim sepet gibi bide mobilya besik almistim cunku oda tskimi istememistim.
Ama sepet besikte 5 aya kadar yatabiliyor
Ama park yatak mantikli bencede az buyuyunce katla kaldir yada tasiyabiliyorsun bi yere giderken
Bide beyaz bir dolap yaptıracağım o zaman yeterli olacaktır
 
Normal dogum dikisi
Topu topu iki dikis atildi ama suan fenayim 8 senelik
Napabilirim hocam bu aciya yururken cok aciyo ozellikle
Gerci bugun para harcamak icin gezerken tas gibiydim o ayri
Canım ya normal doğumdaki dikiş yeri mi acıyor? Ben de merak ettim şimdi. Üstünden ne kadar geçti ki? Yanlış mı diktikler acaba ben de bu sefer doğumdan çok korkuyorum. İlki kolay olmuştu. Epizyotemi olmamıştı. Ama bunu sezeryan mı yapsam diye düşünüyorum. İlkinde hiç bilmiyordum bir deli cesaret yaptık da bunda çok korkuyorum.
 

Ben ilkinde ozenmistim ama sepet besiklerden almamistim. Cok icimde kaldi, bunda insaallah sepet besik alicam yatak odasina. Zaten uine 3 aydan sonra ayirir normal besige geciririm. Park yataklar icin de bebegin omurga sagligi acisindan zararli oldugu yonunde yazilar okumustum, hem oyle şık bir odada da park yatak hos duemaz bence, basit kaciyor gorunus itibariyle. Mobilya besik almani tavsiye ederim.
 
Bende turşu yapacağım ama ne zaman bilmiyorum kocamla tartışmadım hastayım kardeşimin yanına geldim
 
 
Iyi akşamlar kızlar . Aramizda Göğüsleri ağrıyan var mi? Ama baya bi Ağrı hissi. Özelikle geceleri. Ben 1 aydır bu ağrıyla yaşıyorum sanki patlicaklar gibi, uçları da kabuk bağlamış.
Ben bunun her hamilede olacağını sanıyordum. Gecen gun kuzenime sordum hic agridi mi diye hayır dedi. Bir de size danışım dedim. Randevum 3 hafta sonra merak ettim acikcasi.

Bir de şöyle bir durumum var. Hamile kalmadan once benim prolaktinim yani süt hormonum yüksekti hamile kalamıyordum ilaçla düştü acaba o yuzden ağrıyabilir mi?
 
Canımm benim hiçbir bilgim yok ağrı değilde dokunduğunda sızı falan oldu tabi ilk haftalarda daha çok şuan yok kaç haftalıksınız?ayrıca 3 hafta çok uzun bence sizin böyle bir sorununun varmış süt hormonlarıyla ilgili madem en kısa zamanda gidip kontrol ettirin .devlete gidebilirsin istersen
 
Bende de aynı durum varmış. Bu yüzden kanama olunca 1 ay rapor verdi doktor. Birde haftalık iğne vuruluyorum. Sana ayağa kalkma filan demedi mi?

Kanamam yok. Olabilir dedi. Olursa endiselenme ona gore tedavi uygulariz. Kendine dikkat et, zorlama agir kaldirma dedi sadece
 
Aynı durumdayız. Bende dostinex içmiştim şu iki hAftadır gögüs değil de gögüs uçlarım hasass ve agrı var her an süt akacakmış gibi.
İlk hamileliğimde de vardı aynı durum ama ozaman 7 ay cicarındaydı norml yani
 
Canım valla südyen takmayınxa benım dr ağrıyor ama normalde yok suan ağri
 
Remes 14 haftalık tam zaten 2. Ayda başladı benim hata ettim doktora gittigimde sormamakla. Halbuki her gece o kadar ağrıyla yasiyorum. Burada da hic göğüs ağrısı şikayeti yaşayan duymadım Okumadım o yüzden bi gariplik olduğunu farkettim :)
_SissLey_ Evet bende aynı ilacı kullandım hemen düşürdü hamile kaldım cok sukur. Benimde aynı uçlarına dokunamıyorum bile ama A gri cok şiddetli baya erken başladı bende o halde bundan dolayı bu tesekkur ederim hem cinsiyeti öğrenmek hemde bu ağrıya bi çözüm bulmak icin erken gidicem doktora
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…