2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba uzun zaman sonra, bu bir dertlesme postudur uzun olursa kusura bakmayin, kendi postuma alinti yaparak yaziyorum belki hatirlayaniniz vardir beni. 4 temmuzda hamile oldugumu ogrendim ki planli bir gebelikti, hemen de hamile kaldim cok sukur belki de hayatimi kurtardi bebegim. Ilk kontrolde doktorumun verdigi rutin kan testlerimde bi sorun cikmasiyla resmen dunyam basima yikildi, 1 ay icerisinde herseyi gordum yasadim. 4unde hamile oldugumu ogrendim, 12 temmuzda bebegi aldirmam gerektigini soyledi birden fazla doktor, tsh degerlerimden dolayi, 19unde gebeligi sonlandirdik, 24unde tiroid kanseri oldugumu ogrendim lenflerime kadar metastaz yapmisti, 30unda cok ciddi bir ameliyat oldum, sonrasinda radyoaktif iyot, insanlardan tecrit; depresyon bunalim vs vs.
Uzun lafin kisasi; lutfen yasadiginiz gebeligin, hamilelik surecinizde herseyin doyasiya tadini cikarin, keske bunlarin hicbirini yasamasaydim, bebegimi kucagima alicagim gunleri bekleseydim diyorum surekli.
Allahim herkese saglikli cocuklar nasip etsin, umarim hepiniz bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz, kendinize ve onlara iyi bakin.

Ilkinde bende hic korkmadim ikincide cok korkuyodum ama bunda yine korkmuyorum.Cunku simdiye kadar cektiklerim ve daha 5 ay daha cekeceklerimi dusununce bi anlik biseyden mantiksizlik.

Bazen şer gördüklerimizde vardır bir hayır bebeğiniz hayatınızı kurtarmış gerçekten. Allah şifa versin inşllh tez zamanda tekrar hamile kalırsınız.

Hayırlı sabahlar bacım öncelikle cok cok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inş. Çok üzüldüm cok zor yaşadıkların Rabbim sana ve tum Annelere şifa versin inş. Gerçekten bebegin hayatını kurtarmış o da buna vesileymiş sübhanallah. Yine de keşke demeyelim vardır bunda da bi hayır. Erken fark edilmiş biraz hızlandırılmış yaşamışsın ama ya geç olsaydı .
Rabbim hemen şifa versinde yine hemen hamile kal bize yetiş bacım inş sağlıklı sıhhatli gelsin bebiş
Peki Şimdi nasilsin canim biraz toparlayabildin mi, hastalığının tekrar etme olasılığı varmıymış?

Çok üzüldüm rabbim sabır versin

Günaydın kızlar. Ya benim gibi sabaha kadar rüya gören var mı? Rüya da değil kabus. O kadar kalitesiz uyuyorum ki. Kötü kötü rüyalar görüyorum bazıları korkunç. Bu da mı hamilelikten

Merhaba canım, çok çok geçmiş olsun. Yaşadıklarına çok üzüldüm ama büyük ihtimal hamile kalmasaydın tedavi için geç kalmış olacaktın. Bebeğin senin kahramanının olmuş. Umarım biran önce kendini toparlayıp, tamamen iyileşip tekrar hamile kalırsın.

allah acil sifalar versin canım. inşallah tez zamanda iyileşip hamile kalırsın

Çok geçmiş olsun
Zor zamanlar yaşamışsınız ama atlatmışsınız çok şükür
Şuan ne durumdasınız?

Günaydın kızlar. Ya benim gibi sabaha kadar rüya gören var mı? Rüya da değil kabus. O kadar kalitesiz uyuyorum ki. Kötü kötü rüyalar görüyorum bazıları korkunç. Bu da mı hamilelikten
Günaydın canım
Evet onu bende yaşıyorum
Sabaha kadar bir sürü rüya görüyorum anneme ablama sordum hamilelikte olabiliyor dediler.

Kabus görüyorum ben bide. Normal rüyalar değil hep olumsuz şeyler görüyorum. Yoruluyorum uykuda
Bende kabus görüyorum dün gece bile gördüm
Dua oku canım
Uyumadan önce biliyorsan felak,nas oku ben okumayı unuttuğum geceler de görüyorum daha çok

Gecmis olsun. 1 yil hamilelik önerilmiyor radyoaktif iyottan sonra, sen de seneye baslarsin çalışmalara. Iyot alirken çocuğunun olmamasi daha iyi inan bana. Nasibi yokmus o yavrunun. Hangi tip tiroid kanserisin bilmiyorum ama genelde cogu iyi seyirli oluyor. Ben de senin gectigin yollardan gectim. Cok zor surecti. Bende de lenf metastazi vardi. Ameliyat sonrasi ilacsiz donem cok zordu kolumu kaldiracak halim yoktu. Zaten iyot diyeti ayri bir durum. Ben senden farkli olarak radyo aktif iyot almadim. Ama uzun sure diyetini yaptim. Cok farkli doktorlara danistim. 20 gun 2.5 yasindaki kizimdan ayrilmak benim icin cok zordu. Cok yere danistim. Beni iyotsuz takip edebilecek bir doktor buldum. Son cikan kilavuzlarda santral metastaza iyot vermeden takip ediyorlar çünkü Amerika'da. O kafada bir doktor buldum ve takiplerime gidiyorum. Artik kanser degilsin. Hatta vucudunda bi tane bile tiroid hucresi kalmadi muhtemelen. Ben insanlara bu durumu anlatirken kanserDim diye anlatiyorum. Cunku artik kanser degilim. Bu ayrim önemli. Hastalik psikolojisinden cikman icin. Cok gecmis olsun tekrardan benim papiller tipte adenokarsinomdu 7 mm di. Santraldeki lenfleri doktor ameliyatla almisti. 6 lenf nodunun 3unde metastaz vardi. Senin icin de her sey iyi olur umarim. Tiroid kanseri takiplerinde cogunlukla olumlu seyler oluyor ve yasam kisalmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…