Hem sepet besik hem de park yatak aldim 6 aya kadar sepet besikte yatırdim. Az kullaniliyor ama cok sevdik biz sepet besigi. Perk yatagi da kardesimin evi icin almistim gunduz orada bakiliyordu cunku ama onu fazla sevmedim. Haşır huşur sesler cikariyor ve kalitesiz gozukuyor. Ayrica da kayinvalidem yapmisti odayi, 3lu dolap ve buyuyebilen yataklardan. O zaman yapmak istememistim. Keske de yapmasaymisim. 3 yaaindan beri buyuk yatak haline donusturduk ama cok dar. Keske hic buyuyebilen almasaydik da genis yatak alsaydik baya bi pisman oldum anlayacaginiz. Bazen yanina yatiyorum kitap okurkem zor sigiyoruz. 90 cm eni. Demem o ki acele etmeyin. Etraflica düşünüp oyle alin.Benim kızçeme yıldızlı olanlar yakışır zaten
Bide bir şey soracam kıss sana tecrübeli anne
Şimdi küçük sepet beşiklerden var
Normal beşik almayıp park yatağı al diyorlar
Bana da mantıklı geldi sence
Natures supreme prenatal dha aldim internetten vitaminler . com diye bir siteden. Uzerinde bandroluyle geldi. Orijinal ürün.Canım bende balık hapı yağı alıcam çok kararsızım. Hangi marka aldın. Birde internetten mi aldın.
Benim meme hacmim direk artti. Ilk gebeligumi de bunu da meme buyumesinden anlamistim zaten. Gomlekler falan sığmıyor. Ayrica sutyensiz gezemiyorum. Ilk aylara gore hassasiyet azaldi. Ama tam gecmedi.Anladim canim Galiba benim hastalığımdan dolayı bu Agri cunku benim her turlu agriyo.
Kalk gel bana bu günde evime gidip tozları filan alacam evde bir sürü iş var hiç canın sıkılmaz bakCanım benim yalnız kaldım maalesef
Eşim yarın gelecek
Yataktan çıkmak istemiyorum artık
Çok sıkıcı yalnız olmak
İlk haftalarda da benim inanılmaz ağrıdı dokunamıyordum bileAnladim canim Galiba benim hastalığımdan dolayı bu Agri cunku benim her turlu agriyo.
Aynısı bana oldu bir gün çok hareketliesut85 hareketleri cok zayif daha ben de bi hissediyorum 1 gun hic hissetmiyorum. Hareket takibi yapacak kadar buyumediler. 2 gun once cok oynadi. Dun hic hissetmedim. Bugun yine var. Meraklanma.
Ay ben her günBende kabus görüyorum dün gece bile gördüm
Dua oku canım
Uyumadan önce biliyorsan felak,nas oku ben okumayı unuttuğum geceler de görüyorum daha çok
internette baktımda 24 haftadan küçükseniz yüzüstü daha iyi hissedersiniz diyor,bilemedim. neyse kaldı bikaç haftamız yaaa,net hissetmeye başlarız heralde,benim kurmalar doğum yapana kdr bitmeyecek sanırım. ve bunları eşimle bile paylaşmıyorum,dalga geçiyor benle... bak bak google’a yaz belki ölüosundur vsvs diyorAynısı bana oldu bir gün çok hareketli
Diğer gün de hareket hissedemedim insan ister istemez merak ediyor
Sırt üstü yatıp beklıyorum bazenesut85
canım o korkular herkeste var emin ol. Yani şahsen bende de var. Ama düşünmemeye çalışıyorum. Düşünüp hem kendini hem bebeni üzme. Bende öyle aman aman olumsuz şeyler düşünmeme rağmen çok kötü rüyalar görüyorum yaT tgcszn Rabbim sabır versin,büyük bi sınav atlatmışsınız.. inanıyorum ki güzel günler gelecektir inşallah..
kızlar bende yine paranoyaya sardım
yemin ederim kendime kendim kadar kimse zarar vermiyor. Şimdi pıtpıt hareket etme şeysi hissediyorum ya,özellikle sola yatınca.. dün akşam ve bu sabah pek hissedemedim,türlü türlü seneryolar kuruyorum;
-pazartesi kontrolde ya bebek beni terk etmiş olursa?
-ya ultrasonu açınca doktorun yüzü değişirse?
hemen sakinleştirici iğne isterim,dayanamam. uyutsunlar,bi müddet bilincimi kapasınlar vs vs vs vs bir sürü şeyle birlikte 5te uyandım. ya cidden korku filmleri üretebilecek beyne sahibim.
Nurbal27 -Piraye neyseki bu kdr şeyi kurmama rağmen rüyalarım gayet sakin.. 2 gecedir bebek seviyorum hatta..
geronimo_s canım benim sende mi yaşadın? çokçok geçmiş olsun,büyük sınav atlatmışsın..
internette baktımda 24 haftadan küçükseniz yüzüstü daha iyi hissedersiniz diyor,bilemedim. neyse kaldı bikaç haftamız yaaa,net hissetmeye başlarız heralde,benim kurmalar doğum yapana kdr bitmeyecek sanırım. ve bunları eşimle bile paylaşmıyorum,dalga geçiyor benle... bak bak google’a yaz belki ölüosundur vsvs diyoradam bıktı benden geronimo_s
Allah ım acil şifalar versin biraz önce iyileşmenizi ve tekrardan hamile kalmanız Allah ım yanınızda olsunKizlar merhaba uzun zaman sonra, bu bir dertlesme postudur uzun olursa kusura bakmayin, kendi postuma alinti yaparak yaziyorum belki hatirlayaniniz vardir beni. 4 temmuzda hamile oldugumu ogrendim ki planli bir gebelikti, hemen de hamile kaldim cok sukur belki de hayatimi kurtardi bebegim. Ilk kontrolde doktorumun verdigi rutin kan testlerimde bi sorun cikmasiyla resmen dunyam basima yikildi, 1 ay icerisinde herseyi gordum yasadim. 4unde hamile oldugumu ogrendim, 12 temmuzda bebegi aldirmam gerektigini soyledi birden fazla doktor, tsh degerlerimden dolayi, 19unde gebeligi sonlandirdik, 24unde tiroid kanseri oldugumu ogrendim lenflerime kadar metastaz yapmisti, 30unda cok ciddi bir ameliyat oldum, sonrasinda radyoaktif iyot, insanlardan tecrit; depresyon bunalim vs vs.
Uzun lafin kisasi; lutfen yasadiginiz gebeligin, hamilelik surecinizde herseyin doyasiya tadini cikarin, keske bunlarin hicbirini yasamasaydim, bebegimi kucagima alicagim gunleri bekleseydim diyorum surekli.
Allahim herkese saglikli cocuklar nasip etsin, umarim hepiniz bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz, kendinize ve onlara iyi bakin.
Ben o rüyaları görüp daha da uyuyamıyorum zombi gibi oluyorum bütün gün halsiz uykusuz geziyorumGünaydın kızlar. Ya benim gibi sabaha kadar rüya gören var mı? Rüya da değil kabus. O kadar kalitesiz uyuyorum ki. Kötü kötü rüyalar görüyorum bazıları korkunç. Bu da mı hamilelikten
Bende uyuyabilmek için baya çaba sarfediyorum. Kendimi zorlaya zorlaya. 3 kez uyandım bu şekilde geceBen o rüyaları görüp daha da uyuyamıyorum zombi gibi oluyorum bütün gün halsiz uykusuz geziyorum
Bende öksürüyorum karnıma dokunuyoruminternette baktımda 24 haftadan küçükseniz yüzüstü daha iyi hissedersiniz diyor,bilemedim. neyse kaldı bikaç haftamız yaaa,net hissetmeye başlarız heralde,benim kurmalar doğum yapana kdr bitmeyecek sanırım. ve bunları eşimle bile paylaşmıyorum,dalga geçiyor benle... bak bak google’a yaz belki ölüosundur vsvs diyoradam bıktı benden geronimo_s
h_zeynep_bKızlar ben örgüden falan hiç anlamam bir bebek battaniyesini çok beğendim fiyat sordum 220 dedi yuhh ya bu kadar oahalı mı ben şok oldum
Kizlar merhaba uzun zaman sonra, bu bir dertlesme postudur uzun olursa kusura bakmayin, kendi postuma alinti yaparak yaziyorum belki hatirlayaniniz vardir beni. 4 temmuzda hamile oldugumu ogrendim ki planli bir gebelikti, hemen de hamile kaldim cok sukur belki de hayatimi kurtardi bebegim. Ilk kontrolde doktorumun verdigi rutin kan testlerimde bi sorun cikmasiyla resmen dunyam basima yikildi, 1 ay icerisinde herseyi gordum yasadim. 4unde hamile oldugumu ogrendim, 12 temmuzda bebegi aldirmam gerektigini soyledi birden fazla doktor, tsh degerlerimden dolayi, 19unde gebeligi sonlandirdik, 24unde tiroid kanseri oldugumu ogrendim lenflerime kadar metastaz yapmisti, 30unda cok ciddi bir ameliyat oldum, sonrasinda radyoaktif iyot, insanlardan tecrit; depresyon bunalim vs vs.
Uzun lafin kisasi; lutfen yasadiginiz gebeligin, hamilelik surecinizde herseyin doyasiya tadini cikarin, keske bunlarin hicbirini yasamasaydim, bebegimi kucagima alicagim gunleri bekleseydim diyorum surekli.
Allahim herkese saglikli cocuklar nasip etsin, umarim hepiniz bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz, kendinize ve onlara iyi bakin.
Bize indirim yaptırsana kısssh_zeynep_b
Arkadaşım yapıyor fiyat bilgim yok güzel yapiyor bak istersrn sayfasına instegramdan
Teşekkürler nezamandır güvenilir bir site arıyordum iyi oldu burdan alayımHem sepet besik hem de park yatak aldim 6 aya kadar sepet besikte yatırdim. Az kullaniliyor ama cok sevdik biz sepet besigi. Perk yatagi da kardesimin evi icin almistim gunduz orada bakiliyordu cunku ama onu fazla sevmedim. Haşır huşur sesler cikariyor ve kalitesiz gozukuyor. Ayrica da kayinvalidem yapmisti odayi, 3lu dolap ve buyuyebilen yataklardan. O zaman yapmak istememistim. Keske de yapmasaymisim. 3 yaaindan beri buyuk yatak haline donusturduk ama cok dar. Keske hic buyuyebilen almasaydik da genis yatak alsaydik baya bi pisman oldum anlayacaginiz. Bazen yanina yatiyorum kitap okurkem zor sigiyoruz. 90 cm eni. Demem o ki acele etmeyin. Etraflica düşünüp oyle alin.
Natures supreme prenatal dha aldim internetten vitaminler . com diye bir siteden. Uzerinde bandroluyle geldi. Orijinal ürün.
Benim meme hacmim direk artti. Ilk gebeligumi de bunu da meme buyumesinden anlamistim zaten. Gomlekler falan sığmıyor. Ayrica sutyensiz gezemiyorum. Ilk aylara gore hassasiyet azaldi. Ama tam gecmedi.
Keşke yakın olsaydık gelirdimKalk gel bana bu günde evime gidip tozları filan alacam evde bir sürü iş var hiç canın sıkılmaz bak
Söylerim tabiki. Fiyatlarindan haberim yokBize indirim yaptırsana kısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?