2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

T tgcszn Rabbim sabır versin,büyük bi sınav atlatmışsınız.. inanıyorum ki güzel günler gelecektir inşallah..

kızlar bende yine paranoyaya sardım
yemin ederim kendime kendim kadar kimse zarar vermiyor. Şimdi pıtpıt hareket etme şeysi hissediyorum ya,özellikle sola yatınca.. dün akşam ve bu sabah pek hissedemedim,türlü türlü seneryolar kuruyorum;

-pazartesi kontrolde ya bebek beni terk etmiş olursa?
-ya ultrasonu açınca doktorun yüzü değişirse?
hemen sakinleştirici iğne isterim,dayanamam. uyutsunlar,bi müddet bilincimi kapasınlar vs vs vs vs bir sürü şeyle birlikte 5te uyandım. ya cidden korku filmleri üretebilecek beyne sahibim.

Nurbal27 -Piraye neyseki bu kdr şeyi kurmama rağmen rüyalarım gayet sakin.. 2 gecedir bebek seviyorum hatta..

geronimo_s canım benim sende mi yaşadın? çokçok geçmiş olsun,büyük sınav atlatmışsın..

Hem sepet besik hem de park yatak aldim 6 aya kadar sepet besikte yatırdim. Az kullaniliyor ama cok sevdik biz sepet besigi. Perk yatagi da kardesimin evi icin almistim gunduz orada bakiliyordu cunku ama onu fazla sevmedim. Haşır huşur sesler cikariyor ve kalitesiz gozukuyor. Ayrica da kayinvalidem yapmisti odayi, 3lu dolap ve buyuyebilen yataklardan. O zaman yapmak istememistim. Keske de yapmasaymisim. 3 yaaindan beri buyuk yatak haline donusturduk ama cok dar. Keske hic buyuyebilen almasaydik da genis yatak alsaydik baya bi pisman oldum anlayacaginiz. Bazen yanina yatiyorum kitap okurkem zor sigiyoruz. 90 cm eni. Demem o ki acele etmeyin. Etraflica düşünüp oyle alin.
Canım bende balık hapı yağı alıcam çok kararsızım. Hangi marka aldın. Birde internetten mi aldın.
Natures supreme prenatal dha aldim internetten vitaminler . com diye bir siteden. Uzerinde bandroluyle geldi. Orijinal ürün.

Anladim canim Galiba benim hastalığımdan dolayı bu Agri cunku benim her turlu agriyo.
Benim meme hacmim direk artti. Ilk gebeligumi de bunu da meme buyumesinden anlamistim zaten. Gomlekler falan sığmıyor. Ayrica sutyensiz gezemiyorum. Ilk aylara gore hassasiyet azaldi. Ama tam gecmedi.

esut85 hareketleri cok zayif daha ben de bi hissediyorum 1 gun hic hissetmiyorum. Hareket takibi yapacak kadar buyumediler. 2 gun once cok oynadi. Dun hic hissetmedim. Bugun yine var. Meraklanma.

-Piraye ben de sabaha kadar ruya görüyorum ve cok yorgun uyaniyorum

esut85 hareketleri cok zayif daha ben de bi hissediyorum 1 gun hic hissetmiyorum. Hareket takibi yapacak kadar buyumediler. 2 gun once cok oynadi. Dun hic hissetmedim. Bugun yine var. Meraklanma.
Aynısı bana oldu bir gün çok hareketli
Diğer gün de hareket hissedemedim insan ister istemez merak ediyor
Sırt üstü yatıp beklıyorum bazen esut85

Aynısı bana oldu bir gün çok hareketli
Diğer gün de hareket hissedemedim insan ister istemez merak ediyor
Sırt üstü yatıp beklıyorum bazen esut85
internette baktımda 24 haftadan küçükseniz yüzüstü daha iyi hissedersiniz diyor,bilemedim. neyse kaldı bikaç haftamız yaaa,net hissetmeye başlarız heralde,benim kurmalar doğum yapana kdr bitmeyecek sanırım. ve bunları eşimle bile paylaşmıyorum,dalga geçiyor benle... bak bak google’a yaz belki ölüosundur vsvs diyor adam bıktı benden geronimo_s

canım o korkular herkeste var emin ol. Yani şahsen bende de var. Ama düşünmemeye çalışıyorum. Düşünüp hem kendini hem bebeni üzme. Bende öyle aman aman olumsuz şeyler düşünmeme rağmen çok kötü rüyalar görüyorum ya

Allah ım acil şifalar versin biraz önce iyileşmenizi ve tekrardan hamile kalmanız Allah ım yanınızda olsun
Atom alıyorsunuz dimi o yüzden biraz Bebek için beklemeniz gerekecek
Ama unutmayın eğer Allah ım nasip ettiyse bunun önüne ne hastalık nede Başka engel geçemez ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız bu hepimiz için geçerli
Allah ım neyi Nasip ederse Onu yaşayacağız
Ama lütfen hayatta tutunun

Günaydın kızlar. Ya benim gibi sabaha kadar rüya gören var mı? Rüya da değil kabus. O kadar kalitesiz uyuyorum ki. Kötü kötü rüyalar görüyorum bazıları korkunç. Bu da mı hamilelikten
Ben o rüyaları görüp daha da uyuyamıyorum zombi gibi oluyorum bütün gün halsiz uykusuz geziyorum

Bende öksürüyorum karnıma dokunuyorum
Eşim kızıyor rahat bırak kızımı hiç mi uyuyan insana sayğın yok diyor
Çünkü kendi tam bir uykucu bırak tüm pazar uyur ya yemez içmez
Bide Cumartesiden paZarlık yapar beni yarın bırak uyuyayım diye
Yüz üstümü yatalım yani daha iyi hissetmek için

Cok ama cok gecmis olsun, insaallah tedavi sureciniz iyi gecer, Allah kimseye yasatmasin, zor sureclerdie eminim. Bundan sonrasi icin sifa ve kolaylik diliyorum. Istediginiz zaman da Allah tekrar sagliklica bir gebelik nasib etsin insaallah.

Teşekkürler nezamandır güvenilir bir site arıyordum iyi oldu burdan alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…