2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ya sola döncen ya yüzüstü yatacaksın. mis gibi kahvaltımı yaptım bakim hareketlenecekmi benim minimilk

Keşke yakın olsaydık gelirdim
Ama sen temizlik yaparken ben 4body1soul dedikodusunu yapar seni izlerdim
Bugun ellesmeyin bana sirket te piknigimiz var
Patlayana kadar yemeyi dusunuyorum
Agzim doluyken laf yetistiremeye bilirim kusuruma bakmayin
Yarin hakkinizdan gelirim artikin

günaydın.
sabah uzun zamandan sonra dişimi fırçalarken kustum yine.
çok keyifsizim.

Gunaydinnnn, esim kahvalti hazirliyor, ben de kizimla kahvaltinin hazir olmasini bekliyorum. Cok aciktim. Bulantilar mahvediyor ozellikle sabahlari. Pofff..

Günaydin.benim kusmalarim durdu ama iştahsizlik bulanti var.ama eskiye oranla az.ama hala zayifliyorum anlamadim.son 1 haftada kusmama ragmen 1 kilo vermisim.anlamadim.bebek normal olmasi gerekenden 3 gunde ilerde gidiyor.

Gunaydin kizlar dinden beri okumadigim 20 sayfa olmuş.insallh kötü bir sey yoktur.
Ben iyiyim hamdolsun sanırım bitti benim kusmalar. Arada ogurmeler oluyor tabii.
Herkese iyi haftasonlari

Günaydın kızlar. Ya benim gibi sabaha kadar rüya gören var mı? Rüya da değil kabus. O kadar kalitesiz uyuyorum ki. Kötü kötü rüyalar görüyorum bazıları korkunç. Bu da mı hamilelikten
Canm ben de cok fazla ruya goruyorm ama korkunc ruya degil.. ben de 8 9 10 11.haftalarda surekli halisunasyon tarzi ruya mi degil mi cok korkunc seyler goruyodm bol bol okuyup yatiyodum ama yine ayni sey oluyodu etrafima sordm hamilelerde oluyo oyle seyler dediler sonra hem kendim okudm hem de yatmadan esime de okuttum simdilik gecti sen de bi dene

Deneyeyim canım. Cidden etkiliyor. Gündüz rahat değilim bulantılardan bari gece rahat uyusam ya

Kızlar birçok bebek eşyasını ablamdan ve görümcemden alacağım yalnız onlar ilk başlarda puset kullanıp sonrasında baston bebek arabasına geçmişler ben de kararsız kaldım öyle idare mi etsem yoksa Doğumdan itibaren kullanabileceğim bebek arabası mı alsam siz ne dersiniz

Ayrıca bebek için şu ana kadar hiçbir şey almadım ama üç tane kitap sipariş verdim bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler, bebek bakım sorunlarına mucize çözümler, Doğumdan itibaren montessori. Okuyunca yorumlarımı paylaşırım sizle de

Ben de ilk oğlumda önce puset sonra baston aldım ayrı ayrı oluyo baştan baston kapsamlı bebek arabaları var puseti de var bebek küçükken onu kullanırsın zaten 6 aydan sonra oturmaya başlıyo sonrada diğerine geçersin baston her zaman daha rahat katlama acısından ozellikle

hayırlı günler kızlar herkes iyidir inşallah bebeğinin cinsiyeti kesinleşen var mi?bana 12+5 de erkek dedi tahmin ama kesin demedi.14+6da bacak arası boş deyip ama bir çıkıntı var dedi iyice aklım karıştı .12 ekimi bekleyecegim :))) gönlümdeki kız ama sağlıklı hayırlı olsun fark etmez meraktayım:)))

Canım puset tekerleksizse çok zor oluyor. Avm de ya da dışarda gezerken puseti i elde taşımak zor. Ben olsam direk bebek arabası Hafif baston şeklinde kolay açılabilen bir şey alabilirsin.

Günaydın annişler. Haftaya nasipse eşimin yanına gideceğiz. Ama ben inanılmaz öksürüyorum. Sırtım,göğsüm ağrıyor. Boğazım ağrıyor. Ne yapsam bilemedim. Topu topu 16 gün beraber geçireceğiz onda da hast olmak hiç istemezdim. Be yapacağım bilmiyorum Bİr de düğünümüz var. Onu için kıyafet almam gerekli.
Bir de benim ilki de ikinci de kız. Ve ardaki yaş farklı az. İlk kızımın her şeyi duruyor nerdeyse. Hatta 5 kapaklı gardırop sadece ona ait kıyafetlerle dolu. Ama ikinciye her şeyini yeni almazsam haksızlık olur mu diye düşünüyorum. Benim benden 1.5 yaş küçük kız kardeşim var. Hep benim eskilerle büyüdü :) valla arada bana laf sokuyor bu yüzden ne yapsam bilemedim fikirleriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…