2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kasılma genelde tarif ettiğin şekilde olur ama doktoruna bir sor ihmal etme sakın
Zaten tehlike geçeli 2 hafta oldu
Şimdide erken kasılmalar Başlar oda erken Doğum olabilir der doktor yatağa bağlı olurum gene 18 haftada kasılma nedir ya
Allah ım ben galiba kucağıma alamayacağım Bebeğimi

Bugün sabahtan beri agrim var.ayakta durunca artiyo yatinca azaliyor.özellikle bugünde kizimin huysuzlugu tuttu.habire kaliyorum sinirlendiriyo beni.sinirlwnince karnim kasiliyor taş gibi oluyo.neden böyle agri çekiyorum anlamadim
Benim kızçem bir yerde top gibi toplanıyor
Galiba kasılma yaşıyorum sertleşme oluyor
Ama daha çok erken bunun için

SEPTEMBER LOVE canım canını sıkma bence,muayne olmadan ne olduğunu nasıl bilebiliriz? belki normal bir sertlik ne bilim herkesin bünyesi farklı,milyon tane şey yaşıyoruz. benimde göğüslerim hiç büyümedi mesela.yani arandıkça kafaya takacak bir sürü belirti buluruz. sen randevunu al,doktoruna bir görünürsün.

Daha 3 gün önce gittim artık doktorum da bıktı benden
Eğer devam ederse telefonla iletişim kuracağım gel dese de hemen giderim artık

Hemen kötü şeyler getirme aklına canım. Belki kasılma değildir. Doktora git mutlaka nstye bağlarlar kafan rahat olur

merhaba benim ikinci gebeligim ilkinde bu kadar oldumu hatırlamıyorum ama benimde göğüslerim birden büyüdü ve epey sızlıyor oğlum değecek diye çıkıyor. Ucları da epey kurudu kabuklandı.Ama siz de farkli bir durum da var ihmal etmeyin sorun

Çok büyük geçmiş olsun çok zorlu bir süreç yaşamışsınız.Rabbim bir daha yaşarmasın ve kulağınızı sağlıklı bir bebekle doldursun

Herkese Merhaba kızlar
Bende henüz cinsiyet ogrenemeyenlerdenim. 3hafta var daha kontrolüne umarım gösterir bu defa.F3na halde grip oldum gözümü açamıyorum hapşırdıkça da kaşıklarım batıyor ne zor hamilelikte hastalık dikkat edin kendinize. Buarada tüm yazışmaları okuyamıyorum epey hızlısinizbelki bahsi geçmiştir. Trabzonda olan var mı aranızda?

Teşekkür ederim evet once bi pazartesi yazacağım doktora daha sonra randevu alacağım. Bu arada sizede geçmiş olsun ins biran önce gecer gribiniz Rabbim şifa nasip etsin inş

Ayy Allah korusun öyle şeyler düşünme sakin gönlünü ferah tut yoktur bir sey Allah 'ın izniyle bence bu aksamı bi atlat yarin sabah geçmezse doktora git

Daha 3 gün önce gittim artık doktorum da bıktı benden
Eğer devam ederse telefonla iletişim kuracağım gel dese de hemen giderim artık
benim 18-20. haftadan beri oluyor.. zaten bu yüzden ilaç kullanıyorum çünkü erken doğum riskim var.. mesela biraz yorulsam arka arkaya 3 kere oluyor 5 dk arayla hemen uzanıp dinleniyorum sonra geçiyor.. şuan 28. haftanın içindeyim sağ salim bulsak 38. haftayı rahatlicam.

ben kasılma olduğunu nasıl anlıyorum onu söyliyim, öncelikle karnım sertleşiyor sadece tümsek olan yer değil karnımın tamamı sertleşiyor.. kalp atışlarım hızlanıyor çarpıntı gibi.. birde iç sıkıntısı gibi bişey hissediyorum.
bu arada kaçıncı haftadan itibaren hareketlerini saymam gerekiyor?

Canim senin icin biraz arastirma yaotm ayni senin gibi burda yazan kisinin 18.haftasinda baslamis. Yazdiklarini oku eger seninki de benzer seylerse bence doktora gitmekten cekinme. Cunku bebek herseyden onemli doktor bikarsa biksin senin caninin parcasi sonucta bosver doktor ne dsunurse dusunsun

Canim bebek buyutme o kitaplarda yazan gibi olmuyo malesef
Ins sen uygularsin

Benim kızçem bir yerde top gibi toplanıyor
Galiba kasılma yaşıyorum sertleşme oluyor
Ama daha çok erken bunun için
Cnm benim ilk hamileliğimde oluyodu doktora sordugumda kısa aralıklarla surekli olmuyosa sorun degil demişti bebek biraz buyuyunce gecmişti 41 haftalık dogum yaptım:)

Canim bebek buyutme o kitaplarda yazan gibi olmuyo malesef
Ins sen uygularsin
Ben okuyarak bebek büyüten annelere imreniyorum. Ben de geleneksel usullere göre büyütüyorum. İlk yıl sadece kendim batığım için biraz daha özveriliydim. Ama 2. Yıl çocuğumu farklı farklı kişiler baktığı için ciddi anlamda değişti kızım.

Hastane icin iki takim yeni alicam.Bide kizimin polar battaniyesi biraz eskidi bebege yeniden alicam baskada bisey almicam.Ablasininkileri giyecek.Kizima hep kaliteli almistim ve cabuk buyudu eskitmedi
Ama bayramda dugunde yada gozume carpan hosuma giden bisry gordugumde tabiki alicam.Onun disinda almayi dusunmuyorum.1.5-2 yasina kadar baska bisey almam sonrasinda alirim
Kiyafete para verene kadar bogazina egitimine harcamayi tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…