Benimki öyle değil resmen Bebek geliyor toplanıyor bir yerebenimde karnım ve midem semsert taş gibi
Zaten tehlike geçeli 2 hafta olduCanım kasılma genelde tarif ettiğin şekilde olur ama doktoruna bir sor ihmal etme sakın
Bugün sabahtan beri agrim var.ayakta durunca artiyo yatinca azaliyor.özellikle bugünde kizimin huysuzlugu tuttu.habire kaliyorum sinirlendiriyo beni.sinirlwnince karnim kasiliyor taş gibi oluyo.neden böyle agri çekiyorum anlamadim
Daha 3 gün önce gittim artık doktorum da bıktı bendenSEPTEMBER LOVE canım canını sıkma bence,muayne olmadan ne olduğunu nasıl bilebiliriz? belki normal bir sertlik ne bilim herkesin bünyesi farklı,milyon tane şey yaşıyoruz. benimde göğüslerim hiç büyümedi mesela.yani arandıkça kafaya takacak bir sürü belirti buluruz. sen randevunu al,doktoruna bir görünürsün.
Hemen kötü şeyler getirme aklına canım. Belki kasılma değildir. Doktora git mutlaka nstye bağlarlar kafan rahat olurZaten tehlike geçeli 2 hafta oldu
Şimdide erken kasılmalar Başlar oda erken Doğum olabilir der doktor yatağa bağlı olurum gene 18 haftada kasılma nedir ya
Allah ım ben galiba kucağıma alamayacağım Bebeğimi
merhaba benim ikinci gebeligim ilkinde bu kadar oldumu hatırlamıyorum ama benimde göğüslerim birden büyüdü ve epey sızlıyor oğlum değecek diye çıkıyor. Ucları da epey kurudu kabuklandı.Ama siz de farkli bir durum da var ihmal etmeyin sorunIyi akşamlar kızlar . Aramizda Göğüsleri ağrıyan var mi? Ama baya bi Ağrı hissi. Özelikle geceleri. Ben 1 aydır bu ağrıyla yaşıyorum sanki patlicaklar gibi, uçları da kabuk bağlamış.
Ben bunun her hamilede olacağını sanıyordum. Gecen gun kuzenime sordum hic agridi mi diye hayır dedi. Bir de size danışım dedim. Randevum 3 hafta sonra merak ettim acikcasi.
Bir de şöyle bir durumum var. Hamile kalmadan once benim prolaktinim yani süt hormonum yüksekti hamile kalamıyordum ilaçla düştü acaba o yuzden ağrıyabilir mi?
Kizlar merhaba uzun zaman sonra, bu bir dertlesme postudur uzun olursa kusura bakmayin, kendi postuma alinti yaparak yaziyorum belki hatirlayaniniz vardir beni. 4 temmuzda hamile oldugumu ogrendim ki planli bir gebelikti, hemen de hamile kaldim cok sukur belki de hayatimi kurtardi bebegim. Ilk kontrolde doktorumun verdigi rutin kan testlerimde bi sorun cikmasiyla resmen dunyam basima yikildi, 1 ay icerisinde herseyi gordum yasadim. 4unde hamile oldugumu ogrendim, 12 temmuzda bebegi aldirmam gerektigini soyledi birden fazla doktor, tsh degerlerimden dolayi, 19unde gebeligi sonlandirdik, 24unde tiroid kanseri oldugumu ogrendim lenflerime kadar metastaz yapmisti, 30unda cok ciddi bir ameliyat oldum, sonrasinda radyoaktif iyot, insanlardan tecrit; depresyon bunalim vs vs.
Uzun lafin kisasi; lutfen yasadiginiz gebeligin, hamilelik surecinizde herseyin doyasiya tadini cikarin, keske bunlarin hicbirini yasamasaydim, bebegimi kucagima alicagim gunleri bekleseydim diyorum surekli.
Allahim herkese saglikli cocuklar nasip etsin, umarim hepiniz bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz, kendinize ve onlara iyi bakin.
merhaba benim ikinci gebeligim ilkinde bu kadar oldumu hatırlamıyorum ama benimde göğüslerim birden büyüdü ve epey sızlıyor oğlum değecek diye çıkıyor. Ucları da epey kurudu kabuklandı.Ama siz de farkli bir durum da var ihmal etmeyin sorun
Çok büyük geçmiş olsun çok zorlu bir süreç yaşamışsınız.Rabbim bir daha yaşarmasın ve kulağınızı sağlıklı bir bebekle doldursun
Ayy Allah korusun öyle şeyler düşünme sakin gönlünü ferah tut yoktur bir sey Allah 'ın izniyle bence bu aksamı bi atlat yarin sabah geçmezse doktora gitZaten tehlike geçeli 2 hafta oldu
Şimdide erken kasılmalar Başlar oda erken Doğum olabilir der doktor yatağa bağlı olurum gene 18 haftada kasılma nedir ya
Allah ım ben galiba kucağıma alamayacağım Bebeğimi
Heralde yaniKocanın şirketimi yoksa
O yüzden ne kocanın işini saklıyorsun demek
Salça olmayalım diye sana
Evet kasılma tam da bu bir dr a görünmende fayda var canım.Kızlar karnımda bazen sanki Bebek toplanıyormuş gibi oluyor 5-10 saniye ağrı filan Yok sizde bu kasılmamı
benim 18-20. haftadan beri oluyor.. zaten bu yüzden ilaç kullanıyorum çünkü erken doğum riskim var.. mesela biraz yorulsam arka arkaya 3 kere oluyor 5 dk arayla hemen uzanıp dinleniyorum sonra geçiyor.. şuan 28. haftanın içindeyim sağ salim bulsak 38. haftayı rahatlicam.Daha 3 gün önce gittim artık doktorum da bıktı benden
Eğer devam ederse telefonla iletişim kuracağım gel dese de hemen giderim artık
Canim bebek buyutme o kitaplarda yazan gibi olmuyo malesefAyrıca bebek için şu ana kadar hiçbir şey almadım ama üç tane kitap sipariş verdim bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler, bebek bakım sorunlarına mucize çözümler, Doğumdan itibaren montessori. Okuyunca yorumlarımı paylaşırım sizle de
Cnm benim ilk hamileliğimde oluyodu doktora sordugumda kısa aralıklarla surekli olmuyosa sorun degil demişti bebek biraz buyuyunce gecmişti 41 haftalık dogum yaptım:)Benim kızçem bir yerde top gibi toplanıyor
Galiba kasılma yaşıyorum sertleşme oluyor
Ama daha çok erken bunun için
Bende bende ilki erkek ikinciyi merak ediyorum bir haftasonra kontrolum:)Ben henüz öğrenmedim canımçok merak ediyorum acaba içimde gizli olan ne
Ben okuyarak bebek büyüten annelere imreniyorum. Ben de geleneksel usullere göre büyütüyorum. İlk yıl sadece kendim batığım için biraz daha özveriliydim. Ama 2. Yıl çocuğumu farklı farklı kişiler baktığı için ciddi anlamda değişti kızım.Canim bebek buyutme o kitaplarda yazan gibi olmuyo malesef
Ins sen uygularsin
Benimde bir hafta sonra:)Ben, sat tarihimiz aynı seninle,beklenen doğum tarihi benim de 24 mart. Haftaya cumartesi 6 ekimde randevum var,o zaman öğrenicem :)
Senin ne zaman kontrol?
Hastane icin iki takim yeni alicam.Bide kizimin polar battaniyesi biraz eskidi bebege yeniden alicam baskada bisey almicam.Ablasininkileri giyecek.Kizima hep kaliteli almistim ve cabuk buyudu eskitmediGünaydın annişler. Haftaya nasipse eşimin yanına gideceğiz. Ama ben inanılmaz öksürüyorum. Sırtım,göğsüm ağrıyor. Boğazım ağrıyor. Ne yapsam bilemedim. Topu topu 16 gün beraber geçireceğiz onda da hast olmak hiç istemezdim. Be yapacağım bilmiyorumBİr de düğünümüz var. Onu için kıyafet almam gerekli.
Bir de benim ilki de ikinci de kız. Ve ardaki yaş farklı az. İlk kızımın her şeyi duruyor nerdeyse. Hatta 5 kapaklı gardırop sadece ona ait kıyafetlerle dolu. Ama ikinciye her şeyini yeni almazsam haksızlık olur mu diye düşünüyorum. Benim benden 1.5 yaş küçük kız kardeşim var. Hep benim eskilerle büyüdü :) valla arada bana laf sokuyor bu yüzdenne yapsam bilemedim fikirleriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?