İnşallah bi önceki gebelikteki gibi aynısı olmaz vaktinde saatinde gelir minik kuzu :)
10 gün fark olunca bende ayrıca dikkat ettiğiniz bi nokta falan mı var acaba diye merak ettim :))
Kızlar karnımda bazen bir yerinde sanki bir sertlik oluyor elime koyuyorum sanki Bebek altında gibi sertlik oluyor sizce norma mı ?
Ohh maşallah85 takıyordum 4 ayda 95 e çıktım kilo aldin mi dersen 6 kilo verdim sözde ama taşıyamıyorum artik goguslerimi :))
Nazar değmesin:)ala alaa benim memuşlar aynı duruolar
Bence seni zor ama bir o kadar keyifli bir hayat bekliyorKız çocuk masraflı ya her düğünde bayramda ana kız kombineleri yapıyordum ben de:) Şimdi masraf ikiye katlanacakkendime harcadığım para resmen 3 e bölünmüş gibi hissediyorum ;( sonra da sağlığımız olsun yeter diyorum. Vallahi biz bakıcı ve kreşe para vermekten onların eğitimi için kenara bir şeyler koyabileceğimizden bile şüphelerim var. Eşim zaten birikim yapmaya aşırı karşıdır Ona göre yarına yaşayacağı bile belli değilmiş :)
Yedin mi kızEmin misin sen hep gordugun icin sana oyle geliyodur bide biz bakalim
Tabiki yarin ne olacagimiz belli degil ama inan birikimde cocuk kucukken yapiliyor.Suan oglum ilkokula gidiyor ama cok masrafli egitim harcamalari.Sadece kitap konusunda tek bir kitabi 35 tl.9-10 kitabi var siz hesaplayin artik (akademik egitim goruyor bu arada oglum o yuzden kitaplari fazla ve pahali)Kız çocuk masraflı ya her düğünde bayramda ana kız kombineleri yapıyordum ben de:) Şimdi masraf ikiye katlanacakkendime harcadığım para resmen 3 e bölünmüş gibi hissediyorum ;( sonra da sağlığımız olsun yeter diyorum. Vallahi biz bakıcı ve kreşe para vermekten onların eğitimi için kenara bir şeyler koyabileceğimizden bile şüphelerim var. Eşim zaten birikim yapmaya aşırı karşıdır Ona göre yarına yaşayacağı bile belli değilmiş :)
Yidik yidikte tartinin yanindan gecerken tarti bagiriyor sakin ustume cikmaaaaaYedin mi kız
Köfteleri,pastaları börekleri
Bak hiç elleşmedik sana
Zenginlikte başka tabi
Okul pikniği değil şirket pikniğine gidiliyor
Şirket pikniği neyse artık
Benimkiler de çok fena hem sizliyo hem kocaman oldu gobusle yarisiyolar masallah karnimda baya cikti artikGunaydin kizlar erken kalkanlardadim. Benim memelerde aldı basini gidiyor. Hatta sızlıyor. Gece sabaha kadar sizladi.
Çok teşekkür ederim içimi öyle rahatladı kiInsaallah canim cok sagol. Bana doktoeum bebegin gelisiminin beslenmeyle cok da aman aman alakali olmadigini, daha cok genetik oldugunu soylemisti.
Canim bana da oluyor ayni sekilde. Tas gibi oluyor bebegin oldugu yer, hatta yumurta gibi kabarik oluyor. Diaardan dokununca hissediliyor. Gecen rahatsizlanip acile girmistim, baska bir kadin dogumcu bakti, ona soyledim, bu haftalarda kasilma olmasi imkansiz, rahimle mahimle ilgili onemsiz bisiler anlatti. Sonra ben yine de kendi doktoruma gittim, o da rahim agzi uzunluguna, plesantaya ve suyuna vs bakti, kasilmadan bahsettim ama hic onemsemedi bile uzerinde durmadi. Subat annelerinde de bir arkadas bahsetmisti ayni sekilde, ona da doktoru magnezyum vermis rahatlamasi icin. O da herhangi bir tehlikeli durumdan bahsetmemis anlayacagin. Sen uine de doktorunu bilgilendir tabiki ama erken dogumdur vs aklina kotu seyler getirme. Rahat ol. Gordugun gibi 3 doktor da herhangi bir riskten bahsetmemis, icini ferahlat.
Canım benim iyiyim şükür.arada hala kahve leke geliyor.kasigim sizliyor.okuyorum yazdıklarınızı....sen nasılsın canım ....
Onlari zaten yemiyorum ne hamur isi ne tatlı zayifladim ama yine de şişiyorum anlamadim nasil bisey :)))[/QUOTE]Ohh maşallahbende 3. Aydayım 95 aldim. Ben kiloda aldim 3 ayda neyazikki 4 kilo doktor ekmeği ve tatlıyı kes dedi anamm ölürüm yemesem onlari :)
İnş atlaticaksin bu zamani kötü bir şey olmadan Rabbimin izniyle. Ben iyiyim canım sadece aksamlari midem bulaniyor o kadar onada alıştım zaten.Canım benim iyiyim şükür.arada hala kahve leke geliyor.kasigim sizliyor.okuyorum yazdıklarınızı....sen nasılsın canım ....
Agrin var miCanım benim iyiyim şükür.arada hala kahve leke geliyor.kasigim sizliyor.okuyorum yazdıklarınızı....sen nasılsın canım ....
Senin hayatinda zor yaaGünaydınlarAtom heart mother iyi misin? Göremedim seni?
Kuzum annem gideli çok oldu.yanmam geçti şükür.açık kahve lekeler geliyor.kırmızı olmadığı müddetçe normal miş.çarşamba kontrol var bakalım.Agrin var mi
Wc yaparken yanma devam ediyor mu
Annen gitti mi
Bende de oluyor cnm ilk hamileligimde 15 haftada olmaya başlamıştı bunda daha 13 haftada başladı. Magnezyum içmiyorsan iç ek olarak bolca süt muz kaşar ye çok iyi geliyorZaten tehlike geçeli 2 hafta oldu
Şimdide erken kasılmalar Başlar oda erken Doğum olabilir der doktor yatağa bağlı olurum gene 18 haftada kasılma nedir ya
Allah ım ben galiba kucağıma alamayacağım Bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?