2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah bi önceki gebelikteki gibi aynısı olmaz vaktinde saatinde gelir minik kuzu :)
10 gün fark olunca bende ayrıca dikkat ettiğiniz bi nokta falan mı var acaba diye merak ettim :))

Insaallah canim cok sagol. Bana doktoeum bebegin gelisiminin beslenmeyle cok da aman aman alakali olmadigini, daha cok genetik oldugunu soylemisti.

Kızlar karnımda bazen bir yerinde sanki bir sertlik oluyor elime koyuyorum sanki Bebek altında gibi sertlik oluyor sizce norma mı ?

Canim bana da oluyor ayni sekilde. Tas gibi oluyor bebegin oldugu yer, hatta yumurta gibi kabarik oluyor. Diaardan dokununca hissediliyor. Gecen rahatsizlanip acile girmistim, baska bir kadin dogumcu bakti, ona soyledim, bu haftalarda kasilma olmasi imkansiz, rahimle mahimle ilgili onemsiz bisiler anlatti. Sonra ben yine de kendi doktoruma gittim, o da rahim agzi uzunluguna, plesantaya ve suyuna vs bakti, kasilmadan bahsettim ama hic onemsemedi bile uzerinde durmadi. Subat annelerinde de bir arkadas bahsetmisti ayni sekilde, ona da doktoru magnezyum vermis rahatlamasi icin. O da herhangi bir tehlikeli durumdan bahsetmemis anlayacagin. Sen uine de doktorunu bilgilendir tabiki ama erken dogumdur vs aklina kotu seyler getirme. Rahat ol. Gordugun gibi 3 doktor da herhangi bir riskten bahsetmemis, icini ferahlat.

85 takıyordum 4 ayda 95 e çıktım kilo aldin mi dersen 6 kilo verdim sözde ama taşıyamıyorum artik goguslerimi :))
Ohh maşallah bende 3. Aydayım 95 aldim. Ben kiloda aldim 3 ayda neyazikki 4 kilo doktor ekmeği ve tatlıyı kes dedi anamm ölürüm yemesem onlari :)[/QUOTE]
Onlari zaten yemiyorum ne hamur isi ne tatlı zayifladim ama yine de şişiyorum anlamadim nasil bisey :)))

Selam kızlar
İlk defa bu saatte ayaktayım
TV de hiç birşey yok
Uykum da yok

@SEPTEMBER LOVE canım inşallah ciddi birşey yoktur hemen sıkıntı yapma
Belki de bu haftalar da normaldir
Geçmezse sorarsın doktoruna

Bence seni zor ama bir o kadar keyifli bir hayat bekliyor
Para biriktirmeye de başlasanız iyi olur
Kız çocuk daha masraflı olur derler
Bunların ojesi,tokası,pembe pabuçları varda var yani
Kızım gelsin de anası neler yapacak ona

Emin misin sen hep gordugun icin sana oyle geliyodur bide biz bakalim
Yedin mi kız
Köfteleri,pastaları börekleri
Bak hiç elleşmedik sana
Zenginlikte başka tabi
Okul pikniği değil şirket pikniğine gidiliyor
Şirket pikniği neyse artık

Tabiki yarin ne olacagimiz belli degil ama inan birikimde cocuk kucukken yapiliyor.Suan oglum ilkokula gidiyor ama cok masrafli egitim harcamalari.Sadece kitap konusunda tek bir kitabi 35 tl.9-10 kitabi var siz hesaplayin artik (akademik egitim goruyor bu arada oglum o yuzden kitaplari fazla ve pahali)
Cocuklarin kiyafette konusunda yetecek oadar aliyorum cunku fazla giyemiyolar.
Ama soylede bisey var cok sukur durumum iyi eger boyle olmasaydi 3.cocugu asla yapmazdim

Yedin mi kız
Köfteleri,pastaları börekleri
Bak hiç elleşmedik sana
Zenginlikte başka tabi
Okul pikniği değil şirket pikniğine gidiliyor
Şirket pikniği neyse artık
Yidik yidikte tartinin yanindan gecerken tarti bagiriyor sakin ustume cikmaaaaa diye
sirket ne ki Ins bi gun sizinde holdinginiz olur holding piknigi yaparsiniz

Çok teşekkür ederim içimi öyle rahatladı ki
Geceden beri kurduğum kötü düşünceleri anlatamam
Tam bebeğimim tekmeleri hissetip mutlu olduğum gebeliğim boyunca en huzurlu olacağım günlerde
Bu olay beni inanılmaz derecede etkiledi
Ama söylediklerin su serpti yüreğime
Yarın kan ve idrar testi yapacaklar onun sonuçları için doktorumla iletişim kurağım o zaman mutlaka bende soracağım
Tekrardan çok sağol

Ohh maşallah bende 3. Aydayım 95 aldim. Ben kiloda aldim 3 ayda neyazikki 4 kilo doktor ekmeği ve tatlıyı kes dedi anamm ölürüm yemesem onlari :)
Onlari zaten yemiyorum ne hamur isi ne tatlı zayifladim ama yine de şişiyorum anlamadim nasil bisey :)))[/QUOTE]
Şimdi yeni yeni almaya başlarsın normali bu zaten . Benim kilolar cok yemekten :)
Canım benim iyiyim şükür.arada hala kahve leke geliyor.kasigim sizliyor.okuyorum yazdıklarınızı....sen nasılsın canım ....
İnş atlaticaksin bu zamani kötü bir şey olmadan Rabbimin izniyle. Ben iyiyim canım sadece aksamlari midem bulaniyor o kadar onada alıştım zaten.

Bende de oluyor cnm ilk hamileligimde 15 haftada olmaya başlamıştı bunda daha 13 haftada başladı. Magnezyum içmiyorsan iç ek olarak bolca süt muz kaşar ye çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…