2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kitap mitap hikaye ya çocuk dogdu uyku yok surekli aglayan bişey ne yapsanfaydasız kabus gibiydi.hatta ilk haftalarda diyodumki insanlar bunun içinmi çocuk yapıyotabi sonra öyle bir baglanıyosunki dunyada boyle nir sevgi yok çok şükür

Sağol kuzum hafta içine kadar bekleyim de geçmezse artık mecbur gideceğim Böyle huzursuzluk daha zor çünkü

Bugun sabahtN beri o kdr basım ağridi ki beymım cıkti resmen öldÜm hastane gittim doktor dedi parol içebilirsin içtimde biraz kendıme geldım

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz uzun zaman yamadim ama ara ara girip okuyorum. Ben 17. Haftaua girdim ama daha cinsiyeti bilmiyorum 20 haftalik detayli ultrasonda ogrenecem
Insallah geeci cinsiyetten once saglikli olup olmadigini ogrenicem cunku cok onemli bi ultrason insallah sorunsuz atlatiriz. Kizlar arada bi bebek hareketi hissediyorum seviniyoeum sonra iki gun tik yok sonra tekrar hissediyo gobi gleiyor ertesi gun yone tik yok acaba bende mi sorun var yaaa sizlerde nasil hergun hissediyormusunuz

Kızlar karnımda bazen bir yerinde sanki bir sertlik oluyor elime koyuyorum sanki Bebek altında gibi sertlik oluyor sizce norma mı ?
Canım bu dediğin bende uzun zamandır var ikiz olduğu için bebeklerin yerlerini öyle fark ediyorum bazen, daha tecrübeli arkadaşlar var tabi ama sanki on rahim duvarına yakın olunca çok daha kolay hissediliyor. ben bebeğin on duvara yakın bir yerde n hareket etmesine baglamıştım. Cuma kontrolüm var soracağım ben de dr a. Arada geriliyor ve karnımın şekli değişiyor sen benden 2-3 hafta ileridesin. Allah sağlık sıhhat versin epey risk vardı senin. Benim de pazartesi kanamam oldu hala leke geliyor hiç kasılmaya bağlamamistim inşallah normaldir.

Aynen Rahime yakın yerde oluyor
O sert olan Yeri ellediğimde sanki Bebek oradaymış gibi hissediyorum
Bende Bebek hareketine bağlamıştım sanki orada toplanıyor gibi hissetmiştim
Doktara sorunca bana yazar mısın
Benimde geçmezse doktoruma soracağım

canım o banada oluyor. deli gibi dinliyorum hissedim diye,2gündür hissetmiodum bugun yine hissetttim. daha çok yeni ya belkide ayırt edemiyoruz

Bir sonuca varacak bir şey söylerse tabi ki yazarım. Ben halen öyle olduğunu düşünüyorum ama temkinli olmak lazım.

Kız çocuk masraflı ya her düğünde bayramda ana kız kombineleri yapıyordum ben de:) Şimdi masraf ikiye katlanacak kendime harcadığım para resmen 3 e bölünmüş gibi hissediyorum ;( sonra da sağlığımız olsun yeter diyorum. Vallahi biz bakıcı ve kreşe para vermekten onların eğitimi için kenara bir şeyler koyabileceğimizden bile şüphelerim var. Eşim zaten birikim yapmaya aşırı karşıdır Ona göre yarına yaşayacağı bile belli değilmiş :)

Son düzenleme:
Ya maşallah diyeyim benim kızım çok usluydu genelde ağladığını bilmem. Hele gece hiç bilmem. 2. Nasıl olacak bilmiyorum. İnşalalh o da beni yormaz. Ama standart hayatım değiştiği için ben de bir ara bunalıma girmiştim. Hatta eşim gidince iyice kötü olmuştum. Tam toparlıyorum derken 2. Geliyor. Bakalım 2 çocuklu hayat beni hangi noktaya getirecek. Çok meraklardayım :)

Ben de hala hissetmiyorum. Hem de 2. Daha çabuk hissediliyor demişlerdi. Ama şimdiye kadar sadece 1 kez hissettim. O da bebek mi başka bir şey mi emin değilim

Ben de hala hissetmiyorum. Hem de 2. Daha çabuk hissediliyor demişlerdi. Ama şimdiye kadar sadece 1 kez hissettim. O da bebek mi başka bir şey mi emin değilim
Ben ilkini 18 haftalik hissetmistim simdi kendimi cok dinliyorum belkide ondan cok stres yapiyorum ben yaaaa iyi degil biliyorum ama yinede cok dusunuyorum herseyi detayli ultrasonu organlari hareketlerini falan filan offf
Benim yasadigim kotu tecrubelerden oluyor bunlar hep

Çok düşününce insan daha çok stres oluyor. Hayırlısı diye dua etmek gerekli. Ben de ilk çocukta kötü tecrübeler yaşadım. Kalbinde ekojenik odak vardı, kafası küçüktü. Ne stresler yaşadım. Belki de bu yüzden 2. Çocuğu hiç düşünmemiştim. Ama rabbim nasip etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…