2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de oluyor cnm ilk hamileligimde 15 haftada olmaya başlamıştı bunda daha 13 haftada başladı. Magnezyum içmiyorsan iç ek olarak bolca süt muz kaşar ye çok iyi geliyor
Sanki Bebek bir yere yumurta gibi toplanıryor
Dokunduğunda sanki hissediyorum
5-10 saniyede geçiyor
Sizinde öyle mi oluyor
Magnezyum kullanıyorum
Süt biraz ara verdim tekrar başlayım

Evet cnm aynısı
Ben doktoruma soyledigimde magnezyum eksikliginden dedi
Magnezyum kullandım ve muz süt tüketimini artırmıştım bebek te çok kilo alıyor
Sanki Bebek bir yere yumurta gibi toplanıryor
Dokunduğunda sanki hissediyorum
5-10 saniyede geçiyor
Sizinde öyle mi oluyor
Magnezyum kullanıyorum
Süt biraz ara verdim tekrar başlayım

Kızlar kilolar ne durumda
Ben daha şimdiden 2-3 kilo almışım
Oğlumda 22 kg almıştım yine alırım bukadar çok diye korku sardı beni

Kızlar kilolar ne durumda
Ben daha şimdiden 2-3 kilo almışım
Oğlumda 22 kg almıştım yine alırım bukadar çok diye korku sardı beni
4 kilo aldim ben doktor spor yapıcaksın yoksa normal doğum cok zor dedi korkudan hegun yürüyüş yapiyorum artik ilk gebeligim oldugu icin ne kadar alirim bilmiyorum ama bu yemeyle 30 kilo alırım kesin

İyi pazarlar.. ya bebeğinin hareketlerini herkes hissetmeye başladı mı ben daha hiçbir şey hissedemiyorum. Bayadır da görmedim zaten iyice unuttum yine hamile olduğumu şu sıralar.

İyi pazarlar.. ya bebeğinin hareketlerini herkes hissetmeye başladı mı ben daha hiçbir şey hissedemiyorum. Bayadır da görmedim zaten iyice unuttum yine hamile olduğumu şu sıralar.
İlk hamilelikte normalde 20 haftalarda tam olarak hissediliyor cnm az kalmış senin de sabret

Bağırsak hareketlerinden anlamaya olabilirsin
Bende ilk başlar çok karıştırdım
Zaten öyle çok büyük bir hissetme Yok
Gün içersinde 1-2 kere vuruyor
Ya da ben öyle hissediyorum

4 kilo aldim ben doktor spor yapıcaksın yoksa normal doğum cok zor dedi korkudan hegun yürüyüş yapiyorum artik ilk gebeligim oldugu icin ne kadar alirim bilmiyorum ama bu yemeyle 30 kilo alırım kesin
4 kilo çok mu bence değil ki
Ayda 1 kilo desen gayet normal
Ama 7 ci Aydan sonra kilolar çok artmaZsa tabiki

4 kilo çok mu bence değil ki
Ayda 1 kilo desen gayet normal
Ama 7 ci Aydan sonra kilolar çok artmaZsa tabiki
Ben minyon tipliyim boyumda kısa kemiklerinde gucsuzmus. Göbeğim direk yaglandi. 12. Haftada 4 kiloydu. doktorum cok sosyetik sanirim 9. Aya kadar 5 kilo daha al daha alma dedi

Canımmm yazmayınca bende merak ettim seni
Herşeyin yolunda olmasına sevindim
Sağol canım.öyle yatıyorum.çok enteresan haftam çok erken ama bu gece sırt üstü yatınca karnımın bi tarafı top gibi oluyor ve rahatsız oluyorum.sağa ya sa sola dönüp yatıyorum.ikiz olunca mi öyle erken oldu anlamadım.sabahları avuç ici kadar kahve leke geliyor.gün içinde bu miktar azalıyor.öyle canım Allaha emanet artık

Çok teşekkür ederim o zaman bende sütümü sabah akşam içeyim
Muz seviyorum her gün yemeye özen gösteriyorum
Hah batir kocani
Elmadada ayni sey var yisana elma
Bi muz olmus kac para bebene neyim bisi ney alirsin o paraynan
Adam iki pirlanta satacamda muz alacam diye cabaliyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…