- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Sanki Bebek bir yere yumurta gibi toplanıryorBende de oluyor cnm ilk hamileligimde 15 haftada olmaya başlamıştı bunda daha 13 haftada başladı. Magnezyum içmiyorsan iç ek olarak bolca süt muz kaşar ye çok iyi geliyor
Canımmm yazmayınca bende merak ettim seniCanım benim iyiyim şükür.arada hala kahve leke geliyor.kasigim sizliyor.okuyorum yazdıklarınızı....sen nasılsın canım ....
Sanki Bebek bir yere yumurta gibi toplanıryor
Dokunduğunda sanki hissediyorum
5-10 saniyede geçiyor
Sizinde öyle mi oluyor
Magnezyum kullanıyorum
Süt biraz ara verdim tekrar başlayım
4 kilo aldim benKızlar kilolar ne durumda
Ben daha şimdiden 2-3 kilo almışım
Oğlumda 22 kg almıştım yine alırım bukadar çok diye korku sardı beni
Çok teşekkür ederim o zaman bende sütümü sabah akşam içeyimEvet cnm aynısı
Ben doktoruma soyledigimde magnezyum eksikliginden dedi
Magnezyum kullandım ve muz süt tüketimini artırmıştım bebek te çok kilo alıyor
İyi pazarlar.. ya bebeğinin hareketlerini herkes hissetmeye başladı mı ben daha hiçbir şey hissedemiyorum. Bayadır da görmedim zaten iyice unuttum yine hamile olduğumu şu sıralar.
İlk hamilelikte normalde 20 haftalarda tam olarak hissediliyor cnm az kalmış senin de sabretİyi pazarlar.. ya bebeğinin hareketlerini herkes hissetmeye başladı mı ben daha hiçbir şey hissedemiyorum. Bayadır da görmedim zaten iyice unuttum yine hamile olduğumu şu sıralar.
1 kilo almışım ama göbeğim önden gidiyor maşallahKızlar kilolar ne durumda
Bağırsak hareketlerinden anlamaya olabilirsinİyi pazarlar.. ya bebeğinin hareketlerini herkes hissetmeye başladı mı ben daha hiçbir şey hissedemiyorum. Bayadır da görmedim zaten iyice unuttum yine hamile olduğumu şu sıralar.
4 kilo çok mu bence değil ki4 kilo aldim bendoktor spor yapıcaksın yoksa normal doğum cok zor dedi korkudan hegun yürüyüş yapiyorum artik ilk gebeligim oldugu icin ne kadar alirim bilmiyorum ama bu yemeyle 30 kilo alırım kesin
Ben minyon tipliyim boyumda kısa kemiklerinde gucsuzmus. Göbeğim direk yaglandi. 12. Haftada 4 kiloydu. doktorum cok sosyetik sanirim 9. Aya kadar 5 kilo daha al daha alma dedi4 kilo çok mu bence değil ki
Ayda 1 kilo desen gayet normal
Ama 7 ci Aydan sonra kilolar çok artmaZsa tabiki
Ben 3.5 kilo aldim. Kizimda 22.5almistim. Umarim boyle bisey yasamam. Sanmiyorum ama alacağımi nedense.Kızlar kilolar ne durumda
Sağol canım.öyle yatıyorum.çok enteresan haftam çok erken ama bu gece sırt üstü yatınca karnımın bi tarafı top gibi oluyor ve rahatsız oluyorum.sağa ya sa sola dönüp yatıyorum.ikiz olunca mi öyle erken oldu anlamadım.sabahları avuç ici kadar kahve leke geliyor.gün içinde bu miktar azalıyor.öyle canım Allaha emanet artıkCanımmm yazmayınca bende merak ettim seni
Herşeyin yolunda olmasına sevindim
Ee herkes hemen hemen 3 4 kilo almış benim doktor niye yargara çıkarıyo acabaBen 3.5 kilo aldim. Kizimda 22.5almistim. Umarim boyle bisey yasamam. Sanmiyorum ama alacağımi nedense.
UltrasYon a mi giricen carsamba :))Kuzum annem gideli çok oldu.yanmam geçti şükür.açık kahve lekeler geliyor.kırmızı olmadığı müddetçe normal miş.çarşamba kontrol var bakalım.
Ben 1 kilo almisim ama ayiptir soylemesi dunku SIRKET PIKNIGIMIZIN etkisi sanirsamKızlar kilolar ne durumda
Hah batir kocaniÇok teşekkür ederim o zaman bende sütümü sabah akşam içeyim
Muz seviyorum her gün yemeye özen gösteriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?