2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım canım.birde idrar tahlili isteyecen.belki enfeksiyon varsa erken müdahale olsun.sonuçta serklaj var ip yani .ne olur ne olmaz...
Toparlanmana çok sevindim
İnşallah daha iyi olacaksın
Hala hep yatıyorsun değil mi?

günaydın herkeslere.
herkes son durum paylaşmış.
ben de yazayım neyim eksik
ben de 62 ile hamile kalmıştım şu an 63 kiloyum.
kusmaktan 58e düşmüştüm yavaş yavaş toparlanıyorum.
karnım da çıkmadı.
4buçuk aylık hamileyim dediğim de karnıma bakıp 'ee hani nerede?' diyenlerin ağzına vurasım var

Zayif ve uzunsun ya karninin ici genistir. 4 aylik hamilesin 4.5 degil bu arada 17bucuk haftalikken bitiyor 4 ay.

Zayif ve uzunsun ya karninin ici genistir. 4 aylik hamilesin 4.5 degil bu arada 17bucuk haftalikken bitiyor 4 ay.
Netten de baktım iyice kafam karıştı benim de
Hafta ay hesabı karışık geldi bana
15+3 haftalık benim ki
3,5 yoksa 4 aylık mı oluyorum

Kızlar kilolar ne durumda
Ben daha şimdiden 2-3 kilo almışım
Oğlumda 22 kg almıştım yine alırım bukadar çok diye korku sardı beni
Canım almazsın o kadar dikkat edersin biraz :) ben de 2 kiloyla yola devam :) 58 ile Doğuma gitmek niyetim :)

Netten de baktım iyice kafam karıştı benim de
Hafta ay hesabı karışık geldi bana
15+3 haftalık benim ki
3,5 yoksa 4 aylık mı oluyorum

4+2 de 1. ay bitmiştir 8+4 de 2. ay bitmiştir 12+6 da 3. ay bitmiştir 17+1 de 4. ay bitmiştir 21+3 de 5. ay bitmiştir 25+5 de 6. ay bitmiştir 30+0 da 7. ay bitmiştir 34+2 de 8. ay bitmiştir 38+4 de 9. ay bitmiştir ondan sonra geriye 1 hafta + 3 gün kalıyor 40 haftayı tamamlamaya. yani toplam 10 gün ediyor. işte 9 ay 10 günü tamamlamış olduk.

ay hesabı yapmak mantıklı değil ama hafta hesabı yapmalıyız.
Senin 3.5 bitmiş 2 haftaya 4 aylık

bgn pek sessiz buralar aferin gezsin kızçeler,pozitif enerji toplasn herkes
kızlar ben galiba net bir şekilde hissediyorum artık minnoşun hareketlerini.. 60 kiloyum ve çok göbeğim yok,belimde ipincedir belki ondan erken hissettim

Toparlanmana çok sevindim
İnşallah daha iyi olacaksın
Hala hep yatıyorsun değil mi?
Evet canım hep yatıyorum.reflu olmuş gibiyim.midem çok kötü zaten 1 kilo vermiştim.hala aynı özellikle akşamları birşey yiyemiyorum.sen nasılsin canim

Kızlar eşimle d
kuzummm 4 buçuk değil 5 oldun :)

Belide ipinceymiş hava dan açılmıyor
Kısss görme alışverişe gidelim dedik ayaklarım nasıl ağrıyor 5 aydır evde yata yata iyice ham olmuş vücudum galiba
Enerjimi topladım enerjimi tükettim belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…