- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Cinsiyet mi öğreneceksiniz yoksa
Yaa benim akşam 4 buçukta, 3 hafta oldu miniğimi görmeyeli. 2-3 gündür de acayip sinirli ve ruh hali resmen bozuk geziyorum. Eşimin de iş problemleri var, o da ayrı stresli, kızım okul ve yeni kardeş stresinde. Ailecek delirdik. Yarın yavrumu bi göreyim de biraz rahatlarım inşallah
Sanki Bebek bir yere yumurta gibi toplanıryor
Dokunduğunda sanki hissediyorum
5-10 saniyede geçiyor
Sizinde öyle mi oluyor
Magnezyum kullanıyorum
Süt biraz ara verdim tekrar başlayım
O zaman düzelt takvimi
Akıl karıştırma
Kızlar eşimle d
kuzummm 4 buçuk değil 5 oldun :)
İnşallah büyük bir sorun değildir bu kadar erken olmasıBenimde aynı dediğin gibi oluyo, ilk hamileliğimde sadece son haftalarda kasılma olmuştu o da normaldi yani bunda çok erken oldu ve korkutuyo beni
Ne yapalımbak bak bu yorumu4body1soul yaptı sandm ama meğer senmişsin SEPTEMBER LOVE kıskandın hemen 60cm.lik belimi
cinsiyet benim %80 kızdı. yarın kesinleşir sanırım. benimki zaten 1 hafta önden gidiyor 18.haftada olmalı büyük ihtimal.. net söler inşallah
Ben bu gün tam 18 olmuşum Allh ın izni ileKuzum 17+2 18.hafta oluyor hesaplarken. Doğru yani benimki. Bende hamilelik takvimi var her gün bebeğin gelişimini ve benim değişimimi incelediğim oradan öğrendim bende böyle olduğunu.
Maşallah
Ben bu gün tam 18 olmuşum Allh ın izni ile
Telefondan mı takip ediyorsun
AynıyımHastayım kuzum hala ya gece öksürmekten yatamadım. Sen napıyorsun nasılsın
Teşekkür ederim canım4+2 de 1. ay bitmiştir 8+4 de 2. ay bitmiştir 12+6 da 3. ay bitmiştir 17+1 de 4. ay bitmiştir 21+3 de 5. ay bitmiştir 25+5 de 6. ay bitmiştir 30+0 da 7. ay bitmiştir 34+2 de 8. ay bitmiştir 38+4 de 9. ay bitmiştir ondan sonra geriye 1 hafta + 3 gün kalıyor 40 haftayı tamamlamaya. yani toplam 10 gün ediyor. işte 9 ay 10 günü tamamlamış olduk.
ay hesabı yapmak mantıklı değil ama hafta hesabı yapmalıyız.
Senin 3.5 bitmiş 2 haftaya 4 aylık
Bende seni merak ettim
İnşaallah Rabbim korusun hepimizin bebeğiniİnşallah büyük bir sorun değildir bu kadar erken olması
Ne oldu kuZumm midem miBen çok kötüyüm
Oy oy benim kıyamam yaAynıyım
Mutsuz,bulantılı bıkkın
Teşekkür ederim canım
Bende seni merak ettim
Ama o kadar kötüyüm ki hala
Hergün 2 kez zofer almama rağmen bulantım hafiflemiyor
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?