2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ya bulantılar azalmıştı. İki gündür çok kötüyüm. Herhalde bu kadar kusmamıştım daha önce.

Bana gore ruh halin super bu aralar
Kimseye satasmiyon

Bak iste yaaaa
Ben hec oyle sey neyim der miyim sana
Gizzz gorumcen geldi mi kaynanana
Hafta sonu ya belki gelmistir seni cekistirmeye

Benimki geriden geliyordu 1 hafta ama 3 hafta once gittiğimde gununde cikmisti. Ne guzel belin incecik. Eskiden oyleydim hatta uzun bir donem 90 60 92 ydi bedenim. Bebek sonrasi o kadar inmesem de kesin forma girecegim.
Cinsiyet mi öğreneceksiniz yoksa

Öğrenmiştim ben erkek genetik testten çıktı. Ultrasonda da gorundu. Ama heyecanliyim yine de.
Eki Görüntüle 2193681

Teyzeleri biz bu kadar çıktık henüz
E çıkmış iste. Ben de hic yok sandim.

Bana gore ruh halin super bu aralar
Kimseye satasmiyon

Son iki gün evde firtinalar estirdim. Buraya öfke enerjisi kalmadi

Bak iste yaaaa
Ben hec oyle sey neyim der miyim sana
Gizzz gorumcen geldi mi kaynanana
Hafta sonu ya belki gelmistir seni cekistirmeye
ay yok kuzum görümcem çok şükür 1 senedir amerikada. orda bi hayat kurdu kendine. tr’ye dönerse bidaha geri amerikaya dönemio o yüzden vatandaşlık için uğraşıo,uğraşsın aferin takdir ediyorum yarında kaynanam kızının yanına gidio 1 ay amerikada yani yok

İkisi birden canım ya. Mahvetti beni. İki gündür çok kusuyorum. Bide üstüne grip. Öksürmekten uyuyamadım dün gece. Öksürdükçe daha çok bulanıyor midem
Doktorunla konuştun mu Canım ilaç filan alıyormuşum
Ihlamur iç demişti bana doktorum ben ıhlamur bal limon yapmıştım

Iyi aksamlar kizlar. Izmirde hamile giyim magazasi bilen var mi acaba? Lcwden kot almistim o kadar kotu boya kokuyorki kac sefer yikamama ragmen giyemedim. Zaten cok cesitte yok. Bende butiklerden almaya karar verdim.

Seninle tarihlerimiz aynı 3 gündür ben de hissediyorum zayıfım ben de

Kötü gelin Allah sizin gibi gelinlerden korusun
Kaynana gidiyor diye halay başı olmuş

Yiyorum da çıkarıyorum canım geri. Neden böyle oldum anlamadım. Aşırı kötü oldum. Midem felaket.
Bakalım doktor ne diyecek minoset ve parol iç der ama bide öksürük var sende karabiber bal ılık su da iyi gelir bilgin olsun
Belki bir serum filan taktır diye bilir

Canım sen iyiydin noldu ki acaba
Aman dikkat et
Evine yerleştin mi tamamen
Benim de yarın sabah randevum var

Bende ya bulantılar azalmıştı. İki gündür çok kötüyüm. Herhalde bu kadar kusmamıştım daha önce.
Bi ikimiz kaldık herhalde
Böyle ayılıp bayılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…