Bende ya bulantılar azalmıştı. İki gündür çok kötüyüm. Herhalde bu kadar kusmamıştım daha önce.Aynıyım
Mutsuz,bulantılı bıkkın
Teşekkür ederim canım
Bende seni merak ettim
Ama o kadar kötüyüm ki hala
Hergün 2 kez zofer almama rağmen bulantım hafiflemiyor
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Bana gore ruh halin super bu aralarYaa benim akşam 4 buçukta, 3 hafta oldu miniğimi görmeyeli. 2-3 gündür de acayip sinirli ve ruh hali resmen bozuk geziyorum. Eşimin de iş problemleri var, o da ayrı stresli, kızım okul ve yeni kardeş stresinde. Ailecek delirdik. Yarın yavrumu bi göreyim de biraz rahatlarım inşallah
Ailecek ruh halimiz şu şekilde....
Neyse ki arada iyi oluyor. Çocuğum psikopat olup çıkmaz umarım bu dönemden
İkisi birden canım ya. Mahvetti beni. İki gündür çok kusuyorum. Bide üstüne grip. Öksürmekten uyuyamadım dün gece. Öksürdükçe daha çok bulanıyor midemNe oldu kuZumm midem mi
Grip mi kötu oldu
Bak iste yaaaabak bak bu yorumu4body1soul yaptı sandm ama meğer senmişsin SEPTEMBER LOVE kıskandın hemen 60cm.lik belimi
cinsiyet benim %80 kızdı. yarın kesinleşir sanırım. benimki zaten 1 hafta önden gidiyor 18.haftada olmalı büyük ihtimal.. net söler inşallah
Wuhuuuuu kabinde cekmis fotoyu
Pazarda ebemin basma donlarindan satiliyo onlardan giyek gayriMaşallahkuzummm
Benim ki biraz daha fazla mesela ben öyle kot giyemem artık bazı eşortmanlarım bile rahatsız ediyor beni
Benimki geriden geliyordu 1 hafta ama 3 hafta once gittiğimde gununde cikmisti. Ne guzel belin incecik. Eskiden oyleydim hatta uzun bir donem 90 60 92 ydi bedenim. Bebek sonrasi o kadar inmesem de kesin forma girecegim.bak bak bu yorumu4body1soul yaptı sandm ama meğer senmişsin SEPTEMBER LOVE kıskandın hemen 60cm.lik belimi
cinsiyet benim %80 kızdı. yarın kesinleşir sanırım. benimki zaten 1 hafta önden gidiyor 18.haftada olmalı büyük ihtimal.. net söler inşallah
Cinsiyet mi öğreneceksiniz yoksa
E çıkmış iste. Ben de hic yok sandim.
Bana gore ruh halin super bu aralar
Kimseye satasmiyon
ay yok kuzum görümcem çok şükür 1 senedir amerikada. orda bi hayat kurdu kendine. tr’ye dönerse bidaha geri amerikaya dönemio o yüzden vatandaşlık için uğraşıo,uğraşsın aferin takdir ediyorumBak iste yaaaa
Ben hec oyle sey neyim der miyim sana
Gizzz gorumcen geldi mi kaynanana
Hafta sonu ya belki gelmistir seni cekistirmeye
Doktorunla konuştun mu Canım ilaç filan alıyormuşumİkisi birden canım ya. Mahvetti beni. İki gündür çok kusuyorum. Bide üstüne grip. Öksürmekten uyuyamadım dün gece. Öksürdükçe daha çok bulanıyor midem
Ben giymem onlardan kocamım göz zevkini bozamam sen giyPazarda ebemin basma donlarindan satiliyo onlardan giyek gayri
Soracağım canım yarınDoktorunla konuştun mu Canım ilaç filan alıyormuşum
Ihlamur iç demişti bana doktorum ben ıhlamur bal limon yapmıştım
Seninle tarihlerimiz aynı 3 gündür ben de hissediyorum zayıfım ben debgn pek sessiz buralar aferin gezsin kızçeler,pozitif enerji toplasn herkes
kızlar ben galiba net bir şekilde hissediyorum artık minnoşun hareketlerini..60 kiloyum ve çok göbeğim yok,belimde ipincedir belki ondan erken hissettim
Ağlama kısss benide ağlatacaksınBeni beni
Beni cagirmiyon mu
Kötü gelin Allah sizin gibi gelinlerden korusunay yok kuzum görümcem çok şükür 1 senedir amerikada. orda bi hayat kurdu kendine. tr’ye dönerse bidaha geri amerikaya dönemio o yüzden vatandaşlık için uğraşıo,uğraşsın aferin takdir ediyorumyarında kaynanam kızının yanına gidio 1 ay amerikada yani yok
Yat yat dinlen kuZumm bol bol meyve ye bariSoracağım canım yarınben iptal
Yiyorum da çıkarıyorum canım geri. Neden böyle oldum anlamadım. Aşırı kötü oldum. Midem felaket.Yat yat dinlen kuZumm bol bol meyve ye bari
Bakalım doktor ne diyecek minoset ve parol iç der ama bide öksürük var sende karabiber bal ılık su da iyi gelir bilgin olsunYiyorum da çıkarıyorum canım geri. Neden böyle oldum anlamadım. Aşırı kötü oldum. Midem felaket.
Canım sen iyiydin noldu ki acabaOy oy benim kıyamam ya
Bu gün sabah benim kötüydü ZAten çıkardım kahvaltıdan sonra
Bide alışverişe gittik ya ev için evimize geçtik
Çok yoruldum ayaklarım inanılmaz ağrıyor
Yarında sabah erkenden sağlık ocağına gidip kan idrar vereceğim
Oradan da hastaneye gidip rapor alacağım
Bi ikimiz kaldık herhaldeBende ya bulantılar azalmıştı. İki gündür çok kötüyüm. Herhalde bu kadar kusmamıştım daha önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?