- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Canım sen iyiydin noldu ki acaba
Aman dikkat et
Evine yerleştin mi tamamen
Benim de yarın sabah randevum var
Bi ikimiz kaldık herhalde
Böyle ayılıp bayılan
İçemem ki onları. Midem çok kötü. Kusuyorum sürekli. Bakalım ne diyecek bu geceyi de atlatayım daBakalım doktor ne diyecek minoset ve parol iç der ama bide öksürük var sende karabiber bal ılık su da iyi gelir bilgin olsun
Belki bir serum filan taktır diye bilir
Geçecek sanıyordum azalınca ama yok geçmeyecek. Çok üzgünüm yaCanım sen iyiydin noldu ki acaba
Aman dikkat et
Evine yerleştin mi tamamen
Benim de yarın sabah randevum var
Bi ikimiz kaldık herhalde
Böyle ayılıp bayılan
Giz nasil becerdinde gondetdin benimde digerleri degilde bi tanesi var onun gondetilmeye ihtiyaci var ve geri donmemeye :))ay yok kuzum görümcem çok şükür 1 senedir amerikada. orda bi hayat kurdu kendine. tr’ye dönerse bidaha geri amerikaya dönemio o yüzden vatandaşlık için uğraşıo,uğraşsın aferin takdir ediyorumyarında kaynanam kızının yanına gidio 1 ay amerikada yani yok
Izmirde degilim ama gecen gorumcem defactodan siyah renk almis guzeldi alerjik durumu oldugundan koku oldugunu sanmiyorum bi bak istersen 69 yada 59 tl fiyati vardiIyi aksamlar kizlar. Izmirde hamile giyim magazasi bilen var mi acaba? Lcwden kot almistim o kadar kotu boya kokuyorki kac sefer yikamama ragmen giyemedim. Zaten cok cesitte yok. Bende butiklerden almaya karar verdim.
He he ondandir kesinAğlama kısss benide ağlatacaksın
Sen dün bütün gün sokaktaydın bu gün de azıcık evinde otur iş güç yap diye çağırmadım
Yoksa aklımdaydın şekerim
Hastanelerde serum stoklari daha yeni tamamlandi zaten tekrar sifirlayacanizBakalım doktor ne diyecek minoset ve parol iç der ama bide öksürük var sende karabiber bal ılık su da iyi gelir bilgin olsun
Belki bir serum filan taktır diye bilir
Yaaa uzuldum rabbim tekrar nasip etsin saglikli minnos cnm gecmis olsunAynen oyle Raabbim yavruma uzun saglikli omur versin
Hastaneye gidelim önce
İyileşin de gelin kuZum bekliyorumHastaneye gidelim önce
Toplanıp akşama kadar bebeklerimizden yapacaklarımızdan yaptıklarımızdan konuştuğumuzu düşünsenize
çok ayıp bende sizi restorantıma çağırcaktım hemide beleşşş,hep bi dışlama hep bi gruplaşma cık cıkcık
Hadi
Bornova pointteki h&m de gebe reyonu baya bi iyiymis ama gitmedim. Ürün cesitliligi fazla.Iyi aksamlar kizlar. Izmirde hamile giyim magazasi bilen var mi acaba? Lcwden kot almistim o kadar kotu boya kokuyorki kac sefer yikamama ragmen giyemedim. Zaten cok cesitte yok. Bende butiklerden almaya karar verdim.
Beni çağır ben gelem ben gelemçok ayıp bende sizi restorantıma çağırcaktım hemide beleşşş,hep bi dışlama hep bi gruplaşma cık cıkcık
Bende hiç bakmadım. Bilmiyordum. Bakayım bir ara. Çıkabilirsem dışarıBornova pointteki h&m de gebe reyonu baya bi iyiymis ama gitmedim. Ürün cesitliligi fazla.
Kısss onlar hasta diye onları çağırdım azıcık bakayım iyi olsunlar diyeçok ayıp bende sizi restorantıma çağırcaktım hemide beleşşş,hep bi dışlama hep bi gruplaşma cık cıkcık
Ayyy ne güzel olurdu dimi çocuklar Doğunca hayal et bize kreş açarız vallaToplanıp akşama kadar bebeklerimizden yapacaklarımızdan yaptıklarımızdan konuştuğumuzu düşünsenize
2019 Mart bebeleri kreşiAyyy ne güzel olurdu dimi çocuklar Doğunca hayal et bize kreş açarız valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?