2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen iyiydin noldu ki acaba
Aman dikkat et
Evine yerleştin mi tamamen
Benim de yarın sabah randevum var

Bi ikimiz kaldık herhalde
Böyle ayılıp bayılan

Ben de anlamadım bir gün kusuyorum bir gün
Ama genelde hep mide sıkıntım var
Eve yerleştik gibi gibi
Hala babamda eşyalar var yarın doktordan sonra toplayacağız babamla akşam eşim gelir taşır eve
Evde az temizlik işleri kaldı yavaş yavaş Hallederiz artık
Yarın güzel haberlerle gel kuZumm
Aklına takılan herşeyi sor unutma not al soracaklarını

Giz nasil becerdinde gondetdin benimde digerleri degilde bi tanesi var onun gondetilmeye ihtiyaci var ve geri donmemeye :))
Banada taktik ver nasil gonderdin

Iyi aksamlar kizlar. Izmirde hamile giyim magazasi bilen var mi acaba? Lcwden kot almistim o kadar kotu boya kokuyorki kac sefer yikamama ragmen giyemedim. Zaten cok cesitte yok. Bende butiklerden almaya karar verdim.
Izmirde degilim ama gecen gorumcem defactodan siyah renk almis guzeldi alerjik durumu oldugundan koku oldugunu sanmiyorum bi bak istersen 69 yada 59 tl fiyati vardi

Iyi aksamlar kizlar. Izmirde hamile giyim magazasi bilen var mi acaba? Lcwden kot almistim o kadar kotu boya kokuyorki kac sefer yikamama ragmen giyemedim. Zaten cok cesitte yok. Bende butiklerden almaya karar verdim.
Bornova pointteki h&m de gebe reyonu baya bi iyiymis ama gitmedim. Ürün cesitliligi fazla.

çok ayıp bende sizi restorantıma çağırcaktım hemide beleşşş,hep bi dışlama hep bi gruplaşma cık cıkcık
Kısss onlar hasta diye onları çağırdım azıcık bakayım iyi olsunlar diye
Ne öyle herkesi dışlarım ama seni Asla
Ben restorant açınca senden yardım alacam fikir danışacam daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…