-Piraye gel bacım,hemen bızınızzzz classstan uçak biletini fln filan ayırtım direk bizim restorantın terasına inersin
SEPTEMBER LOVE ay dur çok havaya girdim,böle sanaldan atması çok ii oluomuş
Aynı durumu yasiuorum ve randevuya 2 hafta var o vakte kadar nasıl olur bilemiyorum. Özellikle sabahları belim karnım kaskatı uyanıyorum gün içinde düzelse de ara ara gerilme hissi var. En kötüsü de gaz mi değil mi ayırt edemediğim bir his varArkadaşlar hayırlı akşamlar son bir haftadir bazı sikayetlerim var.Acaba sizlerde de var mi merak ediyorum.Müthiş derecede ozellikle sabahları rahmim kasiliyor.gun gectikce arttı ve artik gunduzde kasiliyor.Dun doktora gittim ben söylemeden doktorum rahmin kasiliyor dedi magnezyum verdi fakat nedenini ve ne olacağını soylemedi.Bende soramadim o an.Eve gelince kendimi dunden beri daha cok dinlemeye başladım bayagi bayağı kasiliyorum.Sizlerdede oluyormu veya bilgisi olan var mi?Dusunmekten icim icimi yiyor
Bendede oluyor aynı durum benimde inanılmaz aklım takılıyor ve moralim bozuluyorArkadaşlar hayırlı akşamlar son bir haftadir bazı sikayetlerim var.Acaba sizlerde de var mi merak ediyorum.Müthiş derecede ozellikle sabahları rahmim kasiliyor.gun gectikce arttı ve artik gunduzde kasiliyor.Dun doktora gittim ben söylemeden doktorum rahmin kasiliyor dedi magnezyum verdi fakat nedenini ve ne olacağını soylemedi.Bende soramadim o an.Eve gelince kendimi dunden beri daha cok dinlemeye başladım bayagi bayağı kasiliyorum.Sizlerdede oluyormu veya bilgisi olan var mi?Dusunmekten icim icimi yiyor
Yarın herşeyi konuşucam doktorlaBen de anlamadım bir gün kusuyorum bir gün
Ama genelde hep mide sıkıntım var
Eve yerleştik gibi gibi
Hala babamda eşyalar var yarın doktordan sonra toplayacağız babamla akşam eşim gelir taşır eve
Evde az temizlik işleri kaldı yavaş yavaş Hallederiz artık
Yarın güzel haberlerle gel kuZumm
Aklına takılan herşeyi sor unutma not al soracaklarını
Anam yemek yiycek hal mi kaldı
Hazırlandım geliyorum-Piraye gel bacım,hemen bızınızzzz classstan uçak biletini fln filan ayırtım direk bizim restorantın terasına inersin
Bende de varmış kasılmaBendede oluyor aynı durum benimde inanılmaz aklım takılıyor ve moralim bozuluyor
Daha doktorumla konuşamadım
Ama zaten kasık ağrım için magnezyum vermişti onu kullanıyorum
Aynı durumu yasiuorum ve randevuya 2 hafta var o vakte kadar nasıl olur bilemiyorum. Özellikle sabahları belim karnım kaskatı uyanıyorum gün içinde düzelse de ara ara gerilme hissi var. En kötüsü de gaz mi değil mi ayırt edemediğim bir his var
Kasılma dediğiniz nasıl bir his kızlarBendede oluyor aynı durum benimde inanılmaz aklım takılıyor ve moralim bozuluyor
Daha doktorumla konuşamadım
Ama zaten kasık ağrım için magnezyum vermişti onu kullanıyorum
İnsan yalandan da olsa beni de çağırır-Piraye gel bacım,hemen bızınızzzz classstan uçak biletini fln filan ayırtım direk bizim restorantın terasına inersin
Ben çok yoğun hissetmedim ama sanki rahmim yerinden oynuyormuş gibi oldu bir kaç kezKasılma dediğiniz nasıl bir his kızlar
Anladım canım. Acaba nasıl bir his merak ettim. Hissettimde bilemedim mi ki yada bende yok kasılma bilemedimBen çok yoğun hissetmedim ama sanki rahmim yerinden oynuyormuş gibi oldu bir kaç kez
Özellikle de kusarken oldu
Zaten hiç bilgim yoktu
Muayene ye gittiğim de doktor söyledi
Rahim de kasılma var diye
Sende olmamıştır canımAnladım canım. Acaba nasıl bir his merak ettim. Hissettimde bilemedim mi ki yada bende yok kasılma bilemedim
Canim bizi cagirmiyor acep sarmadik mi kiiiBeni beni
Beni cagirmiyon mu
Anladım canım. Acaba nasıl bir his merak ettim. Hissettimde bilemedim mi ki yada bende yok kasılma bilemedim
58 ne yaCanım almazsın o kadar dikkat edersin biraz :) ben de 2 kiloyla yola devam :) 58 ile Doğuma gitmek niyetim :)
Maşallahkuzummm
Benim ki biraz daha fazla mesela ben öyle kot giyemem artık bazı eşortmanlarım bile rahatsız ediyor beni
Wuhuuuuu kabinde cekmis fotoyu
Giz demezler mi bu mudur kabinde napiyo diye
:) 1.58 boyla dahası olursa ne olur? :)58 ne ya
Öyle hamilelik kilosu mu olur ben hamilelige 60 ile başlamış biri olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?