2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar hayırlı akşamlar son bir haftadir bazı sikayetlerim var.Acaba sizlerde de var mi merak ediyorum.Müthiş derecede ozellikle sabahları rahmim kasiliyor.gun gectikce arttı ve artik gunduzde kasiliyor.Dun doktora gittim ben söylemeden doktorum rahmin kasiliyor dedi magnezyum verdi fakat nedenini ve ne olacağını soylemedi.Bende soramadim o an.Eve gelince kendimi dunden beri daha cok dinlemeye başladım bayagi bayağı kasiliyorum.Sizlerdede oluyormu veya bilgisi olan var mi?Dusunmekten icim icimi yiyor

-Piraye gel bacım,hemen bızınızzzz classstan uçak biletini fln filan ayırtım direk bizim restorantın terasına inersin
SEPTEMBER LOVE ay dur çok havaya girdim,böle sanaldan atması çok ii oluomuş

Aynı durumu yasiuorum ve randevuya 2 hafta var o vakte kadar nasıl olur bilemiyorum. Özellikle sabahları belim karnım kaskatı uyanıyorum gün içinde düzelse de ara ara gerilme hissi var. En kötüsü de gaz mi değil mi ayırt edemediğim bir his var

Bendede oluyor aynı durum benimde inanılmaz aklım takılıyor ve moralim bozuluyor
Daha doktorumla konuşamadım
Ama zaten kasık ağrım için magnezyum vermişti onu kullanıyorum

Yarın herşeyi konuşucam doktorla
Eşimde yanımda olacak ben unutursam o hatırlatır
Bizler hamileliği bal gibi geçirenlerden olamayacağız
Dün akşam komşum geldi
Hiç şikayetin olmadı mı 9 ay boyunca dedim
Hayır çok rahattım,hatta 2.yi hemen düşünüyorum dedi

He he ondandir kesin
Nurbal27 -Piraye @geronimo_s hadi kalkin gizlar sirkete yemege gidek
Anam yemek yiycek hal mi kaldı
Benim romantik kocam bile bezdi bugün benden

Bendede oluyor aynı durum benimde inanılmaz aklım takılıyor ve moralim bozuluyor
Bende de varmış kasılma
En son gittiğim de doktor söylemişti
Yarın netleşir bakalım neymiş

Kasılma dediğiniz nasıl bir his kızlar

Kasılma dediğiniz nasıl bir his kızlar
Ben çok yoğun hissetmedim ama sanki rahmim yerinden oynuyormuş gibi oldu bir kaç kez
Özellikle de kusarken oldu
Zaten hiç bilgim yoktu
Muayene ye gittiğim de doktor söyledi
Rahim de kasılma var diye

Ben çok yoğun hissetmedim ama sanki rahmim yerinden oynuyormuş gibi oldu bir kaç kez
Özellikle de kusarken oldu
Zaten hiç bilgim yoktu
Muayene ye gittiğim de doktor söyledi
Rahim de kasılma var diye
Anladım canım. Acaba nasıl bir his merak ettim. Hissettimde bilemedim mi ki yada bende yok kasılma bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…