2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar Atom heart mother iyi misin? Göremedim seni?
Kendimi gormek istemiyorum ki sinir krizi gecirip aglamaya basliyorum gorunce dinlemek hic istemiyorum. Bir insanin bir an, kustuktan sonra bile, nasil bulantisi bir an bile gecmez aklim almiyor. Artti demicem hep coktu, artik dayanacak gucum kalmadi. Devamli agliyorum devamli. Ki aglamayi falan hic sevmem. Kizimdaki hamileligimle kiyas ediyorum evet onda da 9 ay bulantim vardi. Dogdugu gun sabahi bile kustum. Ama ve lakin bu kadar zorlamadi beni. Bulandi bitti, kustum bitti. Devamli suren bisey degildi bi dus alayim dedim, kac kere ogurdum bilmiyorum sabun kokusundan. Sonra aynada kendimi gordum, 7 kilo aldim bu arada daha simdiden, 4 kilosu sirf memedir goruntum igrenc bi sekil aldi yine. Sizisi da cabasi. Bu kilo bile bulantidan, devamli yatip karbonhidrat turevi tuketmekten. Herseyi gectim... bulanti olmasa raziyim... cok kotuyum ya gercekten cok kotuyum, beden olarak, ruh olarak. Napicami da bilmiyorum, gunler gecmiyor.. oyle yasamaya calisiyorum.. sana patladim. Hakkini helal et

Canım ya çok üzüldüm. Seni o kadar iyi anlıyorum ki bir de çocuğun var üstelik. Sabretmek çok zor biliyorum. Sürekli mide bulantısı çekerken gün saymak daha zor. Allah yardımcın olsun. Kiloymuş falan onlar geçer elbet ama bulantının geçmemesi seni daha çok zora sokuyor. Keşke elimden bir şey gelse senin için. O kadar üzüldüm ki allah yardımcın olsun.

Günaydın kızlar
Bulantıdan şikayet ederken dün gece tam uyuyacakken kaşıntı başladı
Defalarca duş aldım,limon,sirke nemlendirici denemediğim şey kalmadı ağlaya ağlaya uyudum.Bana neler neler oluyor hiç anlamıyorum.Kabus gibi hamileliliğim

Gunaydin kizlar. Diğer ay anneleri nasil acaba biz baya zor günler geçiriyoruz. Bakıyorum çoğumuza hep aynı şikayetler var. Benimde kasilmalarim oluyor dinlenince yada yatiyorsam pozisyon değiştiriyorum rahatliyorum. Magnezyum kullanıyorum.bakalim dün basladim. Sağlıkla alsaydık bebisleri.

Günaydınlar.. Bu kasılma nasıl bir şey ben anlayamadım hala ya adet ağrısı gibi bir ağrı falan mı oluyor. Nasıl bir his

Atom heart mother canim bende senin gibiydim kendimde degisikliknyaptim mesela evimi baştan aşağı temizleyin. Sık sık disari çıktım temiz hava aldım piknikler yaptim oturmalara gittim zorda olsa ama hep iyi geldi.ve kendimi zorladim ben 16m haftaya geldiğinde bitecek diye ve cok sukur 1 haftadir iyiyim.evimiz temizlettikten sonra kendime geldim.

Canım benim seninde sıkıntın buymuş kuzum .gerçekten burdaki annelerin ne farklı dertleri varmış.bak senin bulantı.başka bir arkadaş troid.september love kanama.benim dikisim var.mutfağa suya gidemiyorum.kaşıklarım ağrıyor.bulantı bende de var 1 kilo verdim ama kusmuyirum.nurbal inda bulantısı vardı.tifo geçirdi.canımsın benimde evde kızım var çocuk olunca daha zor.benim birde çok anlayışsız bir kocam var.h.ici kadın buldum.h.sonu benim burnumdan getiriyor hayatı.inan kızım olmasa çekip gidecem annemgile.burbiriMuze giriyoruz.resmen buguz ediyor bana.1 su isteyeyim.5 dakka sonra çoraplarımı giydirmesini rica ediyorum.öyle bir söyleniyor ki.ama ben ne yapayım.hiç birşey yapamıyorum.öyle canımın ici sabır...

Canim bizi cagirmiyor acep sarmadik mi kiii halbuki cagirsa en yakin benim gidebilecek SEPTEMBER LOVE
Canım hocam benim Günaydınnn
Onlar hasta olmuşlar bakıp iyileştirmek için çağırdım onları
Başımım üstünde yerin var her zaman beklerim
Ayrıca ben o tarafa geldiğimde haberleşelim kahve sohbeti yapalım çok ciddiyim
Bütün topik çatlasın

Kızlar günaydın ishal problemi yaşayan var mı aranızda çok sık çıkmıyorum tuvalete ama çıktığımda da cırcır şeklinde oluyor sebebi nedir zararı var mıdır bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…