Evet canım Sadece Batı değil iç Anadolu’da olabilir ama Doğu olmaz..Batı’ya mı çıkacak tayininiz
Geçmiş olsun canım.Hastayım kuzum hala ya gece öksürmekten yatamadım. Sen napıyorsun nasılsın
Kendimi gormek istemiyorum kiGünaydınlarAtom heart mother iyi misin? Göremedim seni?
Canım ya çok üzüldüm. Seni o kadar iyi anlıyorum ki bir de çocuğun var üstelik. Sabretmek çok zor biliyorum. Sürekli mide bulantısı çekerken gün saymak daha zor. Allah yardımcın olsun. Kiloymuş falan onlar geçer elbet ama bulantının geçmemesi seni daha çok zora sokuyor. Keşke elimden bir şey gelse senin için. O kadar üzüldüm kiKendimi gormek istemiyorum kisinir krizi gecirip aglamaya basliyorum gorunce dinlemek hic istemiyorum. Bir insanin bir an, kustuktan sonra bile, nasil bulantisi bir an bile gecmez aklim almiyor. Artti demicem hep coktu, artik dayanacak gucum kalmadi. Devamli agliyorum devamli. Ki aglamayi falan hic sevmem. Kizimdaki hamileligimle kiyas ediyorum evet onda da 9 ay bulantim vardi. Dogdugu gun sabahi bile kustum. Ama ve lakin bu kadar zorlamadi beni. Bulandi bitti, kustum bitti. Devamli suren bisey degildi bi dus alayim dedim, kac kere ogurdum bilmiyorum sabun kokusundan. Sonra aynada kendimi gordum, 7 kilo aldim bu arada daha simdiden, 4 kilosu sirf memedir goruntum igrenc bi sekil aldi yine. Sizisi da cabasi. Bu kilo bile bulantidan, devamli yatip karbonhidrat turevi tuketmekten. Herseyi gectim... bulanti olmasa raziyim... cok kotuyum ya gercekten cok kotuyum, beden olarak, ruh olarak. Napicami da bilmiyorum, gunler gecmiyor.. oyle yasamaya calisiyorum.. sana patladim. Hakkini helal et
Darısı bize inşallahEvet canım Sadece Batı değil iç Anadolu’da olabilir ama Doğu olmaz..
Millete satasma ama haa caaardik pisman etme sinirini kocandan cikar kanepede yatirda gel
Ohoo oyle koşullu çağırıyorsaniz gelmem.Millete satasma ama haa caaardik pisman etme sinirini kocandan cikar kanepede yatirda gel
Canım benim seninde sıkıntın buymuş kuzum .gerçekten burdaki annelerin ne farklı dertleri varmış.bak senin bulantı.başka bir arkadaş troid.september love kanama.benim dikisim var.mutfağa suya gidemiyorum.kaşıklarım ağrıyor.bulantı bende de var 1 kilo verdim ama kusmuyirum.nurbal inda bulantısı vardı.tifo geçirdi.canımsın benimde evde kızım var çocuk olunca daha zor.benim birde çok anlayışsız bir kocam var.h.ici kadın buldum.h.sonu benim burnumdan getiriyor hayatı.inan kızım olmasa çekip gidecem annemgile.burbiriMuze giriyoruz.resmen buguz ediyor bana.1 su isteyeyim.5 dakka sonra çoraplarımı giydirmesini rica ediyorum.öyle bir söyleniyor ki.ama ben ne yapayım.hiç birşey yapamıyorum.öyle canımın ici sabır...Kendimi gormek istemiyorum kisinir krizi gecirip aglamaya basliyorum gorunce dinlemek hic istemiyorum. Bir insanin bir an, kustuktan sonra bile, nasil bulantisi bir an bile gecmez aklim almiyor. Artti demicem hep coktu, artik dayanacak gucum kalmadi. Devamli agliyorum devamli. Ki aglamayi falan hic sevmem. Kizimdaki hamileligimle kiyas ediyorum evet onda da 9 ay bulantim vardi. Dogdugu gun sabahi bile kustum. Ama ve lakin bu kadar zorlamadi beni. Bulandi bitti, kustum bitti. Devamli suren bisey degildi bi dus alayim dedim, kac kere ogurdum bilmiyorum sabun kokusundan. Sonra aynada kendimi gordum, 7 kilo aldim bu arada daha simdiden, 4 kilosu sirf memedir goruntum igrenc bi sekil aldi yine. Sizisi da cabasi. Bu kilo bile bulantidan, devamli yatip karbonhidrat turevi tuketmekten. Herseyi gectim... bulanti olmasa raziyim... cok kotuyum ya gercekten cok kotuyum, beden olarak, ruh olarak. Napicami da bilmiyorum, gunler gecmiyor.. oyle yasamaya calisiyorum.. sana patladim. Hakkini helal et
Karnım bazen bir anda baya sert oluyor ama o değildir dimi. Demekki bende kasılma yokSende olmamıştır canım
Kötü düşünme yeterince derdimiz var
Umarım bir zararı yoktur sizlere deOlsaydı o farkedılmeyeck birşey değil arkadaşım .ıyıkı yok.İnsan çok endişeleniyor.Benim ilk gebeliğim değil fakat daha önce yaşamadığım birşey
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
Canım hocam benim GünaydınnnCanim bizi cagirmiyor acep sarmadik mi kiiihalbuki cagirsa en yakin benim gidebilecek SEPTEMBER LOVE
Ben onu düşük bel pantolon gibi gördüm ondan dedimKuzum o hamile pantolonu. Lastikli olduğu için beli ben işte rahat ettim.
GünaydınGünaydın kızlar hepinize sağlıklı haftalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?