2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin oraya en erken hotobos kacta var

Canım benim ya hiç düzelmediniz nasıl geçecek böyle
Allah ım çok büyük en yakın zamanda inşallah düzelirsin
Tahmin ediyorum sen gelmeyince buralara kötü olduğunu
Bizim hamilelikler zor geçiyor
Kimisi 9 ay sokaklarda geziyor
Bebişler sağlıkla gelsin inşallah dayanıyoruz

Ne dedin gi kacirdim ben
Donu dusuk mu didin
Kısss dur sabah sabah zaten sağlık ocağı aklımı karıştırdı
Bana diyor ki bebeğin kalbini dinleyelim ama ses gelmezse korkmayın bazen duyulmuyor
Nasıl yani ben o alete bebeğin sesini duymazsam nasıl panik yapmam

Tetonoz aşısı için önce dinlemeleri gerekiyormuş
Bende olmadım aşı

o kadar önemli degil canim bulamiyolar dogru noktayı o yüzden ses duyulmuyo. ama genelde duyuluyo yaptirabilirdin yani :)

kızlar lcwde hamile pantolonu 40 liraya düşmüş şık bi şey ben dün aldım bazı kiyafetler cok pahalıydı ama ya sezon başı olduğu için galiba

Doktor bana zaten yaptirma dedi bosver iyi olmus yaptirmadigin bide bi hafta kolun agricak isin yoksa senin nazini cek dur

Dun sandalyede 1 saat falan oturduktan sonra 8 buçukta karnım ağrımaya başladı biraz kasıldı. Bol su içtim. Midem iyi değildi magnezyum içmedim. Saat 2 gibi iyice arttı ağrı, magnezyum içtim. 10 dakika sonra tum ağrı gecti. Muayenem 4 buçukta. Bunu da soracağım mutlaka.
esut85 çıktın mı muayeneden? Hadi güzel haberlerini bekliyoruz.

Ben bugun izin aldım. Sadece bir gün ama olsun, kızımla kahvaltı yaptık. Acayip yağmur yağdı. Çok severim zaten yağmuru. Klasik muzik açtık. Şimdi oturuyoruz. Uykusu gelmiş yavrumun uzandı iki sandalyeyi birleştirdi. Örtüsünü getirdi, bi güzel örtündü. Keyfimiz yerinde.

günaydın arkadaşlar 3 lü tarama sonucum çıktı henüz doktora göstermedm ek te ki sonuca göre değerlendirebilir misiniz ben bi sıkıntı göremedim ama yinede emin olmak adına sizlere sormak istedim.

Eklentiler

• 3lü.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…