- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Sizin oraya en erken hotobos kacta varCanım hocam benim Günaydınnn
Onlar hasta olmuşlar bakıp iyileştirmek için çağırdım onları
Başımım üstünde yerin var her zaman beklerim
Ayrıca ben o tarafa geldiğimde haberleşelim kahve sohbeti yapalım çok ciddiyim
Bütün topik çatlasın
Ne dedin gi kacirdim benBen onu düşük bel pantolon gibi gördüm ondan dedim
Canım benim ya hiç düzelmediniz nasıl geçecek böyleKendimi gormek istemiyorum kisinir krizi gecirip aglamaya basliyorum gorunce dinlemek hic istemiyorum. Bir insanin bir an, kustuktan sonra bile, nasil bulantisi bir an bile gecmez aklim almiyor. Artti demicem hep coktu, artik dayanacak gucum kalmadi. Devamli agliyorum devamli. Ki aglamayi falan hic sevmem. Kizimdaki hamileligimle kiyas ediyorum evet onda da 9 ay bulantim vardi. Dogdugu gun sabahi bile kustum. Ama ve lakin bu kadar zorlamadi beni. Bulandi bitti, kustum bitti. Devamli suren bisey degildi bi dus alayim dedim, kac kere ogurdum bilmiyorum sabun kokusundan. Sonra aynada kendimi gordum, 7 kilo aldim bu arada daha simdiden, 4 kilosu sirf memedir goruntum igrenc bi sekil aldi yine. Sizisi da cabasi. Bu kilo bile bulantidan, devamli yatip karbonhidrat turevi tuketmekten. Herseyi gectim... bulanti olmasa raziyim... cok kotuyum ya gercekten cok kotuyum, beden olarak, ruh olarak. Napicami da bilmiyorum, gunler gecmiyor.. oyle yasamaya calisiyorum.. sana patladim. Hakkini helal et
Kısss dur sabah sabah zaten sağlık ocağı aklımı karıştırdıNe dedin gi kacirdim ben
Donu dusuk mu didin
Hızlı trene bin Pendik’ten alıyorum seniSizin oraya en erken hotobos kacta var
Ben ben benKızlar günaydın ishal problemi yaşayan var mı aranızda çok sık çıkmıyorum tuvalete ama çıktığımda da cırcır şeklinde oluyor sebebi nedir zararı var mıdır bilemedim
Günaydınlar.. Bu kasılma nasıl bir şey ben anlayamadım hala ya adet ağrısı gibi bir ağrı falan mı oluyor. Nasıl bir his[/QU
Bu kasılma özellikle sabahlari daha sert oluyor.rahmin taş gibi oluyor.Sanki biri iki eliyle rahmini avcunun içine almış sıkıyor gibi oluyor.O sertlesme anında elini karnina koydugunda elinlede hissediyorsun bayagi karnin sert oluyor.
Ben marmaray la geliyorum ozaman sen çayı koy simitler benden. :)Hızlı trene bin Pendik’ten alıyorum seni
Bizim Canım gelinimiz Ankara lı gidip geliriz
o kadar önemli degil canim bulamiyolar dogru noktayı o yüzden ses duyulmuyo. ama genelde duyuluyo yaptirabilirdin yani :)Kısss dur sabah sabah zaten sağlık ocağı aklımı karıştırdı
Bana diyor ki bebeğin kalbini dinleyelim ama ses gelmezse korkmayın bazen duyulmuyor
Nasıl yani ben o alete bebeğin sesini duymazsam nasıl panik yapmam
Tetonoz aşısı için önce dinlemeleri gerekiyormuş
Bende olmadım aşı
GüNaydınnn:)günaydın kızlar
Doktor bana zaten yaptirma dedi bosver iyi olmus yaptirmadigin bide bi hafta kolun agricak isin yoksa senin nazini cek durKısss dur sabah sabah zaten sağlık ocağı aklımı karıştırdı
Bana diyor ki bebeğin kalbini dinleyelim ama ses gelmezse korkmayın bazen duyulmuyor
Nasıl yani ben o alete bebeğin sesini duymazsam nasıl panik yapmam
Tetonoz aşısı için önce dinlemeleri gerekiyormuş
Bende olmadım aşı
Yoktur canımKarnım bazen bir anda baya sert oluyor ama o değildir dimi. Demekki bende kasılma yok
Yoktur canım
Bende şimdi doktordan çıktım
Herşey yolunda çok şükür
15+4 olmuşuz
21 Mart’ta geliyor kızım
Başka doktor dimi bu canım? Daha önce gitmemiştin buna? Hadi bakalım gözün aydın. Düşük riski falan?Yoktur canım
Bende şimdi doktordan çıktım
Herşey yolunda çok şükür
15+4 olmuşuz
21 Mart’ta geliyor kızım
Oy oy Üsküdar’a hemencik gelirsinBen marmaray la geliyorum ozaman sen çayı koy simitler benden. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?