sorun yaşamayan çok az hamile var bu topikte. Bizde 14. haftaya gidik hala bütün şikayetler tam gaz. 12. haftada geçecekti güyaBen de bugün 16+4 oldum ama bütün belirtiler tam gaz devam mide bulantısı ,kusma ,kabızlık ,ağızda kötü tat ,göğüslerde şişkinlik ,büyüme ve hassasiyet ,kulakta tıkanma ,kasık ağrısı ,yiyeceklerden tiksinme ,midede yanma ve kramp ,koku hassasiyeti ,sarı akıntı...ilk hamileliğim ama Allah'a şükür kanama dışında her şeyi yaşıyorum ikinciyi düşünür müyüm bilmiyorum
Canım fazla bir bilgim yok ama okuduğumdan anladığım kadarıyla sorun görünmüyor. Hepsinde düşük risk çıkmış. Hayırlı olsun canımgünaydın arkadaşlar 3 lü tarama sonucum çıktı henüz doktora göstermedm ek te ki sonuca göre değerlendirebilir misiniz ben bi sıkıntı göremedim ama yinede emin olmak adına sizlere sormak istedim.
Bana da öyle geldi ya çünkü ona başladığımdan beri böyle sen ne kullanıyorsun ilaçBen ben ben
Sabahları zor koşuyorum
Galiba Demir ilaçından
Aynen üsküdar. Çok yakın bana marmayla. Bir düşündüm de güzel olur du gerçekten.Oy oy Üsküdar’a hemencik gelirsin
Haydi gel orda oturuyorum ZAten
Neden olmasn canm mutlaka haberleselimCanım hocam benim Günaydınnn
Onlar hasta olmuşlar bakıp iyileştirmek için çağırdım onları
Başımım üstünde yerin var her zaman beklerim
Ayrıca ben o tarafa geldiğimde haberleşelim kahve sohbeti yapalım çok ciddiyim
Bütün topik çatlasın
eneeeeeeeeeeeeeeeemŞimdi doktordan eve geldim kuzular. Herşey yolunda çok şükür 17+4 görünüyor benim minnoş hala 1 hafta önden gidiyor
cinsiyeti keisnleştirmedi. hatta bi çıkıntı gördüm dedigaliba kıza çok alıştırdım kendimi,tabikide ne olursa mutlu olucam. işin kötü kısmı çıkıntıyı bende gördüm ama testis fln yoktu doktor emin olamadı. bazen testisler geç düşüyor keseden dedi. kızlardada klitoris çıkıntısı olabiliyor vs vs vs amaaan 1kasıma detaylı ultrason taraması için gün verdiler. artık o zamana kesinleşir sanırım
birde bazen sarı bazen beyaz akıntın oluodu fitil verdi. hamilelikte normal ama ilerlememesi için kesmek en güzeli dedi. öle işte.. alın bide resim eklim size
İlaçı adını hatırlayamadım tam eve gideyim adını yazayımBana da öyle geldi ya çünkü ona başladığımdan beri böyle sen ne kullanıyorsun ilaç
Cansın senNeden olmasn canm mutlaka haberleselimhem de ne catlama
sağol canımeneeeeeeeeeeeeeeeemgözün aydın canım. bayada büyümüş minnoş cinsiyeti de bi net öğrenseydin :) daha önce tahmin yapılmış mıydı?
aman doktorlar keşke emin olmadan yorum yapmasa. söylediği cinsiyete alışıyorsun sonra hooop değişiyor. sen nub teorisine göre tahmin ediyordun ne görmştün kendinde? he yolda düşürdüm deseydinsağol canım13.haftada 4 boyutluyu çeken ultrason doktoru %90 kız demişti. hatta ben erkek hissediorm diince pipiyi yolda mı düşürdünüz dedi.. ama kendi doktorum kafamı çok karıştırıyor. çıkıntı falan emin olamadım diince bende direk acabalara sarıyorum.
Kısss sen nerede oturuyorsun gel Üsküdar’a cuma pazarına giderizAynen üsküdar. Çok yakın bana marmayla. Bir düşündüm de güzel olur du gerçekten.
Detaylı ultrasona Benim doktorum kendi yapıyordetaylı ultrason işini ne yaptınız arkadaşlar?
ikili testi normal olanlara devlet detaylı ultrason yapmıyor.
özeller de ücret olarak çok uçuk.
sinirlerim tavan yaptı
yok canim ya yapiyolar ilk defa sende duydum. ikili test normal olanlara 3lü test yapmiyolar ama detayli farkli bi şey çevremdeki herkes yaptirdi devlette bende ayni şekilde. hatta randevumu aldim 22 haftalik olunca yapilcak inşallah.detaylı ultrason işini ne yaptınız arkadaşlar?
ikili testi normal olanlara devlet detaylı ultrason yapmıyor.
özeller de ücret olarak çok uçuk.
sinirlerim tavan yaptı
Allah nasip ederse haftaya gidip yaptıracapım MecburTETANOZ riskini almayin.
Tetanoz aşısını kesinlikle yaptırın. Sadece kendiniz icin değil. Bebegi de koruyor aşı. Yenidogan tetanozu diye aratip bakin bi isterseniz videolara. Ilk gebelikte yaptırdım. Kesinlikle ikincide de yaptıracağım. Ne olacağı hiç belli olmaz. Tamamen steril ortamda doguracagimizin garantisi yok. Belki evde dogurmak zorunda kalacagiz. Her seyi gectim, steril ortamda olsa bile dogum cocuga ilk tetanoz aşısı yapilana kadar tetanoza açık halde oluyor. Aşı önemli, sağlık ocaklari bu konuda güvenilir. Taze ve soguk zincire cok dikkat ediyorlar.
valla nuba göre bariz kız. yani nubu çürütecek benim çocuk bu gidişleaman doktorlar keşke emin olmadan yorum yapmasa. söylediği cinsiyete alışıyorsun sonra hooop değişiyor. sen nub teorisine göre tahmin ediyordun ne görmştün kendinde? he yolda düşürdüm deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?