radyolojide yapiliyor benim gittigim hastanede ama kadin doğumcularda yapabiliyomuş internette okumuştumDetaylı ultrasona Benim doktorum kendi yapıyor
SiZinkiler başkasını yönlendiriyor Benimde aklım burda karışıyor işte
Detaylı ultrasona Benim doktorum kendi yapıyor
Tarihi tam doğru çıktımıYoktur canım
Bende şimdi doktordan çıktım
Herşey yolunda çok şükür
15+4 olmuşuz
21 Mart’ta geliyor kızım
evet benim doktorum perinatoloğa yönlendirdi.
özel hastaneler ve özel muayaneler 600-1000 tl arası istiyor.
ikili testim normal çıkmasa yaptırırım da.
ne bileyim ya
Ben de bugün 16+4 oldum ama bütün belirtiler tam gaz devam mide bulantısı ,kusma ,kabızlık ,ağızda kötü tat ,göğüslerde şişkinlik ,büyüme ve hassasiyet ,kulakta tıkanma ,kasık ağrısı ,yiyeceklerden tiksinme ,midede yanma ve kramp ,koku hassasiyeti ,sarı akıntı...ilk hamileliğim ama Allah'a şükür kanama dışında her şeyi yaşıyorum ikinciyi düşünür müyüm bilmiyorum[/QUO
Kulakta tıkanmaya kadar hepsini bende yaşıyorum bende fakat bunlar sorun değil tum gebeliklerin rutınlerı.3 gun kulak tıkanmasından konusamadım kendı sesım beynımde yankılandı doktora gıttım.ıshalim.göğüslerim bomba gibi ve kasıntıdan yırtıyorum onun içinde doktora gittim.kasık agrılarım sadece ağrı bpyutunda değil kramp giriyor ve sürekli kasık halde.Sabah kahvaltı yaparken ben yiyorum midem itiyor cok kötü bir his.Bunların hepsini doktoruma anlattım ve bana aynen şöyle dedi " ya evden çık gelme yada otur sürekli örgü ör dedi" .Psikolojik terapi yap dedi.Gerçekten işe yarıyor:))
yok canim ya yapiyolar ilk defa sende duydum. ikili test normal olanlara 3lü test yapmiyolar ama detayli farkli bi şey çevremdeki herkes yaptirdi devlette bende ayni şekilde. hatta randevumu aldim 22 haftalik olunca yapilcak inşallah.
Senin ikili test normal çıkmadı kievet benim doktorum perinatoloğa yönlendirdi.
özel hastaneler ve özel muayaneler 600-1000 tl arası istiyor.
ikili testim normal çıkmasa yaptırırım da.
ne bileyim ya
Senin ikili test normal çıkmadı ki
Bide benim doktorum ikili testi de kendi yapıyor
ankaradayim ben hacettepeye gidiyorum. arkadaşım keçiörende devlet hastanesine gidiyo,oda yaptirdi.öyle bi sey yok ankarada.hatta o arkadasim 3lu testte yaptirdi. gebeligide ikili testide normal çıktık.çekmecede kanuni devlet hastanesinde var bir doktor perinatolog.
benim doktorum da önermişti onu.
o mesela sadece sorunlu gebeliklere detaylı yapıyorum diyor.
bende anlamadım ki.
sen hangi ildesin hangi hastane?
canim bence sakin verme o parayı bi doğum hastanesine filan gidip sor bence şimdiden. yaparlar bence
ankaradayim ben hacettepeye gidiyorum. arkadaşım keçiörende devlet hastanesine gidiyo,oda yaptirdi.öyle bi sey yok ankarada.hatta o arkadasim 3lu testte yaptirdi. gebeligide ikili testide normal çıktı
Benim doktorum yapsın zaten ben bu gebeliğimde omdan başkasının bakmasını istemiyorumradyolojide yapiliyor benim gittigim hastanede ama kadin doğumcularda yapabiliyomuş internette okumuştum
Senin doktorun ikili test yaptı ama renkli detaylı ultrasonu yapmıyor mubenim ikili test düşük risk çıkmıştı çok şükür.
ikili testi benim doktor da kendi yaptı da.
devletten randevu alıp yine şansımı denemek istiyorum.
evet ya ondan olabilir çok kötü. inşallah hallolur canımistanbul daha kalabalık ve yoğun ya sanırım kota mı ne getirmişler devlette.
yine de kadın doğuma randevu alıp sonra perinatoloğa sevk isteyeceğim.
Anca anladım kusura bakma bu gün sağlık ocağında benim kafam gitti hala aklım ordabenim ikili test düşük risk çıkmıştı çok şükür.
ikili testi benim doktor da kendi yaptı da.
devletten randevu alıp yine şansımı denemek istiyorum.
Senin doktorun ikili test yaptı ama renkli detaylı ultrasonu yapmıyor mu
Yoksa doktorun onu yapmak için daha çok ücret talep edıyor
Kıssss 17 hafta nasıl emin olamadı doktorsağol canım13.haftada 4 boyutluyu çeken ultrason doktoru %90 kız demişti. hatta ben erkek hissediorm diince pipiyi yolda mı düşürdünüz dedi.. ama kendi doktorum kafamı çok karıştırıyor. çıkıntı falan emin olamadım diince bende direk acabalara sarıyorum.
Cihaz yoksa yönlendirme yapılıyor sanırımDetaylı ultrasona Benim doktorum kendi yapıyor
bencede yaa. kocaman olmuş çocuk... doktorum çok sağlamcı çokkkKıssss 17 hafta nasıl emin olamadı doktor
Kız dır o Bebek ben diyeyim sana :)
Pipi gördüysen çürütecek gibi vallavalla nuba göre bariz kız. yani nubu çürütecek benim çocuk bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?