- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Doktorun neden 3 lü test yaptı kigünaydın arkadaşlar 3 lü tarama sonucum çıktı henüz doktora göstermedm ek te ki sonuca göre değerlendirebilir misiniz ben bi sıkıntı göremedim ama yinede emin olmak adına sizlere sormak istedim.
Ben ekim 15 te olacağım inşallahKuzular hemen hemen hepimiz 1,5 ay sonra tetanoz olucaz
yapıldı 2 li oda temiz. 2 li ayrı 3 ü ayrı yapıldı yani. neden sordunuz ki yapılmıyor mu normaldeDoktorun neden 3 lü test yaptı ki
2 li test yapılmadı mı
2 liden sonra 3 doktorlar istemiyor diye biliyorumyapıldı 2 li oda temiz. 2 li ayrı 3 ü ayrı yapıldı yani. neden sordunuz ki yapılmıyor mu normalde
2 liden sonra 3 doktorlar istemiyor diye biliyorum
Burda başka kimse yaptırdı mı 3 lü test
Evet detaylı ultrasonu bütün doktorlar istemişhı
hımm bilmiyrum doktor istedi yaptırdım bende. son gözükmüyor gibi geldide yinede emin olmak istedim.
bunun dışında bide detaylı ultrason istedi 30 ekimde
Devlet hastaneleri ikisinide yapiyor risk gormesede2 liden sonra 3 doktorlar istemiyor diye biliyorum
aynen içimde bi şüphe kalmadı en azından :)Evet detaylı ultrasonu bütün doktorlar istemiş
Elbet vardır doktorunda bildiği
İyi yapmışsın yaptırmakla için rahatlamış oldu işte
çok güzelmş bn tesettürlüyüm böyle bunların uzununu bulsam aslında alırım bndekızlar ben bundan aldım
Zeytinburnu cuma pazarı. Güzel şeyler mi varKısss sen nerede oturuyorsun gel Üsküdar’a cuma pazarına gideriz
Canım bende yaptırdım 3 lü test.2 li test normal çıktı ama doktorum ben üçlü testide öneriyorum dedi özel zatenn ne koparırsak kar meselesi bence bende üstelemedim tamam dedim yaptım 1 haftaya çıkar sonuçlarım2 liden sonra 3 doktorlar istemiyor diye biliyorum
Çok cici ama ben giyemiyorum öyle ya evde eşimin sivitlerini dışarda bol bol gömlek tercih ediyorum gerçi ben kapaliyim ama evde kimse yokken giye bilirim eşim yaninda :)kızlar ben bundan aldım
İlk defa gittim bu doktora canımBaşka doktor dimi bu canım? Daha önce gitmemiştin buna? Hadi bakalım gözün aydın. Düşük riski falan?
Herşeyi konuştum canım
20 günde az değil haniTarihi tam doğru çıktımı
Kızçen maşallah büyümüş bana daha küçük geliyordu
Maşallah bebişlerimize
Aramızda 20 gün var çok farkımız Yok
Ben bugün 4lü test için kan verdimkızlar günaydın 4lü tarama testi yaptrdınızmı ? gerek varmı sizce
21 Mart iyidirGozun aydin canim sen subata cekersin dogumu az kaldi :)
Bornova pointteki h&m de gebe reyonu baya bi iyiymis ama gitmedim. Ürün cesitliligi fazla.
Benimde oyle oluyor. 2-3 gun tuvalete cikamiyordum sonra ishal oluyordum. Bu hafta biraz daha iyiyim. Yine kabizlik var ama sonrasinda ishal olmadim. Ayakları üşütünce oluyor sanirim.Kızlar günaydın ishal problemi yaşayan var mı aranızda çok sık çıkmıyorum tuvalete ama çıktığımda da cırcır şeklinde oluyor sebebi nedir zararı var mıdır bilemedim
günaydın arkadaşlar 3 lü tarama sonucum çıktı henüz doktora göstermedm ek te ki sonuca göre değerlendirebilir misiniz ben bi sıkıntı göremedim ama yinede emin olmak adına sizlere sormak
canım bu haftada çok net belli olur aslında.. rabbim sağlıklı versin de cinsiyeti çok önemli değil bence.Şimdi doktordan eve geldim kuzular. Herşey yolunda çok şükür 17+4 görünüyor benim minnoş hala 1 hafta önden gidiyor
cinsiyeti keisnleştirmedi. hatta bi çıkıntı gördüm dedigaliba kıza çok alıştırdım kendimi,tabikide ne olursa mutlu olucam. işin kötü kısmı çıkıntıyı bende gördüm ama testis fln yoktu doktor emin olamadı. bazen testisler geç düşüyor keseden dedi. kızlardada klitoris çıkıntısı olabiliyor vs vs vs amaaan 1kasıma detaylı ultrason taraması için gün verdiler. artık o zamana kesinleşir sanırım
birde bazen sarı bazen beyaz akıntın oluodu fitil verdi. hamilelikte normal ama ilerlememesi için kesmek en güzeli dedi. öle işte.. alın bide resim eklim size
Amin canim cumlemize. Zaman su gibi akip gecsinCanım ya çok üzüldüm. Seni o kadar iyi anlıyorum ki bir de çocuğun var üstelik. Sabretmek çok zor biliyorum. Sürekli mide bulantısı çekerken gün saymak daha zor. Allah yardımcın olsun. Kiloymuş falan onlar geçer elbet ama bulantının geçmemesi seni daha çok zora sokuyor. Keşke elimden bir şey gelse senin için. O kadar üzüldüm kiallah yardımcın olsun.
Ben izmirde ozel hastaneye gidiyorum orfa bile beni ozel muayenesi olan perinatologs gonderdiler. Hastanede yokmus. Bugun aradim ekim sonuna randevu aldim kadin iyiki erken aramissiniz cok kalabalik oluyor dedi. 450 tl de ucreti.detaylı ultrason işini ne yaptınız arkadaşlar?
ikili testi normal olanlara devlet detaylı ultrason yapmıyor.
özeller de ücret olarak çok uçuk.
sinirlerim tavan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?