2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hımm bilmiyrum doktor istedi yaptırdım bende. son gözükmüyor gibi geldide yinede emin olmak istedim.
bunun dışında bide detaylı ultrason istedi 30 ekimde
Evet detaylı ultrasonu bütün doktorlar istemiş
Elbet vardır doktorunda bildiği
İyi yapmışsın yaptırmakla için rahatlamış oldu işte

Sağlık ocağında bir kan aldırdım kolum morarıp şişti
Yapiştırdıkları bantta alerji yapmış

2 liden sonra 3 doktorlar istemiyor diye biliyorum
Burda başka kimse yaptırdı mı 3 lü test
Canım bende yaptırdım 3 lü test.2 li test normal çıktı ama doktorum ben üçlü testide öneriyorum dedi özel zatenn ne koparırsak kar meselesi bence bende üstelemedim tamam dedim yaptım 1 haftaya çıkar sonuçlarım

Başka doktor dimi bu canım? Daha önce gitmemiştin buna? Hadi bakalım gözün aydın. Düşük riski falan?
İlk defa gittim bu doktora canım
Artık sabit doktorum inşallah
Düşük riski devam ediyor maalesef

Nurbal27 kuzummmm
Herşeyi konuştun dimi
Çok sevindim
Herşeyi konuştum canım
Doktor da iyiydi ilgiliydi

Tarihi tam doğru çıktımı
Kızçen maşallah büyümüş bana daha küçük geliyordu
Maşallah bebişlerimize
Aramızda 20 gün var çok farkımız Yok
20 günde az değil hani
Bana Sanki yıllar gibi geliyor haftalar

kızlar günaydın 4lü tarama testi yaptrdınızmı ? gerek varmı sizce
Ben bugün 4lü test için kan verdim
1 hafta sonra çıkacakmış sonuç

Gozun aydin canim sen subata cekersin dogumu az kaldi :)
21 Mart iyidir
Gayet memnunum :)

Kızlar günaydın ishal problemi yaşayan var mı aranızda çok sık çıkmıyorum tuvalete ama çıktığımda da cırcır şeklinde oluyor sebebi nedir zararı var mıdır bilemedim
Benimde oyle oluyor. 2-3 gun tuvalete cikamiyordum sonra ishal oluyordum. Bu hafta biraz daha iyiyim. Yine kabizlik var ama sonrasinda ishal olmadim. Ayakları üşütünce oluyor sanirim.

günaydın arkadaşlar 3 lü tarama sonucum çıktı henüz doktora göstermedm ek te ki sonuca göre değerlendirebilir misiniz ben bi sıkıntı göremedim ama yinede emin olmak adına sizlere sormak
canım bu haftada çok net belli olur aslında.. rabbim sağlıklı versin de cinsiyeti çok önemli değil bence.

Amin canim cumlemize. Zaman su gibi akip gecsin

detaylı ultrason işini ne yaptınız arkadaşlar?
ikili testi normal olanlara devlet detaylı ultrason yapmıyor.
özeller de ücret olarak çok uçuk.
sinirlerim tavan yaptı
Ben izmirde ozel hastaneye gidiyorum orfa bile beni ozel muayenesi olan perinatologs gonderdiler. Hastanede yokmus. Bugun aradim ekim sonuna randevu aldim kadin iyiki erken aramissiniz cok kalabalik oluyor dedi. 450 tl de ucreti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…