2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yalniz kizlar benim dunden beri midem fena bisekilde bulanmaya basladi. Benm hic kusmam olmadi hamileligin basindan beri. Hafif bulantim oluyodu sonra bi seklde geciyodu. Ama dunden beri uykumdan uyandirck kadar cok bulaniyo bugun okulda derste az kalsin cikariyodm ogrencilern icinde. Okdr zorladm okdr tuttum ki kendimi. Acaba bulantilarim bitecek artik da tavan mi yapmaya basladi. Hani bulantilar bitmeden oyle olurmus ya son

Ben zaten şimdiye kadar büyük bir kabızlık sorunu yaşamadım gebeliğimde

Bu topikte kimse Normal şeyler yaşamiyor zaten
Bende 2/3 günde bir çıkartıyorum
2 günde bir midem çok kötü geziyorum
Gün aşırıda mide ağrısı yaşıyorum

Bu topikte kimse Normal şeyler yaşamiyor zaten
Bende 2/3 günde bir çıkartıyorum
2 günde bir midem çok kötü geziyorum
Gün aşırıda mide ağrısı yaşıyorum
Ay cok dogru soyledin dogru duzgun hamilelik yasayan kimse yok. olan da cok az

Aslında Kadıköy salı Pazarına mi gitsek
Artık Bebek kıyafetlerine baka baka deliliriz
Benim yillardir bebek ic giyim urunleri satan bi tanidigim var toptan fiyatindan satan yarin arkadasimla ona gidicrz.Esim al havalar sogumadan diyo.
Battaniye bi kac corap hastane cikislari alicam.Baskada bisey almam ablasininkileri giysin

Ayyy en zor kısmı kapıda beklemesi haydi çok güzel haberler al inşallah

Eskiden isten saymadigim seyleri suan yapmak o kadar zor geliyoki... bi camasir astim bi kap yemek yaptim bugun, agzimdan burnumdan geliyo yapana kadar yemin ederim. 1 saatten fazla zaten disarda kalamiyorum. Insanliktan ciktim zaten iyice

Şu detaylı ultrason işi... benim doktor 20-21.haftada gel dedi. 21.haftada gitmeyi düşünüyorum. Ayrıca devlet hastanesinde çocuk kardiyolojisinden 23-24.haftalar için randevu almamı istemişti bebeğin kalbini ayrıntılı inceleyecek dedi bugün gittim 5 kasıma randevu aldım 23+3 olucam o tarihte. Bu şekilde çocuk kardiyolojisine yönlendirilen oldu mu acaba?

İlk gebeliğimde yönlendirilmiştim canım. Yani gittiğim hastanedeki tüm gebeler yönlendiriliyordu. Bebeğin kalbinde sorun varsa Doğumda ona göre tedbir alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…