Ben zaten şimdiye kadar büyük bir kabızlık sorunu yaşamadım gebeliğimdeAyni kullaniyomusuz demekki ilacin saatiyle alakali degik benm bunyeyle alakali bi durum.. yani en son ihtimal pulpy portakal aldim o tanecikli ya nezaman ondan alsam bi siseyi aksama kdr icip bitirsem bagirsaklar halaya duruyodubakalm onun etkisi olck mi
Bu topikte kimse Normal şeyler yaşamiyor zatenYalniz kizlar benim dunden beri midem fena bisekilde bulanmaya basladi. Benm hic kusmam olmadi hamileligin basindan beri. Hafif bulantim oluyodu sonra bi seklde geciyodu. Ama dunden beri uykumdan uyandirck kadar cok bulaniyo bugun okulda derste az kalsin cikariyodm ogrencilern icinde. Okdr zorladm okdr tuttum ki kendimi. Acaba bulantilarim bitecek artik da tavan mi yapmaya basladi. Hani bulantilar bitmeden oyle olurmus ya son
Ay cok dogru soyledin dogru duzgun hamilelik yasayan kimse yok. olan da cok azBu topikte kimse Normal şeyler yaşamiyor zaten
Bende 2/3 günde bir çıkartıyorum
2 günde bir midem çok kötü geziyorum
Gün aşırıda mide ağrısı yaşıyorum
Benim yillardir bebek ic giyim urunleri satan bi tanidigim var toptan fiyatindan satan yarin arkadasimla ona gidicrz.Esim al havalar sogumadan diyo.Aslında Kadıköy salı Pazarına mi gitsek
Artık Bebek kıyafetlerine baka baka deliliriz
Hatırlamışsın.geronimo_s kontrol nasıl geçti sesin çıkmıyor
haklisin zaman lazim. Yada para lazim :)Canim yaaa ins bir an once gonlundekiler gerceklesir
Cok cektin cekiyosunda gececektir bu gunler ama zaman lazim
4 gundur icemiyorum demir ilaciniDemir ilaçını geceleri aç karnına kullanıyorum içip yatıyorum yanı
Eskiden isten saymadigim seyleri suan yapmak o kadar zor geliyoki... bi camasir astim bi kap yemek yaptim bugun, agzimdan burnumdan geliyo yapana kadar yemin ederim. 1 saatten fazla zaten disarda kalamiyorum. Insanliktan ciktim zaten iyiceGeçenlerde bi hamile kadın gördüm yaşı benden küçük
Karnı baya büyük elinde 5 litrelik su diğer ellerinde poşet
Ya Allah ım gücüne gitmesinde ben elektrik süpürgesini taşıyamıyorum
2-3 gün biraz yürüdüm evde bir şeyler yaptım diye
Bu gün hasta gibi geziyorum evin içinde
Nasıl etki yaptı sendehaklisin zaman lazim. Yada para lazim :)
4 gundur icemiyorum demir ilacinimahvetti agzimi burnumu, gece icip deneyim bide bende
Agzimdaki igrenc tadi carpi 5 yapiyo resmen. Bagirsak olarak soruyosun sanirim, gyneferon benimki, normalde bagirsak sikintim olmadigi icin cok fazla etkilemedi beni, ishal de yapmadi, kabiz da yapmadi.Nasıl etki yaptı sende
bende bekliyorum canım seniiHatırlamışsın.4bucuktaydi bi de erken geldim. Onumde sorunlu hasta varmis tüm randevular sarkti. Bekliyorum heyecanla. Cok sıkıştım yalnız.
Hayırlı olsun canım ultrason resimlerinde çok yanılttı minik kuşBizim bebe de kesin olarak kız
Koy ver gitsin rahatlarsin :))Hatırlamışsın.4bucuktaydi bi de erken geldim. Onumde sorunlu hasta varmis tüm randevular sarkti. Bekliyorum heyecanla. Cok sıkıştım yalnız.
Nasil onemli degil yaaaa
Kimler dunur adayim bilmem lazim ona gore davranicam ben kizlara
İlk gebeliğimde yönlendirilmiştim canım. Yani gittiğim hastanedeki tüm gebeler yönlendiriliyordu. Bebeğin kalbinde sorun varsa Doğumda ona göre tedbir alıyorlar.Şu detaylı ultrason işi... benim doktor 20-21.haftada gel dedi. 21.haftada gitmeyi düşünüyorum. Ayrıca devlet hastanesinde çocuk kardiyolojisinden 23-24.haftalar için randevu almamı istemişti bebeğin kalbini ayrıntılı inceleyecek dedi bugün gittim 5 kasıma randevu aldım 23+3 olucam o tarihte. Bu şekilde çocuk kardiyolojisine yönlendirilen oldu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?