- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
Gozun aydin diyeyim o zaman. Darisi basima, yemin ederim yasamak icimden gelmiyor artik. Disari da ayniyim ki kusmak falan disarda risk, rezillik. Evim satilikta 1 yildir, satilamadi, 4 gozle satilsin gideyim surdan diye bekliyorum belki havasi suyu iyi gelmiyodur buraninAtom heart mother canim bende senin gibiydim kendimde degisikliknyaptim mesela evimi baştan aşağı temizleyin. Sık sık disari çıktım temiz hava aldım piknikler yaptim oturmalara gittim zorda olsa ama hep iyi geldi.ve kendimi zorladim ben 16m haftaya geldiğinde bitecek diye ve cok sukur 1 haftadir iyiyim.evimiz temizlettikten sonra kendime geldim.
Allah yardimcin olsun seninde canim. Dedigin gibi, benimde sinavim buymus, esimde ayni senin gibi konusuyor, sana da allah cocugu boyle nasip ediyor, insanin bazen dayanma gucu kalmiyor. Insallah cabucak atlariz bu donemi...Canım benim seninde sıkıntın buymuş kuzum .gerçekten burdaki annelerin ne farklı dertleri varmış.bak senin bulantı.başka bir arkadaş troid.september love kanama.benim dikisim var.mutfağa suya gidemiyorum.kaşıklarım ağrıyor.bulantı bende de var 1 kilo verdim ama kusmuyirum.nurbal inda bulantısı vardı.tifo geçirdi.canımsın benimde evde kızım var çocuk olunca daha zor.benim birde çok anlayışsız bir kocam var.h.ici kadın buldum.h.sonu benim burnumdan getiriyor hayatı.inan kızım olmasa çekip gidecem annemgile.burbiriMuze giriyoruz.resmen buguz ediyor bana.1 su isteyeyim.5 dakka sonra çoraplarımı giydirmesini rica ediyorum.öyle bir söyleniyor ki.ama ben ne yapayım.hiç birşey yapamıyorum.öyle canımın ici sabır...
Amin saglikli olsunlar... cakiyoruz, cekmeye devam edecegiz. O kadar ozeniyorumki o karni burnunda giyinip suslenen gezen tozan keyfini cikaran gebelere, allah herkese ondan versin..Canım benim ya hiç düzelmediniz nasıl geçecek böyle
Allah ım çok büyük en yakın zamanda inşallah düzelirsin
Tahmin ediyorum sen gelmeyince buralara kötü olduğunu
Bizim hamilelikler zor geçiyor
Kimisi 9 ay sokaklarda geziyor
Bebişler sağlıkla gelsin inşallah dayanıyoruz
Canım arkadaşım devlet hastanesine gidiyor 2 ki de 3lü de iyi çıktı ayrıntılı ultrason içinde gün verdiler.detaylı ultrason işini ne yaptınız arkadaşlar?
ikili testi normal olanlara devlet detaylı ultrason yapmıyor.
özeller de ücret olarak çok uçuk.
sinirlerim tavan yaptı
Nasil onemli degil yaaaacanım bu haftada çok net belli olur aslında.. rabbim sağlıklı versin de cinsiyeti çok önemli değil bence.
Canim yaaa ins bir an once gonlundekiler gerceklesirGozun aydin diyeyim o zaman. Darisi basima, yemin ederim yasamak icimden gelmiyor artik. Disari da ayniyim ki kusmak falan disarda risk, rezillik. Evim satilikta 1 yildir, satilamadi, 4 gozle satilsin gideyim surdan diye bekliyorum belki havasi suyu iyi gelmiyodur buranin
Demir ilacini nezaman kullaniyosun canm?? Ayni demir ilaci beni de kabiz yapti incir fln da ise yaramiyoBen ben ben
Sabahları zor koşuyorum
Galiba Demir ilaçından
Geçenlerde bi hamile kadın gördüm yaşı benden küçükAmin saglikli olsunlar... cakiyoruz, cekmeye devam edecegiz. O kadar ozeniyorumki o karni burnunda giyinip suslenen gezen tozan keyfini cikaran gebelere, allah herkese ondan versin..
Bende bugun temizlik yaptim ama her oda bittiginde bi agri girdi yattim.Geçenlerde bi hamile kadın gördüm yaşı benden küçük
Karnı baya büyük elinde 5 litrelik su diğer ellerinde poşet
Ya Allah ım gücüne gitmesinde ben elektrik süpürgesini taşıyamıyorum
2-3 gün biraz yürüdüm evde bir şeyler yaptım diye
Bu gün hasta gibi geziyorum evin içinde
Bende birazcık yorulsam belim ağrıyorGeçenlerde bi hamile kadın gördüm yaşı benden küçük
Karnı baya büyük elinde 5 litrelik su diğer ellerinde poşet
Ya Allah ım gücüne gitmesinde ben elektrik süpürgesini taşıyamıyorum
2-3 gün biraz yürüdüm evde bir şeyler yaptım diye
Bu gün hasta gibi geziyorum evin içinde
Acaba bu durum normal mıBende bugun temizlik yaptim ama her oda bittiginde bi agri girdi yattim.
Onceden tum ev bitmeden dinlenmezdim simdi cabuk yoruluyorum
Yatılı misafir miBende birazcık yorulsam belim ağrıyor
Yerimden kalkamıyorum
Dışardaydık eve geldik temizlik yaptık eşimle
Akşama yatılı misafir gelecekmiş
Bulantım,ağrılarım
Çağırdığı için eşimle kavga edecek halim bile yok
Çok su içiyorum ben acaba o yüzden benide ishal yaptıDemir ilacini nezaman kullaniyosun canm?? Ayni demir ilaci beni de kabiz yapti incir fln da ise yaramiyo
ben şalgam içiyorum birebir kabızlığa. bi dönem içmedm hemen kabız oldum. bağırsakları çalıştırıyor acılı içiyorm bilginiz olsunBenimde oyle oluyor. 2-3 gun tuvalete cikamiyordum sonra ishal oluyordum. Bu hafta biraz daha iyiyim. Yine kabizlik var ama sonrasinda ishal olmadim. Ayakları üşütünce oluyor sanirim.
Aslında Kadıköy salı Pazarına mi gitsekZeytinburnu cuma pazarı. Güzel şeyler mi var
hepsi değil kaju falan çok yağlı mesela.genelde badem fıstık ceviz fındık falan öneriliyorkızlar kuruyemiş yemek çok faydalıymış çiğ yemek daha iyiymiş çiğ midemi bulandırıyor siz yiyebiliyormusunuz
Demir ilaçını geceleri aç karnına kullanıyorum içip yatıyorum yanıDemir ilacini nezaman kullaniyosun canm?? Ayni demir ilaci beni de kabiz yapti incir fln da ise yaramiyo
Yiyorum yiyorum onlari sabah ogle aksam nezaman firsat bulsam yiyorm insan dayanmaz okdr yemeye ama ilaca basladm baslayali zorladi beni.. acaba saatini mi yanlis aliyorum diye sana sordm nezaman iciyosn demir hapini diye..Çok su içiyorum ben acaba o yüzden benide ishal yaptı
Sabahları aç karnına incir kayısı ye ve üstüne ılık su iç
Ayni kullaniyomusuz demekki ilacin saatiyle alakali degik benm bunyeyle alakali bi durum.. yani en son ihtimal pulpy portakal aldim o tanecikli ya nezaman ondan alsam bi siseyi aksama kdr icip bitirsem bagirsaklar halaya duruyoduDemir ilaçını geceleri aç karnına kullanıyorum içip yatıyorum yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?