2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin diyeyim o zaman. Darisi basima, yemin ederim yasamak icimden gelmiyor artik. Disari da ayniyim ki kusmak falan disarda risk, rezillik. Evim satilikta 1 yildir, satilamadi, 4 gozle satilsin gideyim surdan diye bekliyorum belki havasi suyu iyi gelmiyodur buranin

Allah yardimcin olsun seninde canim. Dedigin gibi, benimde sinavim buymus, esimde ayni senin gibi konusuyor, sana da allah cocugu boyle nasip ediyor, insanin bazen dayanma gucu kalmiyor. Insallah cabucak atlariz bu donemi...

kızlar kuruyemiş yemek çok faydalıymış çiğ yemek daha iyiymiş çiğ midemi bulandırıyor siz yiyebiliyormusunuz

Amin saglikli olsunlar... cakiyoruz, cekmeye devam edecegiz. O kadar ozeniyorumki o karni burnunda giyinip suslenen gezen tozan keyfini cikaran gebelere, allah herkese ondan versin..

detaylı ultrason işini ne yaptınız arkadaşlar?
ikili testi normal olanlara devlet detaylı ultrason yapmıyor.
özeller de ücret olarak çok uçuk.
sinirlerim tavan yaptı
Canım arkadaşım devlet hastanesine gidiyor 2 ki de 3lü de iyi çıktı ayrıntılı ultrason içinde gün verdiler.

Canim yaaa ins bir an once gonlundekiler gerceklesir
Cok cektin cekiyosunda gececektir bu gunler ama zaman lazim

Amin saglikli olsunlar... cakiyoruz, cekmeye devam edecegiz. O kadar ozeniyorumki o karni burnunda giyinip suslenen gezen tozan keyfini cikaran gebelere, allah herkese ondan versin..
Geçenlerde bi hamile kadın gördüm yaşı benden küçük
Karnı baya büyük elinde 5 litrelik su diğer ellerinde poşet
Ya Allah ım gücüne gitmesinde ben elektrik süpürgesini taşıyamıyorum
2-3 gün biraz yürüdüm evde bir şeyler yaptım diye
Bu gün hasta gibi geziyorum evin içinde

Bende bugun temizlik yaptim ama her oda bittiginde bi agri girdi yattim.
Onceden tum ev bitmeden dinlenmezdim simdi cabuk yoruluyorum

Bende birazcık yorulsam belim ağrıyor
Yerimden kalkamıyorum
Dışardaydık eve geldik temizlik yaptık eşimle
Akşama yatılı misafir gelecekmiş
Bulantım,ağrılarım
Çağırdığı için eşimle kavga edecek halim bile yok

Yatılı misafir mi
Akraba filan mı ya yemek işini nasıl yapacaksınız
İyi bari eşin temizliğe yardım etmiş

Benimde oyle oluyor. 2-3 gun tuvalete cikamiyordum sonra ishal oluyordum. Bu hafta biraz daha iyiyim. Yine kabizlik var ama sonrasinda ishal olmadim. Ayakları üşütünce oluyor sanirim.
ben şalgam içiyorum birebir kabızlığa. bi dönem içmedm hemen kabız oldum. bağırsakları çalıştırıyor acılı içiyorm bilginiz olsun

Çok su içiyorum ben acaba o yüzden benide ishal yaptı
Sabahları aç karnına incir kayısı ye ve üstüne ılık su iç
Yiyorum yiyorum onlari sabah ogle aksam nezaman firsat bulsam yiyorm insan dayanmaz okdr yemeye ama ilaca basladm baslayali zorladi beni.. acaba saatini mi yanlis aliyorum diye sana sordm nezaman iciyosn demir hapini diye..

Demir ilaçını geceleri aç karnına kullanıyorum içip yatıyorum yanı
Ayni kullaniyomusuz demekki ilacin saatiyle alakali degik benm bunyeyle alakali bi durum.. yani en son ihtimal pulpy portakal aldim o tanecikli ya nezaman ondan alsam bi siseyi aksama kdr icip bitirsem bagirsaklar halaya duruyodu bakalm onun etkisi olck mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…