2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim senin bu durumun benm kafama cok takiliyo insallah bebegin suyu fln degildir yarn mutlaka haber ver dojtordan cikinca tamam mi

Bence Aynur güzel isim ben olsam direk Aynur koyardım. Benim annemin ismi Kezban yani ancak göbek adı olabilir :)
Babam her Aynur dediğimiz de çok üZülür
Allah ın izni ile kızım dedesine ilaç olacak ama sanki onu Aynur diye seslenir seversek hep yarasını kanatıyor olacağım diye koymuyorum
Eşim kimlikte iki ismi olsun Aynur Pera yazdırabilirim istersen dedi

Gökçe cok tatli isim amaa bayildimm.. bizim erkek ismi hazirdi yaa lise yillarimdan beri yavuz selim hayranligim vardi hayatini okudukca da oglum olursa ismi hazir diye dusunurdum.. hamile kaldigimi duyunca ne guzel anlasmistik esimle erkek ismi hazir diye. Kiz oldu gel isim bul simdi. Hep ogrenci isimleriyle geliyo esim beyza dedi en son. Ayh dedm bi sinifta 4 tane beyza var

'Şûra' ismini begendik hatta bi sure de o sekilde sevdik falan ama cok sevmedi duyanlar sonra da sogudum bir anda isimden

Beyza koyacagim ben de ins bu kadar yaygin bi isimmiymis o konuda bilgim yoktu bu arada cift isim koyarken once gelen isme dikkat edin kizlar okulda yoklamada derste vs muhakkak ilk ismiyle sesleniyolar cocuklar bi bocalama donemi yasiyor bu durumda hangi ismi kullanacaksaniz onu ilk yazdirin kimlikte

Kızlar kanda kolesterol yüksek çıkmış
İdrar da ise epitel çok yüksek çıkmış
Ne olacak şimdi

Evet canim bi sinifta toplam 4 tane beyza var suan bnm girdgm sinifta. Bide boyle cok kullanilan rumeysa da var

Canim senin bu durumun benm kafama cok takiliyo insallah bebegin suyu fln degildir yarn mutlaka haber ver dojtordan cikinca tamam mi
Kuzum aslında geçen pazartesi aslında sordum doktora birşey yok dedi.bebeğin suyu değildir o dedi.ama tekrar soracam

Kızlar kanda kolesterol yüksek çıkmış
İdrar da ise epitel çok yüksek çıkmış
Ne olacak şimdi
Epitel çok önemli değil de kolesterol kaç ki? Diyete yönlendirirler sanırım.

Benim ilk ismim kullandığım ismim değildi. O yüzden hep öğretmenlerim o isimle seslendiler. Mesela biri Aynur dese dönüp bakarım. Bu açıdan iyi oldu sadece, ama bocalama kesinlikle oluyor. Kızımın ilk ismi ise kullandığı ismi, o bocalama yaşamaz. Soy ismimizden çok var, o yüzden yine iki isim koyacağız oğluma başkalarıyla karışmasın diye. Ama o isimde biri bile net değil

Son düzenleme:
Bizim cinsiyet henüz net değil o yüzden isim düşünemiyoruz ama kesinlikle sana katılıyorum. Öğrenci isimleri insanı etkiliyor. Sanki bazı isimdeki çocuklar daha yaramazmış gibi geliyor

Off ya petek silmek lazım demi?[/QUOTE]
Bana hiç huzur yok şimdi bu sonuçlarla kafayı yerim ben
Gerçekten ağlayacağım

Eklentiler

• 4C71C6E6-902E-4091-9BC0-F2A4F66D8F83.webp
    4 KB · Görüntüleme: 54
Off ya petek silmek lazım demi?
Gerçekten ağlayacağım[/QUOTE]
Canim epitel cok okadar onemli mi bilmiyorm ama kolesterol icin neleri yememen gerektigini soyler ya da diyetisyene yonlendriri

Gerçekten ağlayacağım
Canim epitel cok okadar onemli mi bilmiyorm ama kolesterol icin neleri yememen gerektigini soyler ya da diyetisyene yonlendriri[/QUOTE]
Sonuçlarımı doktora attım beklıyorum
Galiba diyet yapmam gerekecek
Kötu bir şey olmasında diyet yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…