Canim senin bu durumun benm kafama cok takiliyo insallah bebegin suyu fln degildir yarn mutlaka haber ver dojtordan cikinca tamam miCanlar biliyorsunuz ben hep yatıyorum.az önce çarşafın sarkmış azıcık düzelttim.bir baktım su gibi akıntı içinde dikişten kalan hafif kahve leke .birde sabah iç çamaşırını çıkarırken hafiften eğildim haliyle yine aynı.ay bebeğin suyu olabilr mi.ya da enfeksiyon.yarın kontrolüm var.ama sizdede var mı sorayım dedim.birde ben eşimin eski beyaz atletlerini kestirdim ütülettim.onu koyuyorum günlük ped yerine...Kızlar Kızlar ....nasıl olacak bilemedim.isim konusunda da kızımın ismi fatma mislina.ikiz kızlarım inşallah sağlıkla doğarlarsa kızım melis ben melina istiyorum.mislina melis melina düşünüyoruz bakalım
Babam her Aynur dediğimiz de çok üZülürBence Aynur güzel isim ben olsam direk Aynur koyardım. Benim annemin ismi Kezban yani ancak göbek adı olabilir :)
Gökçe cok tatli isim amaa bayildimm.. bizim erkek ismi hazirdi yaa lise yillarimdan beri yavuz selim hayranligim vardi hayatini okudukca da oglum olursa ismi hazir diye dusunurdum.. hamile kaldigimi duyunca ne guzel anlasmistik esimle erkek ismi hazir diye. Kiz oldu gel isim bul simdi. Hep ogrenci isimleriyle geliyo esimEvet ben de öyleydim hele ilk çocukta. Eşinle de bir türlü anlaşamamıştık. Onun beğendiği isimlerde sevmediğim özellikte öğrencilerim vardı. O olmaz bu olmaz diyip duruyordum. Aslında gençliğimden beri aklımda olan isim masal min di. Ama eşim şiddetle karşı çıkmıştı. Daha normal bir isim olsun diye tutturdu. Sonra da dayısı el attı olaya ve kızımın ismini Gözde koydu. Bu da ona en uyumlu olsun ye Gökçe olacak. Erkek olsaydı yine bir sürü tartışırdık heralde.
MilaBenim abim de dün Kevser olsun dedi
Fenalardayım
O kadar varmı yaaDoğum parası deme kısss
En az 6-7 tlbencede oha valla
Benim ilk ismim Aynur. Kimi ismiydi biliyor musun? Dayimin karisi yengemin. Ablam yengemi cok severmis. Illa ismim Aynur olsun istemis.Bence Aynur güzel isim ben olsam direk Aynur koyardım. Benim annemin ismi Kezban yani ancak göbek adı olabilir :)
Şimdi listeye baktım kimin nesi olucak diye senin son adet tarihin benim dogum günüm. :)Kızlar yavaş yavaş evdeki petekleri silmem lazım
Her gün tek Petek silsem
10 günde biter galiba sonra ilk sildiğim Petek tekrar kirlenir
Gökçe cok tatli isim amaa bayildimm.. bizim erkek ismi hazirdi yaa lise yillarimdan beri yavuz selim hayranligim vardi hayatini okudukca da oglum olursa ismi hazir diye dusunurdum.. hamile kaldigimi duyunca ne guzel anlasmistik esimle erkek ismi hazir diye. Kiz oldu gel isim bul simdi. Hep ogrenci isimleriyle geliyo esimbeyza dedi en son. Ayh dedm bi sinifta 4 tane beyza var
20 mayısŞimdi listeye baktım kimin nesi olucak diye senin son adet tarihin benim dogum günüm. :)
Evet canim bi sinifta toplam 4 tane beyza var suan bnm girdgm sinifta. Bide boyle cok kullanilan rumeysa da varBeyza koyacagim ben de ins bu kadar yaygin bi isimmiymis o konuda bilgim yoktu bu arada cift isim koyarken once gelen isme dikkat edin kizlar okulda yoklamada derste vs muhakkak ilk ismiyle sesleniyolar cocuklar bi bocalama donemi yasiyor bu durumda hangi ismi kullanacaksaniz onu ilk yazdirin kimlikte
Kuzum aslında geçen pazartesi aslında sordum doktora birşey yok dedi.bebeğin suyu değildir o dedi.ama tekrar soracamCanim senin bu durumun benm kafama cok takiliyo insallah bebegin suyu fln degildir yarn mutlaka haber ver dojtordan cikinca tamam mi
Epitel çok önemli değil de kolesterol kaç ki? Diyete yönlendirirler sanırım.Kızlar kanda kolesterol yüksek çıkmış
İdrar da ise epitel çok yüksek çıkmış
Ne olacak şimdi
Beyza koyacagim ben de ins bu kadar yaygin bi isimmiymis o konuda bilgim yoktu bu arada cift isim koyarken once gelen isme dikkat edin kizlar okulda yoklamada derste vs muhakkak ilk ismiyle sesleniyolar cocuklar bi bocalama donemi yasiyor bu durumda hangi ismi kullanacaksaniz onu ilk yazdirin kimlikte
Bizim cinsiyet henüz net değil o yüzden isim düşünemiyoruz ama kesinlikle sana katılıyorum. Öğrenci isimleri insanı etkiliyor. Sanki bazı isimdeki çocuklar daha yaramazmış gibi geliyorZeynep ismini cok begenirdim eskiden. Ama gecen sene dogan butun kiz bebekler Zeynep oldu ve en yakinimda da eltim koydu malesef kaptilar ismi. Baska da hic eskiden beri begendigim isim yok. Bin tane isim ve anlamina baktm gecen gun ama yok begenemiyorum
Malesef ben de ayni durumdayim canim isim begenemiyoruz.. esim de benden daha secici birimizin begendigini oburu begenmiyo
Ya kizlar aslinda sorunumu cozdum ben. Acaba sadece ben mi boyleyim diger ogretmen arkadaslar siz de benim gibi misiniz? Bi isim begeniyoruz veya oneri geliyo hemen o isimde soyle bi ogrenci vardi yok koymam deyip eliyorum hemen
Off ya petek silmek lazım demi?[/QUOTE]Epitel çok önemli değil de kolesterol kaç ki? Diyete yönlendirirler sanırım.
Benim ilk ismim kullandığım ismim değildi. O yüzden hep öğretmenlerim o isimle seslendiler. Mesela biri Aynur dese dönüp bakarım. Bu açıdan iyi oldu sadece, ama bocalama kesinlikle oluyor. Kızımın ilk ismi ise kullandığı ismi, o bocalama yaşamaz. Soy ismimizden çok var, o yüzden yine iki isim koyacağız oğluma başkalarıyla karışmasın diye. Ama o isimde biri bile net değil
10 günde biter galiba sonra ilk sildiğim Petek tekrar kirlenir
Bana hiç huzur yok şimdi bu sonuçlarla kafayı yerim benOff ya petek silmek lazım demi?
Takmayın kafaya her şey hallolur.Bana hiç huzur yok şimdi bu sonuçlarla kafayı yerim ben
Gerçekten ağlayacağım
Canim epitel cok okadar onemli mi bilmiyorm ama kolesterol icin neleri yememen gerektigini soyler ya da diyetisyene yonlendriri[/QUOTE]Bana hiç huzur yok şimdi bu sonuçlarla kafayı yerim ben
Gerçekten ağlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?