Sonuçlarımı doktora attım beklıyorum
Galiba diyet yapmam gerekecek
Kötu bir şey olmasında diyet yaparım[/QUOTE]
Kotu bsy yoktur insallah canim merak etme vucudumuz baatan sona dengesizlesiyo hamilelikte olur bole seyler onemli olan doktorunun ne soyleyecegi
Bana hiç huzur yok şimdi bu sonuçlarla kafayı yerim ben
Gerçekten ağlayacağım[/QUOTE]
Bunlara kafayı takmayın sakın .. diet ile toparlar bu. Sağlıklı yağlarla beslenin ve karbonhidratı azaltın anlatırlar zaten size :)
Bizim cinsiyet henüz net değil o yüzden isim düşünemiyoruz ama kesinlikle sana katılıyorum. Öğrenci isimleri insanı etkiliyor. Sanki bazı isimdeki çocuklar daha yaramazmış gibi geliyor
Kayınpederim devamlı su diyor bebeğime
İki isim koyun Pera su olsun dediler
Bende kabul etmedim
Çünkü eğer iki isim koyarsam
Pera nın ya annemim ismini eklerim dedim
Ama doktorumuz annemimde arkadaşıydı o yüzden doğumda Allah nasip ederse göbek adı annemim adı olacak Aynur olacak inşallah
Kızlar isimden bahsedilmiş biz de karar veremedik kız olsa hazırdı cemre koycaktik ama oğlan da bilemedik zaten ilkini ben verdim ikinci eşimin hakkı diye söz vermiştim eşim koycak oğlumun adı kamer bu arada
Benim oglumun ismi EMIR ASAF
yarın da inşallah sağlığını ve cinsiyetini öğreneceğiz .kız sa bebeğim. AHSEN ELİZ.
Düşünüyorum. Tabi bundan eşimin haberi yok
Kesinlikleeeee. Soyismini zaten onlar veriyor bıraksınlar da isme biz karar verelim. Bende Ömer Yağız istiyorum şiddetle karşı çıkıyor. Bulut Eymen istiyormuş ölüceemm alahımm