2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim epitel cok okadar onemli mi bilmiyorm ama kolesterol icin neleri yememen gerektigini soyler ya da diyetisyene yonlendriri
Sonuçlarımı doktora attım beklıyorum
Galiba diyet yapmam gerekecek
Kötu bir şey olmasında diyet yaparım[/QUOTE]
Kotu bsy yoktur insallah canim merak etme vucudumuz baatan sona dengesizlesiyo hamilelikte olur bole seyler onemli olan doktorunun ne soyleyecegi

Off ya petek silmek lazım demi?
Bana hiç huzur yok şimdi bu sonuçlarla kafayı yerim ben
Gerçekten ağlayacağım[/QUOTE]
Bunlara kafayı takmayın sakın .. diet ile toparlar bu. Sağlıklı yağlarla beslenin ve karbonhidratı azaltın anlatırlar zaten size :)

Bizim cinsiyet henüz net değil o yüzden isim düşünemiyoruz ama kesinlikle sana katılıyorum. Öğrenci isimleri insanı etkiliyor. Sanki bazı isimdeki çocuklar daha yaramazmış gibi geliyor
Benim tanıdığım tüm Muhammed ,Yusuf ve furkanlar yaramaz mesela

İsmin sonuna konulan su, can ve nurlardan bana gına geldi artık

Benim oglumun ismi EMIR ASAF
yarın da inşallah sağlığını ve cinsiyetini öğreneceğiz .kız sa bebeğim. AHSEN ELİZ.
Düşünüyorum. Tabi bundan eşimin haberi yok

bizim hastanede bir doktoru vurmuş hastası.
çok üzüldüm ya.
neden var böyle insanlar?

Omerrrrrrrr :) erkek olursa istedigim isim idi. Esim istemiyor kesinlikle. Bence bu kadar sikintiyi ceken kimse o vermeli ismi bizim hakkimiz
Kesinlikleeeee. Soyismini zaten onlar veriyor bıraksınlar da isme biz karar verelim. Bende Ömer Yağız istiyorum şiddetle karşı çıkıyor. Bulut Eymen istiyormuş ölüceemm alahımm

Ben senin yerinde olsam o saatten sonra ogrenmem doguma ne kaliyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…