2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ağlayınca biraz sakinleşmiş oldum galiba
Eşim ısrarla ara doktoru diyor ama bekliyorum cidden kötu birşeyse hemen duymak istemiyorum çünkü

ağlayınca biraz sakinleşmiş oldum galiba
Eşim ısrarla ara doktoru diyor ama bekliyorum cidden kötu birşeyse hemen duymak istemiyorum çünkü
Canm bnm kotu dusunme yaa bak cok streslisin dikkat et kendine.. doktordan hcbsy duymadan kendini de bebegini de sikma

Niye bu kadar çok stres yaptım doktordan duymadan bilmıyorum
Bu nette okumak hiç iyi birşey değilmiş insani çok etkiliyor
kızlar merhaba, bende mart annesi olucam kısmetse. hep okuyorum ama yazmak kısmet olmadı. bir kızım vardı yine bir kızım olacak inşallah.
aslında senin için yazdım korkma ilk gebeliğimde bende de idrar da protein cıkmıştı okuduğun şeyler biraz doğru. bana dedikleri tuzu kesinlikle azaltmak oldu. tuzu azalt hatta asla üzerine ekme.. peynirinden zeytinine kadar tuz olayına dikkat et.

Sağol canım benim aslında tuza dikkat edıyorum
Ama demek daha Çok dikkat etmem lazım
İnşallah sorunsuz geçer netten okudukça ağlamadım yAni
Gebeliğin başlarından beri zor geçiriyorum galiba hepsi duygu yüklenmesi yaptı bende
Doktorumla konuşursam inşallah rahatlarım

aynen içini ferah tut. inşallah sorunsuz bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz.

canım internette hep en kötü ihtimaller göz önünde bulunduruluyor , ferah tut içini yoktur birşey

Kesinlikleeeee. Soyismini zaten onlar veriyor bıraksınlar da isme biz karar verelim. Bende Ömer Yağız istiyorum şiddetle karşı çıkıyor. Bulut Eymen istiyormuş ölüceemm alahımm
eşimde bebeğe isim vermek babanın hakkıdır dinimize göre diyip duruyor, dinin her gerektirdiğini sanki yapıyosunda buna gelince yapasın tuttu diyorumali kerem koyacakmışız bizde,kerem ismini severim ben kerem alp diyorum ama isim içinde tartışacak mecalim yok

merhaba bu grip olayını nasıl anlattınız dün az griptim bugün ağırlaştm ballı süt limon ballı su içmediğim kalmadı ama maleseff. baş ağrısıda çıktı. biraz önce bi tane parol içtim. acile gitsem bi sonuç elde edebilir miyim sizcee

zencefil, ve ıhlamur dene birde canım

Bizimkiler çok matrak isim bozmaya bayılır
Mislina koyarsam misina derler diye korkarım

Kesinlikleeeee. Soyismini zaten onlar veriyor bıraksınlar da isme biz karar verelim. Bende Ömer Yağız istiyorum şiddetle karşı çıkıyor. Bulut Eymen istiyormuş ölüceemm alahımm
Ozellikle omeri, yani senin istedigin isimi istemiyodur kesin ay buyuk problem bu isim olayi napsak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…