canım nettekilere bakarsak hepimiz yandık. nete çok güvenme ve sakin ol.Bide idrar da protein kaçağı varmış
Netten okuyunca olanları şok oldum
Gebelik zehirlenmesi gibi bir şeymiş
Yağız Eymen koyup ortayı bulun o zamanKesinlikleeeee. Soyismini zaten onlar veriyor bıraksınlar da isme biz karar verelim. Bende Ömer Yağız istiyorum şiddetle karşı çıkıyor. Bulut Eymen istiyormuş ölüceemm alahımm
Ay ciddi mi yaa yoktur insallah oyle bsy.. doktorun donus yaparsa haber ver canmBide idrar da protein kaçağı varmış
Netten okuyunca olanları şok oldum
Gebelik zehirlenmesi gibi bir şeymiş
Yok bulutu kesin istiyormuş bende o ismi kesin istemiyorum.Yağız Eymen koyup ortayı bulun o zaman
Canm bnm kotu dusunme yaa bak cok streslisin dikkat et kendine.. doktordan hcbsy duymadan kendini de bebegini de sikmaağlayınca biraz sakinleşmiş oldum galiba
Eşim ısrarla ara doktoru diyor ama bekliyorum cidden kötu birşeyse hemen duymak istemiyorum çünkü
Niye bu kadar çok stres yaptım doktordan duymadan bilmıyorumCanm bnm kotu dusunme yaa bak cok streslisin dikkat et kendine.. doktordan hcbsy duymadan kendini de bebegini de sikma
kızlar merhaba, bende mart annesi olucam kısmetse. hep okuyorum ama yazmak kısmet olmadı. bir kızım vardı yine bir kızım olacak inşallah.Niye bu kadar çok stres yaptım doktordan duymadan bilmıyorum
Bu nette okumak hiç iyi birşey değilmiş insani çok etkiliyor
Sağol canım benim aslında tuza dikkat edıyorumkızlar merhaba, bende mart annesi olucam kısmetse. hep okuyorum ama yazmak kısmet olmadı. bir kızım vardı yine bir kızım olacak inşallah.
aslında senin için yazdım korkma ilk gebeliğimde bende de idrar da protein cıkmıştı okuduğun şeyler biraz doğru. bana dedikleri tuzu kesinlikle azaltmak oldu. tuzu azalt hatta asla üzerine ekme.. peynirinden zeytinine kadar tuz olayına dikkat et.
Sağol canım benim aslında tuza dikkat edıyorum
Ama demek daha Çok dikkat etmem lazım
İnşallah sorunsuz geçer netten okudukça ağlamadım yAni
Gebeliğin başlarından beri zor geçiriyorum galiba hepsi duygu yüklenmesi yaptı bende
Doktorumla konuşursam inşallah rahatlarım
canım internette hep en kötü ihtimaller göz önünde bulunduruluyor , ferah tut içini yoktur birşeySağol canım benim aslında tuza dikkat edıyorum
Ama demek daha Çok dikkat etmem lazım
İnşallah sorunsuz geçer netten okudukça ağlamadım yAni
Gebeliğin başlarından beri zor geçiriyorum galiba hepsi duygu yüklenmesi yaptı bende
Doktorumla konuşursam inşallah rahatlarım
eşimde bebeğe isim vermek babanın hakkıdır dinimize göre diyip duruyor, dinin her gerektirdiğini sanki yapıyosunda buna gelince yapasın tuttu diyorumKesinlikleeeee. Soyismini zaten onlar veriyor bıraksınlar da isme biz karar verelim. Bende Ömer Yağız istiyorum şiddetle karşı çıkıyor. Bulut Eymen istiyormuş ölüceemm alahımm
zencefil, ve ıhlamur dene birde canımmerhaba bu grip olayını nasıl anlattınızdün az griptim bugün ağırlaştm ballı süt limon ballı su içmediğim kalmadı ama maleseff. baş ağrısıda çıktı. biraz önce bi tane parol içtim. acile gitsem bi sonuç elde edebilir miyim sizcee
zencefil, ve ıhlamur dene birde canım
Hahahaha cok guldum. Bende aynisini diyorum. Hatta eşimede gel degiselim mideleri diyorum.Ben bileydim boyle olacagini hamilelikten once midemi aldirir dogum sonrasi takririrdim
Gecenin bu saati midem bulaniyo yaaa
Bizimkiler çok matrak isim bozmaya bayılırMelina bal demek .mislina eshabı keyf deki 7 uyurlardan birinin ismi.adagım vardı.Türkçe anlamı bitane biricik demek...su gibi akıntı olayı na gelince kıvamlı degıl evet .kızımda da olmuştu ama,son zamanlara doğru olmuştu.bilemedim.doktorum zaten yoğun su olup olmadığı ultrasonda su miktarı ile anlaşılır.enfeksiyon içinde tahlil isteyecem artık.inşallah ikisi de temiz çıkar
Çok üzüldüm umarım doktora birşey olmamıştır .bizim hastanede bir doktoru vurmuş hastası.
çok üzüldüm ya.
neden var böyle insanlar?
Ozellikle omeri, yani senin istedigin isimi istemiyodur kesinKesinlikleeeee. Soyismini zaten onlar veriyor bıraksınlar da isme biz karar verelim. Bende Ömer Yağız istiyorum şiddetle karşı çıkıyor. Bulut Eymen istiyormuş ölüceemm alahımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?