Şimdi okudum ben de nur içinde yatsın doktor bey. Çok üzüldüm gerçektenbizim hastanede bir doktoru vurmuş hastası.
çok üzüldüm ya.
neden var böyle insanlar?
Ay ve Nur güzel isim bence.. benim ilk ismim fadime göbek adım bile değil bildiğin ismindeki nüfusta kayıtlı. Bazen şükretmek gerekBenim ilk ismim Aynur. Kimi ismiydi biliyor musun? Dayimin karisi yengemin. Ablam yengemi cok severmis. Illa ismim Aynur olsun istemis.
Eşin güzel düşünmüş. Ama akar tabii ki senin. Senin gönlün nasıl isterse öyle koy.Babam her Aynur dediğimiz de çok üZülür
Allah ın izni ile kızım dedesine ilaç olacak ama sanki onu Aynur diye seslenir seversek hep yarasını kanatıyor olacağım diye koymuyorum
Eşim kimlikte iki ismi olsun Aynur Pera yazdırabilirim istersen dedi
Bence tam tersine koyulmamalı. Ebesi öldü, bu da büyüyünce ölsün der gibi. Sildirmek doğru bence de. Ama isim çok kötü değil.Ay ve Nur güzel isim bence.. benim ilk ismim fadime göbek adım bile değil bildiğin ismindeki nüfusta kayıtlı. Bazen şükretmek gerekbenim de ebemin ismiymiş. Ebem beni doğurturken beyin kanamasından ölmüş. Onun ismini koymuşlar. Ben de çok modern olan kendime yakıştıramayıp değiştirdim
Eskiden çok varmış oAy ve Nur güzel isim bence.. benim ilk ismim fadime göbek adım bile değil bildiğin ismindeki nüfusta kayıtlı. Bazen şükretmek gerekbenim de ebemin ismiymiş. Ebem beni doğurturken beyin kanamasından ölmüş. Onun ismini koymuşlar. Ben de çok modern olan kendime yakıştıramayıp değiştirdim
Ohh çok şükür canımDoktorum korkulacak bir şey Yok merak etme dedi gebelikte çıkıyormuş
HahahAhah koptum yaaherkesin derdi farklı. ne kız ne erkek olabildi yavrum.. benim karnımda kerimcn durmz var belki
herkesin derdi farklı. ne kız ne erkek olabildi yavrum.. benim karnımda kerimcn durmz var belki
KuZumm doktor endişe etme dedi
Şükür kuZum olumsuz bir şey demedi doktorSEPTEMBER LOVE canim ins onemli bisey degildir doktorla konusunca yaz lutfen
M mel33 birak dainik kalsin carsaf yat sonrasinda istesende yatamayacaksin 3 bebeyle
Ayy cok sukur canim cok sevndm.. bu da son olsn artk tmm mi doktorunla konusmadan kendni bukdr uzme streslenmeŞükür kuZum olumsuz bir şey demedi doktor
Genellerde sonuçlar farklı olurmuş
Kısss eben senin doğumumda mi ölmuşAy ve Nur güzel isim bence.. benim ilk ismim fadime göbek adım bile değil bildiğin ismindeki nüfusta kayıtlı. Bazen şükretmek gerekbenim de ebemin ismiymiş. Ebem beni doğurturken beyin kanamasından ölmüş. Onun ismini koymuşlar. Ben de çok modern olan kendime yakıştıramayıp değiştirdim
ben de başından beri hiç folik asit ve vitamin kullanmadım canım.
doktorum gerek yok dedi.
o yüzden hiç takılma.
amannn annelerimizin zamanında demir ilacı vitamin mi vardı?
turp gibiyiz çok şükür
Bende oyle diyorum anlamiyotöbe töbeeyavrun var içinde kızmış erkekmiş öğreneceksin er geç. gönlünden geçen olur inşallahh
Bende oyle diyorum anlamiyo
Dogumdan sonra odasina gectiginde gelen giden gelip gidince ortaluk sakinlesince acar bakar
Ama nerdeeee cok stres yapiyo
Derdi baska anam bunun
Restoran zincirlerim bende mi kalacak elaleme mi gidecek derdinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?