2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar çok doktora şiddet var ki. İki yavrumu da sağlık alanında olmasını istemiyorum. Hele doktor asla. Çok net tavır sergilemek haddime değil tabi ne isterlerse onu olurlar, ama bana söz düşerse gerçekten çocuklarımın doktor olmasını istemem. Hastanın psikiyatrik problemleri varmış. Çok çok üzüldüm. Bu ülkede doktorların can güvencesi yok

Benim ilk ismim Aynur. Kimi ismiydi biliyor musun? Dayimin karisi yengemin. Ablam yengemi cok severmis. Illa ismim Aynur olsun istemis.
Ay ve Nur güzel isim bence.. benim ilk ismim fadime göbek adım bile değil bildiğin ismindeki nüfusta kayıtlı. Bazen şükretmek gerek benim de ebemin ismiymiş. Ebem beni doğurturken beyin kanamasından ölmüş. Onun ismini koymuşlar. Ben de çok modern olan kendime yakıştıramayıp değiştirdim

Eşin güzel düşünmüş. Ama akar tabii ki senin. Senin gönlün nasıl isterse öyle koy.

Bence tam tersine koyulmamalı. Ebesi öldü, bu da büyüyünce ölsün der gibi. Sildirmek doğru bence de. Ama isim çok kötü değil.

Eskiden çok varmış o
Köy öğretmeni’nin de adını vereni biliyorum akrabalarım da var yani
Annemin ismi Herdem aslında çok güzel bir isim bence ama biraz eski mi acaba
Eşim ne der herdem ismine sorsam mı?
Ay çok konuştum yine

Doktorum korkulacak bir şey Yok merak etme dedi gebelikte çıkıyormuş
Ohh çok şükür canım
Bide bu kadar stres yapıp kendini üzmesen ne güzel olur
Geçen bende de kaşıntı vardı yazmıştım
Nette okuduklarıma göre ölecekmişim
Geceyi berbat geçirmiştik eşimle
Ama ertesi gün geçti kaşıntı
Muhtemelen kullandığım yeni sabundan dı

Kısss eben senin doğumumda mi ölmuş
İyi seni lanetli çocuk diye arkandan konuşmamışlar
Şimdi adın fadime değil mi

ben de başından beri hiç folik asit ve vitamin kullanmadım canım.
doktorum gerek yok dedi.
o yüzden hiç takılma.
amannn annelerimizin zamanında demir ilacı vitamin mi vardı?
turp gibiyiz çok şükür

Bende hic birini kullanmiyorum. Bir kac sefer ictim mide bulantisindan ölüyordum. Doktorda bana onlar senin icin, bebek icin degil deyince biraktim. Bebek zaten bizden alacağını aliyormus.

töbe töbee yavrun var içinde kızmış erkekmiş öğreneceksin er geç. gönlünden geçen olur inşallahh
Bende oyle diyorum anlamiyo
Dogumdan sonra odasina gectiginde gelen giden gelip gidince ortaluk sakinlesince acar bakar
Ama nerdeeee cok stres yapiyo
Derdi baska anam bunun
Restoran zincirlerim bende mi kalacak elaleme mi gidecek derdinde

Bende oyle diyorum anlamiyo
Dogumdan sonra odasina gectiginde gelen giden gelip gidince ortaluk sakinlesince acar bakar
Ama nerdeeee cok stres yapiyo
Derdi baska anam bunun
Restoran zincirlerim bende mi kalacak elaleme mi gidecek derdinde
ilahi yaaa 2dir kahkaha attırıosun bana bu gidişle öle olcak artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…