Kızlar kanda kolesterol yüksek çıkmış
İdrar da ise epitel çok yüksek çıkmış
Ne olacak şimdi
Evet canim bi sinifta toplam 4 tane beyza var suan bnm girdgm sinifta. Bide boyle cok kullanilan rumeysa da var
Ömerleri unutmayalim@Polly87
Her halukarda senin bebe bana gelecekilahi yaaa 2dir kahkaha attırıosun bana bu gidişle öle olcak artık napalım
Baya bir dolmuştum ben galiba o yüzden birden duygu boşalması olduAyy cok sukur canim cok sevndm.. bu da son olsn artk tmm mi doktorunla konusmadan kendni bukdr uzme streslenme
Aynen Canım Allah nasip ederse Doğumdan sonra baktıracağımCanim ben normalde kalitsal olarak yüksek kolesterol hastasiyim ama uc hamileligimde de doktorlar degerlerime bakmadi zaten hamilelikte yüksek cikar diye dogumdan sonra tekrar bi baktir ne olur ne olmaz
Evet rumeysayi bende duyuyorum cok ama tanidigim cok fazla beyza yok hatta hic yok bi tane
Omer oglumun adi ve efendigiliyle tanınan cok sevilen bi cocuk karnimda bile efendiydi benim oğlum omerlerden iyi bahsetmezler ama ben memnunum biraz inadi var sadece onun haricinde cok agirbasli uslu gerci genetikte olabilir babasi da cok agirbasli ve efendidir ona ceksin diye cok dua etmistim
Hadi esine patla kanepede yatirBaya bir dolmuştum ben galiba o yüzden birden duygu boşalması oldu
aynen her türden var sende maşallahHer halukarda senin bebe bana gelecek
Zamaninda aklimi kullanmisim bu gunleri dusunerek kizda oglanda dogurup koymusum eve bak simdi lazim oldu.
Neyin olursa olsun alabilecek kapasitede bebek mevcut
Ayyy yok daha yeni beraber uyumaya başladık asla yatırmam kocamı kanepedeHadi esine patla kanepede yatir
Cokk teessufff ederim her turden ni dimekkkaynen her türden var sende maşallah
neyse du bakalım bi öğrenelimde ona göre şaaparız
bu arada kızlar akıntı için fitil kullanan var mı?
Vallahi eşimi çıkartmadan göbek bağımı kesmeden ölmüş. Doğuştan katilsin derler hepKısss eben senin doğumumda mi ölmuş
İyi seni lanetli çocuk diye arkandan konuşmamışlar
Şimdi adın fadime değil mi
Herdem ismini ilk kez duydum. İlginçmiş gerçekten.Eskiden çok varmış o
Köy öğretmeni’nin de adını vereni biliyorum akrabalarım da var yani
Annemin ismi Herdem aslında çok güzel bir isim bence ama biraz eski mi acaba
Eşim ne der herdem ismine sorsam mı?
Ay çok konuştum yine
Kızın olacak senin neden bu kadar inat ediyorsun ki kız o kız işteaynen her türden var sende maşallah
neyse du bakalım bi öğrenelimde ona göre şaaparız
bu arada kızlar akıntı için fitil kullanan var mı?
ağzın bal yesinKızın olacak senin neden bu kadar inat ediyorsun ki kız o kız işte
Bal ne gi bali herkes yiyoağzın bal yesin
Ayyy anladım kim olduğunuVallahi eşimi çıkartmadan göbek bağımı kesmeden ölmüş. Doğuştan katilsin derler hepismimi 18 yaşına girer girmez değiştirdim. Ama benim soyismim de sıkıntılıydı isim ve soyisim meşhur bir kadınla aynıydı. Sıkıntı yaratıyordu ben de değiştirdim.
ağzın bal yesin
Kuzu cevirme istiyom ben ama kendi cevirsin hotomatuk makineler cevirmesin
Kısss hamile kadın nasıl çevirsin günah beeeKuzu cevirme istiyom ben ama kendi cevirsin hotomatuk makineler cevirmesin
Haydi gözün aydın CanımSlm kızlar bende kontrolden çıktım her şey çok şükür yolunda, rahim boynuna baktı normalmiş dikilirse diye korkuyordum. Ekstra kan sulandırıcı yazdı bana.. bir dahaki randevum artık ayrıntılı ultrason içim 1 ay sonra falan 1 ay kafam rahat bu muayeneler çok strese sokuyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?