2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kanda kolesterol yüksek çıkmış
İdrar da ise epitel çok yüksek çıkmış
Ne olacak şimdi

Canim ben normalde kalitsal olarak yüksek kolesterol hastasiyim ama uc hamileligimde de doktorlar degerlerime bakmadi zaten hamilelikte yüksek cikar diye dogumdan sonra tekrar bi baktir ne olur ne olmaz

Evet canim bi sinifta toplam 4 tane beyza var suan bnm girdgm sinifta. Bide boyle cok kullanilan rumeysa da var

Evet rumeysayi bende duyuyorum cok ama tanidigim cok fazla beyza yok hatta hic yok bi tane

Ömerleri unutmayalim @Polly87

Omer oglumun adi ve efendigiliyle tanınan cok sevilen bi cocuk karnimda bile efendiydi benim oğlum omerlerden iyi bahsetmezler ama ben memnunum biraz inadi var sadece onun haricinde cok agirbasli uslu gerci genetikte olabilir babasi da cok agirbasli ve efendidir ona ceksin diye cok dua etmistim

ilahi yaaa 2dir kahkaha attırıosun bana bu gidişle öle olcak artık napalım
Her halukarda senin bebe bana gelecek
Zamaninda aklimi kullanmisim bu gunleri dusunerek kizda oglanda dogurup koymusum eve bak simdi lazim oldu.
Neyin olursa olsun alabilecek kapasitede bebek mevcut

Aynen Canım Allah nasip ederse Doğumdan sonra baktıracağım

Her halukarda senin bebe bana gelecek
Zamaninda aklimi kullanmisim bu gunleri dusunerek kizda oglanda dogurup koymusum eve bak simdi lazim oldu.
Neyin olursa olsun alabilecek kapasitede bebek mevcut
aynen her türden var sende maşallah
neyse du bakalım bi öğrenelimde ona göre şaaparız

bu arada kızlar akıntı için fitil kullanan var mı?

Kısss eben senin doğumumda mi ölmuş
İyi seni lanetli çocuk diye arkandan konuşmamışlar
Şimdi adın fadime değil mi
Vallahi eşimi çıkartmadan göbek bağımı kesmeden ölmüş. Doğuştan katilsin derler hep ismimi 18 yaşına girer girmez değiştirdim. Ama benim soyismim de sıkıntılıydı isim ve soyisim meşhur bir kadınla aynıydı. Sıkıntı yaratıyordu ben de değiştirdim.

Herdem ismini ilk kez duydum. İlginçmiş gerçekten.

Ayyy anladım kim olduğunu
İyi yapmışsın zaten evlenince soyadında değişti
Belki yeni ismini kim koydu sen mi ailen mi

Slm kızlar bende kontrolden çıktım her şey çok şükür yolunda, rahim boynuna baktı normalmiş dikilirse diye korkuyordum. Ekstra kan sulandırıcı yazdı bana.. bir dahaki randevum artık ayrıntılı ultrason içim 1 ay sonra falan 1 ay kafam rahat bu muayeneler çok strese sokuyor beni.

Haydi gözün aydın Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…