Yarın bende temizlik yapıcam
Biz de de var manyaklık he bende çok üzdüm bu gün eşimi hemde çokOhh çok şükür canım
Bide bu kadar stres yapıp kendini üzmesen ne güzel olur
Geçen bende de kaşıntı vardı yazmıştım
Nette okuduklarıma göre ölecekmişim
Geceyi berbat geçirmiştik eşimle
Ama ertesi gün geçti kaşıntı
Muhtemelen kullandığım yeni sabundan dı
Nadide isimlerden ondan duymamışsındır canımHerdem ismini ilk kez duydum. İlginçmiş gerçekten.
Hafta sonu perdeler yıkacanak camlar silinecek eşim yapacak onlarıdaYarın bende temizlik yapıcam
Ama Petek silmeyeceğim tabi
Sakin olmayı başaramıyoruz ondan oluyor ama kızmıyorum kendime çünkü ilk kez hamilelik yaşıyoruz çok endişeli ve heyecanlıyızBiz de de var manyaklık he bende çok üzdüm bu gün eşimi hemde çok
Bana da eşim yardım ediyorHafta sonu perdeler yıkacanak camlar silinecek eşim yapacak onlarıda
Bende yavaştan Peteklerimş yapayım bari dedim
Aynen işlerine nasıl gelirse. Valla bizde şu an sustuk hiç isim konuşmuyoruzeşimde bebeğe isim vermek babanın hakkıdır dinimize göre diyip duruyor, dinin her gerektirdiğini sanki yapıyosunda buna gelince yapasın tuttu diyorumali kerem koyacakmışız bizde,kerem ismini severim ben kerem alp diyorum ama isim içinde tartışacak mecalim yok
Ben bu gün dedim eşime Pera 1 buçuk yaşına gelince inşallah kardeş yapacağım diye :)Sakin olmayı başaramıyoruz ondan oluyor ama kızmıyorum kendime çünkü ilk kez hamilelik yaşıyoruz çok endişeli ve heyecanlıyız
Eminim 2.çocuğum da çok daha rahat ve tecrübeli olucam
Eşim de bana süpürge açtırmıyorBana da eşim yardım ediyor
Ama erkek sonuçta dip bucak silip süpüremez:))
İdare ediyorum onun temizliğiyle
Elektrik süpürgem yeni ve çok ağır
Çekim gücü kuvvetli bugün evi süpürdüm misafir gelecek diye hala belim ağrıyor
Nasıl bir strateji uygulasam diye düşünüyorum bende. Aklına gelirse bana da söyleOzellikle omeri, yani senin istedigin isimi istemiyodur kesinay buyuk problem bu isim olayi napsak acaba
yatagi çıkar ma eger büyük se odan çok işine yarar yatagina yatirirsin dinlenmek için yaninda uyursunOda için eşim bakalım Fiyat araştırması yapalım. Nasıl dizayn edeceğiz bakalım diyor
Ben şimdi karyola beşik ve 3 kapaklı düz sade beyaz renk dolap alacağım
Odanın bir duvarı gri duvar kağıdı olacak
Tabi Allah ım nasip ederse
Birde oda da tek kişilik yatak var acaba onu çıkarmasam kı odadan
Ne bileyim bana yardıma gelen orda kalır
Bende onun üstünde altını değiştirme üstünü değiştirmede kullanırım diye düşünüyorum
Oje cok zararlı zaten surmem. Bir kac kez dugune giderken yaptim makyaj. Gebe kaldigimdan beri yapmiyorumKizlar siz oje ve makyaj yapıyor musunuz
Ben internetten baktim oje Sürmenin bi zarari yok yazmıs herkes bende sürüyorum da metak ettim makyajda genelfe hemen hemen her gün yapıorumOje cok zararlı zaten surmem. Bir kac kez dugune giderken yaptim makyaj. Gebe kaldigimdan beri yapmiyorum
Roll on deodorant parfum sampuan bunlarda zararlı kullanmayin yazıor ona bakarsanOje cok zararlı zaten surmem. Bir kac kez dugune giderken yaptim makyaj. Gebe kaldigimdan beri yapmiyorum
Günaydın arkadaşlarBen de bsy sorcm ve lutfen COLEDAN D3 kullananlar cvplyabilir mi. Bugun bosluktan actim bu coledan d3 damlanin prospektusunu okudm ve hamilelikte kullanimi onerilmez yaziyo sok oldm gorunce. Doktorum bunu verdi yani ndn bole bi yazi yaziyo ve bunun yazdgndan haberi olaniniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?