2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bu gün dedim eşime Pera 1 buçuk yaşına gelince inşallah kardeş yapacağım diye :)
Bende öyle düşünüyorum ikinciyi hemen yapıp çocuk olayını bitirmeyi istiyorum
Ama eşim senin bana yaşattığın zor zamanların etkisini silinmeden olmaz diyor
Ona göre yıllar yıllar sonra silinirmiş ancak
Benimki de açtırmıyordu ama son doktor kontrolünde ağır iş yapma sadece deyince doktor eskisi kadar dikkat etmiyor kendileri
zaten grip olmuş
Umarım bana bulaşmaz

Kizlar siz oje ve makyaj yapıyor musunuz
Oje sürmüyorum
Makyaj da çok nadir yapıyorum
Hamilelikten sonra epey sivilce oluştu yüzümde ondan dolayı yani

Günaydın kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Güzel bir gün olur sizin için.
Ben de makyaj yapıyorum. Ama parfüm deodarant kullanmıyorum. Allahtan havalar biraz serinledi de şıpır şıpır terlemiyorum.

Ilk cocugumuzda ben koyucam bu ilk cocugumuz 9 ay ben cektim cefasini diye anlattim esimde sagolsun beni kirmadi bu seferde esim dediki kiz olursa sen erkek olursa ben koyayim ismini dedi bu bebiste kiz olucak ama sirf ben istiyorum diye esimin icine sinmeyen bi isim koymam daha cok var sizde ikinizinde hosuna giden bir isim elbet bulursunuz

Canim ben olsam cikarirdim yatagi, biri gelince kizimla ayni odada yatsin istemezdim. Hem odanin havasini etkilicek hem de ben huzursuz olurum, emzirmede vs disari da cikarilmaz odadaki kisi. Bir de ben dogum sonrasinda lohusalik doneminde asiri kiskanc olmustum, kv kp bebegimi kucagina alsin sevsin istemiyordum, cildiriyordum kafami duvarlara vuruyordum resmen. Yine oyle olursam katlanamam kesinlikle. Sonra gecti tabi o surec ama.

Gunaydin kizlarrr bugun cok guzel bir gun olur insallah.. aksam 4bckta randevum var insallah guzel seyler duyar gelirim.. cokk heyecanliyim
Bende ikili test gecsin stresim biter diyosum simdide 4 gozle ayrintiliyi bekliyorum doguma kadar rahat yok bize insallah guzel haberlerle gelirsin canim doktordan gelince yazmayi unutma

Kizlar tamda gebelik takviminde yazdigi gibi benim birkac gundur gogus hassasiyetim gecti peki bu goguslerdeki buyumede gecen oldu mu benim ilk gebelikte hep kocamanlardi ama bazi kadinlarda ilk aylar gectikten sonra eski haline donuyomus

merhaba arkadaşlar dün grip olduğumu yazmıştm. akşam daha kötü oldum acile gittik doktor bana augmentin 1000 mg verdii. birde parol verdi o zaten serbestte 2 tane birden içebilirsin onu hatta dedi.grip ilacı boğaz spreyleri falan yasak bogazların enfeksiyon kapmış antibiyotk kullanmam gerektiğini söyledi. içi beyaz beyaz yara olmş bogazlarımın şişmiş. çok tereddütlü içiyorum ama doktor içmem gerektiğini söyledi. hamileliğinde antibiyotk kullanan var mı benm gibi iyi hissttiğin an bırak bi kutu içmene gerek yok dedi.

Günaydın kızçeler
kahvaltılar yapıldı mı? ben yaptımda sorim dedim
bizde bugün kızım/oğlumla erkenden uyandık

buarada ben makyaj yapıyorum,deodorantta kullanıyorum çokda şaaapmamak lazım gibi

Cok gecmis olsun.ben ilk hamileligimde kullanmustim.bogaz enf.olmustum.enf.bebege zararli bence kullan bir an önce iyilesirsin ins.

Bende ikili test gecsin stresim biter diyosum simdide 4 gozle ayrintiliyi bekliyorum doguma kadar rahat yok bize insallah guzel haberlerle gelirsin canim doktordan gelince yazmayi unutma
Amin canim hepimiz guzel haberler alarak gecirelim insallah bu sureci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…