Bende öyle düşünüyorum ikinciyi hemen yapıp çocuk olayını bitirmeyi istiyorumBen bu gün dedim eşime Pera 1 buçuk yaşına gelince inşallah kardeş yapacağım diye :)
Benimki de açtırmıyordu ama son doktor kontrolünde ağır iş yapma sadece deyince doktor eskisi kadar dikkat etmiyor kendileriEşim de bana süpürge açtırmıyor
Geçen kayınvalidem kıyı buçuk yaptı
Ama eşim üstünden yapıp bırakıyor
Birşey de diyemiyorum ki
Camlarımı kapılarımı silsinde süpürmeyi ben çözerim
Oje sürmüyorumKizlar siz oje ve makyaj yapıyor musunuz
Roll on deodorant kullanmiyorum. Parfum de sık sık duş alıyorum ve karbonat sürüyorum koltuk altıma. Sampuan icin de en az kimyasal iceriklilerinden tercih etmeye çalışıyorum.Roll on deodorant parfum sampuan bunlarda zararlı kullanmayin yazıor ona bakarsan
Ben seçtim canım. Çok isim düşündüm ama klasik bir isme karar verdim.Ayyy anladım kim olduğunu
İyi yapmışsın zaten evlenince soyadında değişti
Belki yeni ismini kim koydu sen mi ailen mi
Gunaydin canimm tskkur ederim cvbin icinGünaydın arkadaşlar
Bütün ilaçlarda aynı şey yazar d vitaminin gebelikte zararı değil faydası var için rahat olsun
Ilk cocugumuzda ben koyucam bu ilk cocugumuz 9 ay ben cektim cefasini diye anlattim esimde sagolsun beni kirmadieşimde bebeğe isim vermek babanın hakkıdır dinimize göre diyip duruyor, dinin her gerektirdiğini sanki yapıyosunda buna gelince yapasın tuttu diyorumali kerem koyacakmışız bizde,kerem ismini severim ben kerem alp diyorum ama isim içinde tartışacak mecalim yok
Oda için eşim bakalım Fiyat araştırması yapalım. Nasıl dizayn edeceğiz bakalım diyor
Ben şimdi karyola beşik ve 3 kapaklı düz sade beyaz renk dolap alacağım
Odanın bir duvarı gri duvar kağıdı olacak
Tabi Allah ım nasip ederse
Birde oda da tek kişilik yatak var acaba onu çıkarmasam kı odadan
Ne bileyim bana yardıma gelen orda kalır
Bende onun üstünde altını değiştirme üstünü değiştirmede kullanırım diye düşünüyorum
Bende ikili test gecsin stresim biter diyosum simdide 4 gozle ayrintiliyi bekliyorum doguma kadar rahat yok bize insallah guzel haberlerle gelirsin canim doktordan gelince yazmayi unutmaGunaydin kizlarrr bugun cok guzel bir gun olur insallah.. aksam 4bckta randevum var insallah guzel seyler duyar gelirim.. cokk heyecanliyim
Hepimiz öyleyiz zaman zaman merak etme hamilelik hep fizyolojik bir süreç denir ama bence tamamen patolojikGunaydin canimm tskkur ederim cvbin icinya nkdr evhamliyim dimi
Senin hic calismaya gonlun yok heralde :))Ben bu gün dedim eşime Pera 1 buçuk yaşına gelince inşallah kardeş yapacağım diye :)
İnşallah güzel haberler alırsın canımGunaydin kizlarrr bugun cok guzel bir gun olur insallah.. aksam 4bckta randevum var insallah guzel seyler duyar gelirim.. cokk heyecanliyim
Cok gecmis olsun.ben ilk hamileligimde kullanmustim.bogaz enf.olmustum.enf.bebege zararli bence kullan bir an önce iyilesirsin ins.merhaba arkadaşlar dün grip olduğumu yazmıştm. akşam daha kötü oldum acile gittik doktor bana augmentin 1000 mg verdii. birde parol verdi o zaten serbestte 2 tane birden içebilirsin onu hatta dedi.grip ilacı boğaz spreyleri falan yasak bogazların enfeksiyon kapmış antibiyotk kullanmam gerektiğini söyledi. içi beyaz beyaz yara olmş bogazlarımın şişmiş. çok tereddütlü içiyorum ama doktor içmem gerektiğini söyledi. hamileliğinde antibiyotk kullanan var mı benm gibiiyi hissttiğin an bırak bi kutu içmene gerek yok dedi.
Amin canim hepimiz guzel haberler alarak gecirelim insallah bu sureciBende ikili test gecsin stresim biter diyosum simdide 4 gozle ayrintiliyi bekliyorum doguma kadar rahat yok bize insallah guzel haberlerle gelirsin canim doktordan gelince yazmayi unutma
Sagol canim amin insallahİnşallah güzel haberler alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?