Kıss belki ikinci hamişlik böyle olmaz normal insanlar gibi çalışırım bendeSenin hic calismaya gonlun yok heralde :))
Dogum izni bitmeden tekrar hamislik tekrar rapor :))
evet enfeksiyon için mecbur dedi. korktm bende ama kullanıyorum mecbur teşekkür ederim canımCok gecmis olsun.ben ilk hamileligimde kullanmustim.bogaz enf.olmustum.enf.bebege zararli bence kullan bir an önce iyilesirsin ins.
Benim kayınvalidem başka yardım edecek kimse YokCanim ben olsam cikarirdim yatagi, biri gelince kizimla ayni odada yatsin istemezdim. Hem odanin havasini etkilicek hem de ben huzursuz olurum, emzirmede vs disari da cikarilmaz odadaki kisi. Bir de ben dogum sonrasinda lohusalik doneminde asiri kiskanc olmustum, kv kp bebegimi kucagina alsin sevsin istemiyordum, cildiriyordum kafami duvarlara vuruyordum resmen. Yine oyle olursam katlanamam kesinlikle. Sonra gecti tabi o surec ama.
Canım ben de idrar yolları için kullandım. Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Bir sorun olsa dr vermezdi zaten.merhaba arkadaşlar dün grip olduğumu yazmıştm. akşam daha kötü oldum acile gittik doktor bana augmentin 1000 mg verdii. birde parol verdi o zaten serbestte 2 tane birden içebilirsin onu hatta dedi.grip ilacı boğaz spreyleri falan yasak bogazların enfeksiyon kapmış antibiyotk kullanmam gerektiğini söyledi. içi beyaz beyaz yara olmş bogazlarımın şişmiş. çok tereddütlü içiyorum ama doktor içmem gerektiğini söyledi. hamileliğinde antibiyotk kullanan var mı benm gibiiyi hissttiğin an bırak bi kutu içmene gerek yok dedi.
Ins canim ikinci boyle olmaz.Kıss belki ikinci hamişlik böyle olmaz normal insanlar gibi çalışırım bende
Gerçi ikinci olursa Allah ım nasip ederse ikisini bırakıp işe gitmem
Günaydın kız annesiGünaydın kızçeler
kahvaltılar yapıldı mı? ben yaptımda sorim dedim
bizde bugün kızım/oğlumla erkenden uyandık
buarada ben makyaj yapıyorum,deodorantta kullanıyorumçokda şaaapmamak lazım gibi
Bende arada o odada yatarım diye düşünmüştümIns canim ikinci boyle olmaz.
Bide bence yatagi cikarma cok isine yarayacak bak gor gelen olursada orda yatmak istersede ben geceleri buraya oturup emziriyorum o yuzden yatagi salona hazirlayim dersin yatirmazsin
Günaydın canım benimGunaydin kizlarrr bugun cok guzel bir gun olur insallah.. aksam 4bckta randevum var insallah guzel seyler duyar gelirim.. cokk heyecanliyim
doğru söylüyosun canım işte insan korkuyor ya ilk bebiş oğluşuma bişi olursa die korka korka içiyorm Rabbim korusun nelerden korumadıki yavrumu çok şükür bugüne :)Canım ben de idrar yolları için kullandım. Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Bir sorun olsa dr vermezdi zaten.
Aynı şeyi düşünüyorum bende geceleri gider orada da yatarımyatagi çıkar ma eger büyük se odan çok işine yarar yatagina yatirirsin dinlenmek için yaninda uyursun
Çok aralarda yapıyorumKizlar siz oje ve makyaj yapıyor musunuz
Nıvea kullan alemiyum sıfır olanı var ondan kullanGünaydın kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Güzel bir gün olur sizin için.
Ben de makyaj yapıyorum. Ama parfüm deodarant kullanmıyorum. Allahtan havalar biraz serinledi de şıpır şıpır terlemiyorum.
Bazen kizim yada oglum ateslenince karni agridiginda ben yaninda yatardim karnini oksadikca rahatlardi.Kisin usuttuklerinde gece ustlerini cok aciyolar surekli kalkmak yerins yine yanlarinda yatip surekli ustlerini ortuyorum.Bence iyi oluyo yinede sen bilirsinBende arada o odada yatarım diye düşünmüştüm
Kızımla beraber
Odam geniş bide rahat rahat herşey sığıyor
Ayyy ben anne olup kızımla beraber mi uyuyacağımBazen kizim yada oglum ateslenince karni agridiginda ben yaninda yatardim karnini oksadikca rahatlardi.Kisin usuttuklerinde gece ustlerini cok aciyolar surekli kalkmak yerins yine yanlarinda yatip surekli ustlerini ortuyorum.Bence iyi oluyo yinede sen bilirsin
Hayalimi söyledin valla yarın sabah 9 da A101 kapısındayım inşallahBide ilk zamanlar bebegin elini tutarak gunduzleri uyumak iyi oluyoorda uyursunuz a101 den aldigin mickeyli nevresimde SEPTEMBER LOVE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?