2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günay dın herkese ben de cumartesi cinsiyet öğrenicem heralde artık bir türlü net öğrenemedim ama gelmedi o cumartesi br türlü:)

Benim kayınvalidem başka yardım edecek kimse Yok
Allah ın izni ile Kızım Doğunca kayınvalidem 40 çıkına kadar bizimle kalacak ben geceleri tek emzirem korkarım gibi hissediyorum çünkü
Zaten altı üstlü oturuyoruz
O zaman o yatağı çıkartayım ordan gelen salonda kalıp uyusun

Canım ben de idrar yolları için kullandım. Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Bir sorun olsa dr vermezdi zaten.

Kıss belki ikinci hamişlik böyle olmaz normal insanlar gibi çalışırım bende
Gerçi ikinci olursa Allah ım nasip ederse ikisini bırakıp işe gitmem
Ins canim ikinci boyle olmaz.
Bide bence yatagi cikarma cok isine yarayacak bak gor gelen olursada orda yatmak istersede ben geceleri buraya oturup emziriyorum o yuzden yatagi salona hazirlayim dersin yatirmazsin

Günaydın kızçeler
kahvaltılar yapıldı mı? ben yaptımda sorim dedim
bizde bugün kızım/oğlumla erkenden uyandık

buarada ben makyaj yapıyorum,deodorantta kullanıyorum çokda şaaapmamak lazım gibi
Günaydın kız annesi
Ben daha yapmadım tiroid ilaçı içip beklıyorum aç karnına
Bana da bir tost yapsana sevabına
Bende çok nadir evden çıktığım için arada yapıyorum makyaj
Nıvea sıfır alüminyum deodorant var
Fredh natural diye ben uzun zamandır onu kullanıyorum ZAten
Mutlaka dene zararsız

Ins canim ikinci boyle olmaz.
Bide bence yatagi cikarma cok isine yarayacak bak gor gelen olursada orda yatmak istersede ben geceleri buraya oturup emziriyorum o yuzden yatagi salona hazirlayim dersin yatirmazsin
Bende arada o odada yatarım diye düşünmüştüm
Kızımla beraber
Odam geniş bide rahat rahat herşey sığıyor

Canım ben de idrar yolları için kullandım. Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Bir sorun olsa dr vermezdi zaten.
doğru söylüyosun canım işte insan korkuyor ya ilk bebiş oğluşuma bişi olursa die korka korka içiyorm Rabbim korusun nelerden korumadıki yavrumu çok şükür bugüne :)

Günaydın kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Güzel bir gün olur sizin için.
Ben de makyaj yapıyorum. Ama parfüm deodarant kullanmıyorum. Allahtan havalar biraz serinledi de şıpır şıpır terlemiyorum.
Nıvea kullan alemiyum sıfır olanı var ondan kullan
Hiç zararı

Bende arada o odada yatarım diye düşünmüştüm
Kızımla beraber
Odam geniş bide rahat rahat herşey sığıyor
Bazen kizim yada oglum ateslenince karni agridiginda ben yaninda yatardim karnini oksadikca rahatlardi.Kisin usuttuklerinde gece ustlerini cok aciyolar surekli kalkmak yerins yine yanlarinda yatip surekli ustlerini ortuyorum.Bence iyi oluyo yinede sen bilirsin

Ayyy ben anne olup kızımla beraber mi uyuyacağım
İnşallah Allah ım nasip eder annem gibi anne ismine hak eden biri olurum

kız ne nevresimi geliyor? bebek içinmi çocuk içinmi? alayım bende eksik kalamam biyerim şişer 4body1soul
SEPTEMBER LOVE vallahi bi kahvaltı hazırlamıştım kiii keşke ortak olabilseydin,ne iyi olurdu.. napalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…