2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuru bir tost ile kahvaltı yaptım
Bak bunların hepsini toplayıp alıp gelecem

Eklentiler

• 00D4A1E3-D53C-4982-B871-F80E29D65A16.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 40
Augmentin çok etkili bir antibiyotik ve mg çok yüksek be senin yerinde olsam düzenli onu kullanmazdım doğal antibiyotik sarımsak sarımsaklı yoğurt yapıp ya da sarımsaklı acılı tarhana yapıp içmeni öneririm birde varsa bol sarımsaklı turşu. Allah şifa versin inşallah iyileşirsin hemen

Evet burada oyle o yuzden bebelerime yuruyerek yemek goturmeye karar verdim okula
Canım her gün okula yemek mi götürüyorsun? Zor olmuyor mu? Bazı okullar ev yemeği çıkarıyor öğlede çocuklar ondan yiyor. Getirmek de zor her gün en yapacağını düşünmek de zor.

Ya o sivilce olayi bendede var özellıkle çenemde acayıp cıktı

Ben de evi süpürdüm sildim. Toz aldım.Banyı kaldı onları da kendimiz yıkandıktan sonra yapacağım. Periliçemin valizini hazırladım. Kocamla benimki kaldı. Bu gece yola çıkacağız inşallah.
Temizlik bitmiş ne güzel
Nereye gidiyorsunuz ki ben neyi kaçırdım

Sabah uyandığımda karnımın sağ tarafı sertti acaba kasılma dediğiniz bu mu oluyor

Bende ilk üç ay az sürdüm ama artık oje sürüyorum o da zararı vardır diye değil kafamı kaldırıp maniküre gidemediğimden .. şimdi dip boyamı da yaptıracağım artık.. makyaj ile zaten aram çok yok. Ama sivilce olayı beni benden aldı gözaltımda bile çıktı Benim kızım olacak anneyi çirkinleştirirmiş derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…