- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Aynen kuZum kasılma tam dediğin gibi oluyorSabah uyandığımda karnımın sağ tarafı sertti acaba kasılma dediğiniz bu mu oluyor
Benim saçlarımım rengi çok kötu oldu ama boyatmaya çok korkuyorumBende ilk üç ay az sürdüm ama artık oje sürüyorum o da zararı vardır diye değil kafamı kaldırıp maniküre gidemediğimden .. şimdi dip boyamı da yaptıracağım artık.. makyaj ile zaten aram çok yok. Ama sivilce olayı beni benden aldı gözaltımda bile çıktıBenim kızım olacak anneyi çirkinleştirirmiş derler
Verdi.. zaten boyaların fetusa zararı kanıtlanamamış. Bir de zaten amonyaksız bitkisel boya kullanılıyordu önceden saçımda bakırdı gebelikte çok zor olacak diye bu gebelik öncesinde röfle yaptırdım o yüzden güzel dayandı. Artık bütün organları oluştu sadece büyüyorlar ufak tefek değişiklikler oluyor artıkBenim saçlarımım rengi çok kötu oldu ama boyatmaya çok korkuyorum
Eşim asla izin vermez
Senin doktorun izin verdi mi
Sağol canım.Ne güzel çok iyi gelir sana da değişiklik
Bol bol temiz hava al Canım şimdiden iyi tatiller
Keşke benimde eşim ikna olsaVerdi.. zaten boyaların fetusa zararı kanıtlanamamış. Bir de zaten amonyaksız bitkisel boya kullanılıyordu önceden saçımda bakırdı gebelikte çok zor olacak diye bu gebelik öncesinde röfle yaptırdım o yüzden güzel dayandı. Artık bütün organları oluştu sadece büyüyorlar ufak tefek değişiklikler oluyor artık
16/17 gibi hissettim bendeben kasılma nede kıpırtı hissetmiyom ya 15+6 olduk bugün ama
Canim halk arasinda bi soz vardir ya oglan anneyi kiz kendini susler diyeBende ilk üç ay az sürdüm ama artık oje sürüyorum o da zararı vardır diye değil kafamı kaldırıp maniküre gidemediğimden .. şimdi dip boyamı da yaptıracağım artık.. makyaj ile zaten aram çok yok. Ama sivilce olayı beni benden aldı gözaltımda bile çıktıBenim kızım olacak anneyi çirkinleştirirmiş derler
Sakin sakin kuZummDoktor Randevum saat 1 de ve ben hala kapının önünde koca bekliyorum ben cildirmiyim napim patronu son dk is çıkarmış. Otobusle gitsem coktan gitmiştimm delirecegimmmmmmmmmm
Aynen bende bazen kendimi kötü hissedip evin içinde kendi kendimi süslemeye çalışıyorum benimde yüzümde alerji gibi şeyler var gebelikte olurmuşCanim halk arasinda bi soz vardir ya oglan anneyi kiz kendini susler diyesanki o dogru gibi
Geldim şimdi doktor bekliyorum insalalh herşey yolundadir bebegim sagliklidir dua edinnSakin sakin kuZumm
Bak bebişi göreceksin öyle düşün iyi haberlerle gel
Allah ın izni ile herşey yolundadır kuZummGeldim şimdi doktor bekliyorum insalalh herşey yolundadir bebegim sagliklidir dua edinn
He bide cinsiyetini öğrenmeden çıkma odadanGeldim şimdi doktor bekliyorum insalalh herşey yolundadir bebegim sagliklidir dua edinn
Yalandan süpürdüm sadece hiç temizlik havasın da değilim
Bende de çok var yanaklarım daYa o sivilce olayi bendede var özellıkle çenemde acayıp cıktı
Vayy komşularda geziyorsun maşalllahYalandan süpürdüm sadece hiç temizlik havasın da değilim
Gerçi hiçbir zaman değilim de
Komşuda kahve içtim bol dedikodulu falan iyi geldi
Eve geldim yine midem bulandı
Kesinlikle katılıyorum.Canim halk arasinda bi soz vardir ya oglan anneyi kiz kendini susler diyesanki o dogru gibi
Benim de eşim istemiyor ama sadece fikir beyan edebiliyorKeşke benimde eşim ikna olsa
Bir tanıdığınız 40 çıkmadan boya yaptırdı diye onu bile yadırgadılar bebeğe süt veriyor nasıl boyar diye
Benim doktorum da sıcak bakmıyor o yüzden eşim de duydu daha kessem Yok derBenim de eşim istemiyor ama sadece fikir beyan edebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?