Çocuk için fedakar olmak lazım ama o kadar da değil yahu sen mutlu olacaksın ki o da olsun
Ben artık kızçemle gidecem masraf iki katı olacak inşallah yaa kızçem sağlıkla gelsinde ben hiç gitmesem hep o gitse de olur
Yemekhane var fakat ogle arasinda oglumun bazi gunler halk oyunu calismalari oluyo yemegi erken yada gec yiyebiliyo yemekhanenin saatlerine uymuyo.Yesede yemesede benden aylik sabit para aliyolar o yuzden yazdirmadim.Arada bi sabahtan hamur isi koyuyorum bazen kantinden yiyolar bazen ben gidiyorum.Her zaman gitmiyorum haftada iki gun banada yuruyus oluyo iyi oluyoCanım her gün okula yemek mi götürüyorsun? Zor olmuyor mu? Bazı okullar ev yemeği çıkarıyor öğlede çocuklar ondan yiyor. Getirmek de zor her gün en yapacağını düşünmek de zor.
Giss sen hangi topigi okuyonTemizlik bitmiş ne güzel
Nereye gidiyorsunuz ki ben neyi kaçırdım
He bu arada babamım eski mesleği bayan kuaförEşime diyorum ki kızım avukat ya da savcı olsun. o da diyor ki yanlış kuaför olsun :) Bir de gür saçı olandan daha fazla para alsınlar benim 3 tel saçım var :)
benimde olmuyo dönüyorum sürekli ama sola yatmak iyiymiş faket sol tarafım acıyo resmen zorladım içinYok ya dikkat ediyorum ama olmuyor
Sola yatıyorum bı bakıyorum sağ tarafa dönmüşüm
Ama kocasınında bavulunu hazırlıyorGiss sen hangi topigi okuyon
Kocasinin yanina gidiyo
Sola yatınca sağ tarafına kalın bir yastık koydurbenimde olmuyo dönüyorum sürekli ama sola yatmak iyiymiş faket sol tarafım acıyo resmen zorladım için
Aman cil dusmesin de en cok korktugum sey cil dusmesi. Ablamin goguslerne dusmustu cok kotuyduuAynen bende bazen kendimi kötü hissedip evin içinde kendi kendimi süslemeye çalışıyorum benimde yüzümde alerji gibi şeyler var gebelikte olurmuş
Amin inşallah canım hepimiz inşallahHayırlı olsun canım. Sağlıkla geldin inşallah.
Okula gittim babam hastanede yatiyodu gittim onu taburcu ettim yemek yaptim yedik cocuklari aldim eve geldimAma kocasınında bavulunu hazırlıyor
Kocasının yanına giderken ona niye hazırlıyor
Hem sen neredesin okula mı gidip geldin
Çil değil ama başka bir şey oldu göğüslerimeAman cil dusmesin de en cok korktugum sey cil dusmesi. Ablamin goguslerne dusmustu cok kotuyduu
Çok geçmiş olsun kuZum insallah iyidir şimdi herşey yolundadırOkula gittim babam hastanede yatiyodu gittim onu taburcu ettim yemek yaptim yedik cocuklari aldim eve geldim
Amaann bosver olsn gecer gider hepsi insallah. Ya onu bunu bosver de azonce benm sacim bole dye bi foto paylasmissin yuzu karalayarak kiz anam o sen misin valla agiz burun goremedm ama guzel karıya benziyosun ona goreeeÇil değil ama başka bir şey oldu göğüslerime
Kızz ben yazacaktım hatta zorlanmaya başladım karnım baya çıktıHanımlar bu arada benim iki gündür karnım acayip çıktı bildiğiniz gebe oldumsanki erkendi daha
Hanımlar bu arada benim iki gündür karnım acayip çıktı bildiğiniz gebe oldumsanki erkendi daha
Hanımlar bu arada benim iki gündür karnım acayip çıktı bildiğiniz gebe oldumsanki erkendi daha
Teşekkür ederim kuZum Köklerimiz Arnavut beni çok benzetirler Arnavut’laraAmaann bosver olsn gecer gider hepsi insallah. Ya onu bunu bosver de azonce benm sacim bole dye bi foto paylasmissin yuzu karalayarak kiz anam o sen misin valla agiz burun goremedm ama guzel karıya benziyosun ona goreee
Tövbe tövbe kuZummBuarada kizlarrr 1 saat var randevuma.. coookk heyecanliyim namaz kilcm ama kafam okdr dolu ki namazi sasirrim diye korkuyorm.. allah korusun gecen bi arkadas gitti de 13 haftalikken kalbi durmus demisler ya o beni cok etkiledi.. allahim guzel seyler duyup gelelim insallah nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?