2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

M mel33 canım banada verdi doktor 2lisinden tek kutu.. dün kullandım,hiçbi yan etkisini görmedim,netten sakın araştırma. gayet sağlıklı bir ilaç. kullanalımda gitsn akıntılar

Valla bakmaya cesaret edemedim canım zaten. Aşırı değil iç çamaşırım ıslanmıştı işte ama çok çok da değildi. Bende doktoruma danışayım. İki gün önce gittim zaten bir sorun olsaydı söylerdi doktor mutlaka

Gözün aydın kuZumm
Bak Kızçe gelsin dedim kız geldi maşallah
Ben 3 lü test yaptırmadım bile
Hayırlı sonuçlar inşallah
Aynen Ya :) bende 2 liyi yaptirmamistim dedim hocam yapmadiniz gerek mi görmediniz. Dedim eskiden dedi zaten sadece 3 test vardı 2 4 sonradan çıktı sorun yok dedi. Benim o haftalarim da tatildeydi doktorum öyle işte .sonra kendimi laboratuvar da kan verirken buldum. :)) bir sonraki randevum ona göre belli olucak

Canım benimde kaşıntı yok yanma yok sadece su gibi akıntı vardı.eliyle baktı.inşallah sorun olmaz

Bebişlerin iyi olmasına sevindim kuZum
Haydi gözün aydın artık o suya kafanı takma

Kuzum bak bende korktum baktı suyu iyi dedi.ama fitil verdi

Canım benimde kaşıntı yok yanma yok sadece su gibi akıntı vardı.eliyle baktı.inşallah sorun olmaz

bende söylediğimde normal dedi. ama gel yinede bi bakalım dedi. alttan muayene etmişti kadın, sonra "evet akıntı bölgen biraz fazlaymış" diye yazmıştı 8.haftada,
ama su gibi deil açık sarı akıntı..sizinkinin nedenini bende merak ettim. ama bence korkulcak bişey değil bebişi üzmeyin stres yapıp :)

Bende bakmak istemiyorum bakmıyorum da zaten ne yazsak zaten kansere kadar gidiyor sonu. Sende dolmuşsun ağlayıp rahatlamışsın sıkma canını artık
Ağlayınca rahatladım bu gün iyiyim
Yazın yapamadığım battaniye yastık yıkama işini girdim hava bu gün çok güzeldi
Peteklerimide silmeye başladım
Evime geçince biraz hareketlendim şükür

Akşamda yemekler kayınvalidemden
Galiba bizi çok özlemiş her akşam yemeye çağırıyor
Aman maşallah diyeyimde sonra kendi kendine küsüyor tartışıyor
Daha A101 gidecem bakayım geldi mi Benim Mickey çarşaflar ona görede yarın sabah A101 açmaya gidecem ona göre

Bak ne guzel her sey. Tum ilaclarda yazar neredeyse. Doktorun hamile oldugunu bilerek veriyor zaten meraklanma. Bir kizin vardi 2 kiz yerine 1 kiz 1 oglan gelirse daha iyi olur sanki. Hepsinden once saglikli olmalari tabi ki.

Geliyor da yine aynı eşim sayesin de yine benden habersiz misafir çağırdı
Şuan evde hiç tanımadığım bir kadınla beraberim
2 gün kalacak hemde
Yarın da misafirim vardı oysa ki
Arkadaşım gelecekti
Şuan o kadar kızgınım ki eşime sinirim geçmedi saatlerdir
Huy oldu bana haber vermeden misafir çağırması

Nasıl yani kısss haber vermeden kimi çağırmış ki
Bide tanıyorsun ki
Üstelik 2 gün
Sakin öyle alıştırma her gün de misafirin var maşallah
Ben kendi karnımı zor doyuyorum valla
Kolay gelsin sana

Geldin mi nasıl geçti
Bebiş nasıl
Mutlaka yaz beni etiketle

Geldim geldiiimm cok guzel hersey cok sukur sen artik atlattin bence riski dedi bu cumle bzm icin cok onemliydi tabi 1 ay daha braz dikkatli ol dedi. Igneyi biraktirdi progestani da gunde bir taneye dusurdu bi hafta boyunca. Sonra da birakcm tamamen.. bebisle ilgili cok olumlu konustu 14+1im normalde ama bebis 15+1 gorunuyo. Boyu uzun kibarcik bsy olck dedi cokk sukur rabbime yuzumuz gulerek ciktik odadan. Suan aşık gibi siritip geziyorum SEPTEMBER LOVE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…