Valla bakmaya cesaret edemedim canım zaten. Aşırı değil iç çamaşırım ıslanmıştı işte ama çok çok da değildi. Bende doktoruma danışayım. İki gün önce gittim zaten bir sorun olsaydı söylerdi doktor mutlaka-Piraye sakın araştırmaaa banada oldu aynısı. doktoruma söledim normal dedi. ama eğer aşırı derecede ve sürekli olan bişeyse doktoruna danış. bebeğin suyuysa ultrasonla ve vajinal muayneyle hemen börünem bişeymiş
Aynen Ya :) bende 2 liyi yaptirmamistim dedim hocam yapmadiniz gerek mi görmediniz. Dedim eskiden dedi zaten sadece 3 test vardı 2 4 sonradan çıktı sorun yok dedi. Benim o haftalarim da tatildeydi doktorum öyle işte .sonra kendimi laboratuvar da kan verirken buldum. :)) bir sonraki randevum ona göre belli olucakGözün aydın kuZumm
Bak Kızçe gelsin dedim kız geldi maşallah
Ben 3 lü test yaptırmadım bile
Hayırlı sonuçlar inşallah
Canım benimde kaşıntı yok yanma yok sadece su gibi akıntı vardı.eliyle baktı.inşallah sorun olmazben kullandım. hamile kaldığım dönem yumurtlama döneminde sizin kullandığınızı kullandım, 8haftalıkken de içinde 7tane olan her gece yatmadan atılan bi fitil kullandım. benim kokusuz ağrısız idrarda yanma yapmayan bi akıntıydı. ki geçirmedi de, ama sürekli hamileyken akıntının artıcanı okuyorum, oyüzden kafama takmıyorum artık doktora bile bahsetmicem..
Ben o hatayı dün yaptım sakin araştırmaTedirgin oldum ya internetten de araştırmak istemiyorum
Evet okudum sonradan. Boşuna sıkmışsın canını o kadarBen o hatayı dün yaptım sakin araştırma
Bebişlerin iyi olmasına sevindim kuZumKızlar doktordan çıktım.su gibi akıntı sordum.bebeklerin suyu olsa şimdiye biterdi dedi.önce vajinal baktı dikiş iyi dedi.33 mm e yükselmiş rahim ağzım şükür.alttan eliyle baktı.enfeksiyon car gibi dedi.bebeklere baktı.ilk defa bebeklerin cinsiyeti hakkında yorum yaptı.1 kız 1 erkek dedi.iyi dedi.sonra vitamin hapini burak dedi.magnezyum ve kan ilaci progestsn devam dedi.enfeksiyon için gyno lomexin vajinal fitil verdi.antibiyotikliymis.3 gün ara ile kullan dedi.2 kutu verdi.içinde 2 tane varmış.kullanan oldu mu.herzamanki gibi bunun içinde de doktorunuza sorun yazıyor hamileler için.Kızlar kullanan varsa yazarsa sevinirim
Kuzum bak bende korktum baktı suyu iyi dedi.ama fitil verdiValla bakmaya cesaret edemedim canım zaten. Aşırı değil iç çamaşırım ıslanmıştı işte ama çok çok da değildi. Bende doktoruma danışayım. İki gün önce gittim zaten bir sorun olsaydı söylerdi doktor mutlaka
Bi kadar da ağladım gerçi birikimlerim çıktı galibaEvet okudum sonradan. Boşuna sıkmışsın canını o kadar
Canım benimde kaşıntı yok yanma yok sadece su gibi akıntı vardı.eliyle baktı.inşallah sorun olmaz
Kontrolüm iki hafta sonra ama gitsem mi bilemedim. Gerçi çok sık olmadı iki defa oldu henüz. Bu arada bebeklerinin iyi olmasına çok sevindimKuzum bak bende korktum baktı suyu iyi dedi.ama fitil verdi
Bende bakmak istemiyorum bakmıyorum da zaten ne yazsak zaten kansere kadar gidiyor sonu. Sende dolmuşsun ağlayıp rahatlamışsın sıkma canını artıkBi kadar da ağladım gerçi birikimlerim çıktı galiba
Nette hep kötü seyler yazıyor
Daha bakmak istemiyorum
Ağlayınca rahatladım bu gün iyiyimBende bakmak istemiyorum bakmıyorum da zaten ne yazsak zaten kansere kadar gidiyor sonu. Sende dolmuşsun ağlayıp rahatlamışsın sıkma canını artık
Bak ne guzel her sey. Tum ilaclarda yazar neredeyse. Doktorun hamile oldugunu bilerek veriyor zaten meraklanma. Bir kizin vardi 2 kiz yerine 1 kiz 1 oglan gelirse daha iyi olur sanki. Hepsinden once saglikli olmalari tabi ki.Kızlar doktordan çıktım.su gibi akıntı sordum.bebeklerin suyu olsa şimdiye biterdi dedi.önce vajinal baktı dikiş iyi dedi.33 mm e yükselmiş rahim ağzım şükür.alttan eliyle baktı.enfeksiyon car gibi dedi.bebeklere baktı.ilk defa bebeklerin cinsiyeti hakkında yorum yaptı.1 kız 1 erkek dedi.iyi dedi.sonra vitamin hapini burak dedi.magnezyum ve kan ilaci progestsn devam dedi.enfeksiyon için gyno lomexin vajinal fitil verdi.antibiyotikliymis.3 gün ara ile kullan dedi.2 kutu verdi.içinde 2 tane varmış.kullanan oldu mu.herzamanki gibi bunun içinde de doktorunuza sorun yazıyor hamileler için.Kızlar kullanan varsa yazarsa sevinirim
Geliyor da yine aynı eşim sayesin de yine benden habersiz misafir çağırdıVayy komşularda geziyorsun maşalllah
Sonra eve gelince midem deme hiç
Bende battaniye ve yastıklarımı yıkadım yazın yapamamıştım evde olmadığımdan
Peteklerimi silmeye başladım
Artık kış temizliğine girmek lazım
Bide Doğumda yaparız inşallah
Gerçi sana eve yardımcı kadında geliyor dimi
Nasıl yani kısss haber vermeden kimi çağırmış kiGeliyor da yine aynı eşim sayesin de yine benden habersiz misafir çağırdı
Şuan evde hiç tanımadığım bir kadınla beraberim
2 gün kalacak hemde
Yarın da misafirim vardı oysa ki
Arkadaşım gelecekti
Şuan o kadar kızgınım ki eşime sinirim geçmedi saatlerdir
Huy oldu bana haber vermeden misafir çağırması
Geldin mi nasıl geçtiBuarada kizlarrr 1 saat var randevuma.. coookk heyecanliyim namaz kilcm ama kafam okdr dolu ki namazi sasirrim diye korkuyorm.. allah korusun gecen bi arkadas gitti de 13 haftalikken kalbi durmus demisler ya o beni cok etkiledi.. allahim guzel seyler duyup gelelim insallah nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?