- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Benimde baya belli artık gören anlar bol giyiyorum mecburen cunku dar olan seyler beni inanılmaz rahatsız ediyorAynen, benim hafif çıkıktı, ama şimdi tam gebe oldum. Artık anlıyor insanlar dikkatle bakarsa. Bir de sırt üstü yatınca karnım dümdüz olmuyor artık.
Bende Arnavutum. Ama şu nüfusun soyağacı uygulaması çıkınca bildiğimizden daha international olduğumuzu öğrendik. Baskın olan arnavut genlerimiz ama yunan ve bulgar karışımı da vardı bir de babaannemin rus olduğunu öğrendik tam oldu :))Teşekkür ederim kuZum Köklerimiz Arnavut beni çok benzetirler Arnavut’lara
Güzel karıydım kıss da bu gebelikte çöktüm valla
Güzeliği kızçem alıyor herhalde
Ne oldu gi bi bakak ben anlarimÇil değil ama başka bir şey oldu göğüslerime
Iyi iyi sukur onemli bisey degildi zaten tedbir amacli yatiyodu cikti sukur.Çok geçmiş olsun kuZum insallah iyidir şimdi herşey yolundadır
Bende boş durmadım ama kışa evi hazırlıyorum hafta sonuda kış temizliği yapacaz eşimle
Çerkezlerde hem güzel hem de maharetli oluyorlar .. Ben grip aşısı yaptırmıyorum. Tam üniv zamanında astımım olduğundan babam zorla yaptırdı yine de grip oldum o zamandan beri yaptırmıyorum
Bende Arnavutum. Ama şu nüfusun soyağacı uygulaması çıkınca bildiğimizden daha international olduğumuzu öğrendik. Baskın olan arnavut genlerimiz ama yunan ve bulgar karışımı da vardı bir de babaannemin rus olduğunu öğrendik tam oldu :))
Ben doktoruma soracaktım unuttumBenim aşı olayı araya kaynadı, grip aşısı yaptıran yok mu kızlar?
Kısss özelden yazayım sana sen iki tane doğurdun anlarsın belkiNe oldu gi bi bakak ben anlarim
Ben seslendim bu gün sanaSelam kızlar nasılsınız? Ben kız kardeşimin yanına gitmiştim evime döndüm yatış moduna geçtim hemen
Gribim hafifledi canım ama bulantı hala beni mahvediyor. Bide iç çamaşırımda ıslaklık var ya akıntı değil su gibi. Neyden acabaBen seslendim bu gün sana
Nasıl oldun hala grip mi
Tedirgin oldum ya internetten de araştırmak istemiyorum
Ne güzel haberler verdin öyle maşallah kuzularına da sana daKızlar doktordan çıktım.su gibi akıntı sordum.bebeklerin suyu olsa şimdiye biterdi dedi.önce vajinal baktı dikiş iyi dedi.33 mm e yükselmiş rahim ağzım şükür.alttan eliyle baktı.enfeksiyon car gibi dedi.bebeklere baktı.ilk defa bebeklerin cinsiyeti hakkında yorum yaptı.1 kız 1 erkek dedi.iyi dedi.sonra vitamin hapini burak dedi.magnezyum ve kan ilaci progestsn devam dedi.enfeksiyon için gyno lomexin vajinal fitil verdi.antibiyotikliymis.3 gün ara ile kullan dedi.2 kutu verdi.içinde 2 tane varmış.kullanan oldu mu.herzamanki gibi bunun içinde de doktorunuza sorun yazıyor hamileler için.Kızlar kullanan varsa yazarsa sevinirim
ben kullandım. hamile kaldığım dönem yumurtlama döneminde sizin kullandığınızı kullandım, 8haftalıkken de içinde 7tane olan her gece yatmadan atılan bi fitil kullandım. benim kokusuz ağrısız idrarda yanma yapmayan bi akıntıydı. ki geçirmedi de, ama sürekli hamileyken akıntının artıcanı okuyorum, oyüzden kafama takmıyorum artık doktora bile bahsetmicem..Kızlar doktordan çıktım.su gibi akıntı sordum.bebeklerin suyu olsa şimdiye biterdi dedi.önce vajinal baktı dikiş iyi dedi.33 mm e yükselmiş rahim ağzım şükür.alttan eliyle baktı.enfeksiyon car gibi dedi.bebeklere baktı.ilk defa bebeklerin cinsiyeti hakkında yorum yaptı.1 kız 1 erkek dedi.iyi dedi.sonra vitamin hapini burak dedi.magnezyum ve kan ilaci progestsn devam dedi.enfeksiyon için gyno lomexin vajinal fitil verdi.antibiyotikliymis.3 gün ara ile kullan dedi.2 kutu verdi.içinde 2 tane varmış.kullanan oldu mu.herzamanki gibi bunun içinde de doktorunuza sorun yazıyor hamileler için.Kızlar kullanan varsa yazarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?