2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim kuZum Köklerimiz Arnavut beni çok benzetirler Arnavut’lara
Güzel karıydım kıss da bu gebelikte çöktüm valla
Güzeliği kızçem alıyor herhalde
Bende Arnavutum. Ama şu nüfusun soyağacı uygulaması çıkınca bildiğimizden daha international olduğumuzu öğrendik. Baskın olan arnavut genlerimiz ama yunan ve bulgar karışımı da vardı bir de babaannemin rus olduğunu öğrendik tam oldu :))

Çok geçmiş olsun kuZum insallah iyidir şimdi herşey yolundadır
Bende boş durmadım ama kışa evi hazırlıyorum hafta sonuda kış temizliği yapacaz eşimle
Iyi iyi sukur onemli bisey degildi zaten tedbir amacli yatiyodu cikti sukur.
Yapin canim inan temiz evde insanin psikolojiside bi baska oluyo

Göçmen kızları sizi betsy_pc SEPTEMBER LOVE . Arnavutlar güzel oluyor gerçekten. Ben de Çerkezim.
Çerkezlerde hem güzel hem de maharetli oluyorlar .. Ben grip aşısı yaptırmıyorum. Tam üniv zamanında astımım olduğundan babam zorla yaptırdı yine de grip oldum o zamandan beri yaptırmıyorum

Benim babannemde baya baya karışık
Doğunca marika diye doğmuş ama rahmetli olmadan müslüman oldu Meryem diye gömuldu
Dedem Arnavutmuş ama biz ne gördük ne gittik nede biliyoruz
Bazen arıyorlardı bizi Arnavutluk’tan ama dilden anlaşamıyoruz

Kızlar doktordan çıktım.su gibi akıntı sordum.bebeklerin suyu olsa şimdiye biterdi dedi.önce vajinal baktı dikiş iyi dedi.33 mm e yükselmiş rahim ağzım şükür.alttan eliyle baktı.enfeksiyon car gibi dedi.bebeklere baktı.ilk defa bebeklerin cinsiyeti hakkında yorum yaptı.1 kız 1 erkek dedi.iyi dedi.sonra vitamin hapini burak dedi.magnezyum ve kan ilaci progestsn devam dedi.enfeksiyon için gyno lomexin vajinal fitil verdi.antibiyotikliymis.3 gün ara ile kullan dedi.2 kutu verdi.içinde 2 tane varmış.kullanan oldu mu.herzamanki gibi bunun içinde de doktorunuza sorun yazıyor hamileler için.Kızlar kullanan varsa yazarsa sevinirim

Ne güzel haberler verdin öyle maşallah kuzularına da sana da

Bu arada bana araştırma hastanesi iğne için rapor çıkarmadı...bizim tanıdığı aldım normal devlet hastanesine götürdüm..inanır mısınız 5 dk da rapor çıkardı asistan ...10 kutu iğne yazdı bedavaya aldım..yoksa 200 küsurat verecektim...maalesef torpile mecbur bırakıyorlar

ben kullandım. hamile kaldığım dönem yumurtlama döneminde sizin kullandığınızı kullandım, 8haftalıkken de içinde 7tane olan her gece yatmadan atılan bi fitil kullandım. benim kokusuz ağrısız idrarda yanma yapmayan bi akıntıydı. ki geçirmedi de, ama sürekli hamileyken akıntının artıcanı okuyorum, oyüzden kafama takmıyorum artık doktora bile bahsetmicem..

-Piraye sakın araştırmaaa banada oldu aynısı. doktoruma söledim normal dedi. ama eğer aşırı derecede ve sürekli olan bişeyse doktoruna danış. bebeğin suyuysa ultrasonla ve vajinal muayneyle hemen görünen bişeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…