Ben bir kaç gün buralara gelemeyebilirimAğlayınca rahatladım bu gün iyiyim
Yazın yapamadığım battaniye yastık yıkama işini girdim hava bu gün çok güzeldi
Peteklerimide silmeye başladım
Evime geçince biraz hareketlendim şükür
Ona diyecek tek söz bulamıyorum artıkNasıl yani kısss haber vermeden kimi çağırmış ki
Bide tanıyorsun ki
Üstelik 2 gün
Sakin öyle alıştırma her gün de misafirin var maşallah
Ben kendi karnımı zor doyuyorum valla
Kolay gelsin sana
Off yaaBen bir kaç gün buralara gelemeyebilirimevin netin de sorun var mobil de de paketim bitti. İki güne anca düzelir evdeki net. Özleyin beni
Yok ya kardeşimdeyken de net yoktu evde kendi netimi kullandım. Tam ben geldim evlerine net bağlandı. Netim bitti tabi o arada. Bugün eve geldim bağlandı gayet ama sonradan bağlanmadı. Eşimden paylaşım alıyom şuan ama oda yarın işe gidecek. Ne yapacaksam tüm günOff yaa
Daha çabuk hallolmuyor mu
Ek paket alsan olmaz mıYok ya kardeşimdeyken de net yoktu evde kendi netimi kullandım. Tam ben geldim evlerine net bağlandı. Netim bitti tabi o arada. Bugün eve geldim bağlandı gayet ama sonradan bağlanmadı. Eşimden paylaşım alıyom şuan ama oda yarın işe gidecek. Ne yapacaksam tüm gün
Canım eşim giderken sadece üzerindeki kıyafetle gidiyor görev yerine. Orda sürekli kamuflaj giydiği için. Şimdi bir kaç gün oralarda takılacağız ya o günlerde giyeceği kıyafetleri ben getiriyorum o yüzden. Hatta giderken giydiği ayakkabıları çaldırmış yarın botlarla gelecekmiş ayakkabısını da bile ben getiriyorumAma kocasınında bavulunu hazırlıyor
Kocasının yanına giderken ona niye hazırlıyor
Hem sen neredesin okula mı gidip geldin
Yürümek falan iyi gelir tabii ki.. sadece her gün ne getireceğini ne yapacağını düşünmek zor iş.Yemekhane var fakat ogle arasinda oglumun bazi gunler halk oyunu calismalari oluyo yemegi erken yada gec yiyebiliyo yemekhanenin saatlerine uymuyo.Yesede yemesede benden aylik sabit para aliyolar o yuzden yazdirmadim.Arada bi sabahtan hamur isi koyuyorum bazen kantinden yiyolar bazen ben gidiyorum.Her zaman gitmiyorum haftada iki gun banada yuruyus oluyo iyi oluyo
Kız o da bir şey mi benim 3 katı olacak
Ben artık kızçemle gidecem masraf iki katı olacak inşallah yaa kızçem sağlıkla gelsinde ben hiç gitmesem hep o gitse de olur
Canım bana fitil verdi alttan elle muayene etti enfeksiyon akıntı gördüm dedibende söylediğimde normal dedi. ama gel yinede bi bakalım dedi. alttan muayene etmişti kadın, sonra "evet akıntı bölgen biraz fazlaymış" diye yazmıştı 8.haftada,
ama su gibi deil açık sarı akıntı..sizinkinin nedenini bende merak ettim. ama bence korkulcak bişey değil bebişi üzmeyin stres yapıp :)
Yok kuzum be cinsiyeti sormayı unutuyoruz bile.Yok akıntıydı yok dikisti yok ilacı derken.aman tek sağlıkla doğsunlarda hiç umurumda değil canim
Değil işte bide bugün operatörümü değiştirmek için başvurdum faturalı başka bir hatta geçecem o yüzden tl yüklemiyim dedim var ama net paketi yapmaya yetmiyorEk paket alsan olmaz mı
Benim bitince öyle yapıyordum
Faturalı mı hattın?
Yupppiiiii bugun bundan guzel haber alamazdimBen bir kaç gün buralara gelemeyebilirimevin netin de sorun var mobil de de paketim bitti. İki güne anca düzelir evdeki net. Özleyin beni
Aynen benimde oyle oldu 2 gunde 2 kat büyudu birden.Hanımlar bu arada benim iki gündür karnım acayip çıktı bildiğiniz gebe oldumsanki erkendi daha
Bu kadar üzülme yav duygulanıyorumYupppiiiii bugun bundan guzel haber alamazdim
Oy oy maGeldim geldiiimm cok guzel hersey cok sukursen artik atlattin bence riski dedi bu cumle bzm icin cok onemliydi tabi 1 ay daha braz dikkatli ol dedi. Igneyi biraktirdi progestani da gunde bir taneye dusurdu bi hafta boyunca. Sonra da birakcm tamamen.. bebisle ilgili cok olumlu konustu 14+1im normalde ama bebis 15+1 gorunuyo. Boyu uzun kibarcik bsy olck dedi cokk sukur rabbime yuzumuz gulerek ciktik odadan . Suan aşık gibi siritip geziyorum SEPTEMBER LOVE
oy oy maşallah çok sevindim herşeyin iyi olmasınaGeldim geldiiimm cok guzel hersey cok sukursen artik atlattin bence riski dedi bu cumle bzm icin cok onemliydi tabi 1 ay daha braz dikkatli ol dedi. Igneyi biraktirdi progestani da gunde bir taneye dusurdu bi hafta boyunca. Sonra da birakcm tamamen.. bebisle ilgili cok olumlu konustu 14+1im normalde ama bebis 15+1 gorunuyo. Boyu uzun kibarcik bsy olck dedi cokk sukur rabbime yuzumuz gulerek ciktik odadan . Suan aşık gibi siritip geziyorum SEPTEMBER LOVE
Ben her gün gene seslenirim sana özlerim seniBen bir kaç gün buralara gelemeyebilirimevin netin de sorun var mobil de de paketim bitti. İki güne anca düzelir evdeki net. Özleyin beni
Hani bu geçen gelen kadın mıOna diyecek tek söz bulamıyorum artık
Oysa ki çok anlayışlı bir adamdır
Nasıl oluyor da bu konuda duyarsızlaşıyor anlamıyorum
İş arkadaşının annesi
Çocuk araziye çıkacakmış
Annesini bekar evinde yalnız bırakmak istememiş
Eşimde buyur etmiş işte
Ben hala pantolonlarımı düğmesi açık giymeyi planlarken biranda fermuarıda açmam gerekti bugün de mecbur elbiseye geçtim alışveriş henuz yapmam diyordum ama mecbur yapacağım. Bir de kilo almadım diye övünürken kendimce 2 kilo koyduö ve gitmiyorAynen benimde oyle oldu 2 gunde 2 kat büyudu birden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?