- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Prima her bebege iyi gelmiyoGörmezden geliyorumnapsak bilmiyorum ya prima falan kullanmasak mı ona alışırsa diğerlerini kullanamaz. Çok pahalı gerçekten ne yapacağız bilmiyorum. Bide ben ücretsiz izin kullanacağım iyice sıkışırız
Hic belli olmaz o is kizim 1 yasinda surekli bezi cikarttirip wc ye yapti.Gunde 1-2 bez kirleniyodu 1.5 yasindada tamamen biraktiBenim ilk bebek çok tecrübesizim hangisi iyi hangisi sızdırmaz bilmiyorum ama aşırı pahalıya da kaçmak istemiyorum. En az iki iki buçuk sene bez masrafı olacak çünkü
Kız bimin bezinden memnun olan çok zaten denk geliyorum bende. Bilmiyorum valla ne yapacağız bakalım. Alışveriş yaptınız mı siz hiç? Gerçi seninki ablasınınkileri kullanacak dimi. Bana da veren bir yakınım olsaydı keşke kullanırdımPrima her bebege iyi gelmiyo
Oglumun totosu cok sevdi onu kizimda pisik yapti huggies canbebe molfix hepsini denedim duzelmedi komsum bimin bezini al dedi anam kotu bimin bezi duzeltti valla
Esim kiz olacagini duyunca havalara uctu git al git al durduramadimSEPTEMBER LOVE ya banada annem aldırmaz gibi ama olsun,bakıp mutlu olacak bi iki bişey alasım var 4body1soul ohoo resim konseptleri bile aklımda,o iş tamam bu akşam newyork time’daaa “oğlum çalışıyor,gelin keyif peşinde”
Senin kız baya masrafsızmış he benim kız da öyle olur inşallahHic belli olmaz o is kizim 1 yasinda surekli bezi cikarttirip wc ye yapti.Gunde 1-2 bez kirleniyodu 1.5 yasindada tamamen birakti
Oglumda 2.5 yasinda birakmisti
He bide bana sor okul acilali daha ne kadar oldu kumbarsindaki tum parayi bitirdi sipa.Senin kız baya masrafsızmış he benim kız da öyle olur inşallah
O yakışıklı abisini yirimHe bide bana sor okul acilali daha ne kadar oldu kumbarsindaki tum parayi bitirdi sipa.
Hergun kantinden yiyim diyo okulda.
Artik sınırlama getirdim haftanin bi gunune sabitledim de rahatladim.
Abisine para veririm cebinde gider gelir bazen cepte parayla pantolonu yikanir unuturuz cunku bu kiz kime cekti bilmiyom
Allah verede evlenene kadar duzelse kocasi kufretmese bize bari :))
Hiç iyi değilim kızlar
Yataktan çıkamaz oldum
Midem çok kötü
Buraya yazıp yazıp sizi bunaltmak istemiyorum ama hayattan bıktım resmen
Tüm sabrım tükendi
İnşallah canımgeçecek canım benim çok az kaldı.
inan bana.
biraz daha sabret kendini bırakma.
canım söylemesi kolay belki ama odaklanmamaya çalışİnşallah canım
O kadar zor ki
Denemediğim şey kalmıyor inanıncanım söylemesi kolay belki ama odaklanmamaya çalışbi oyun falan indir telefonuna ne bilim kafanı dağıtmaya çalış Allah yardımcın olsun.. az daha sabır..
Biz camları bitirdik gezmeye başladıkÜzülsem mi eşin adınabizimki de uyur uzun bir süre sonra ne yaparız bilmiyorum
Çok hızlısınızBiz camları bitirdik gezmeye başladıkCanım kocam
Canim aslinda ben biraz psikolojik oldugunu anladim.Cunku okul acilmadan ayilip bayiliyodum senin gibi.Okul acilinca mecbur disari cikmak zorundayim zorla ciktim simdi iyiyim.Ama hafta sonlari hele esim evde olmasin gene felcli gibiyim cunku disari cikamayacagimi biliyorum.Ama esim olunca nasilsa biyerlwre gidicemya iyi hissediyorum kendimi.Hiç iyi değilim kızlar
Yataktan çıkamaz oldum
Midem çok kötü
Buraya yazıp yazıp sizi bunaltmak istemiyorum ama hayattan bıktım resmen
Tüm sabrım tükendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?