2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Prima her bebege iyi gelmiyo
Oglumun totosu cok sevdi onu kizimda pisik yapti huggies canbebe molfix hepsini denedim duzelmedi komsum bimin bezini al dedi anam kotu bimin bezi duzeltti valla

Benim ilk bebek çok tecrübesizim hangisi iyi hangisi sızdırmaz bilmiyorum ama aşırı pahalıya da kaçmak istemiyorum. En az iki iki buçuk sene bez masrafı olacak çünkü
Hic belli olmaz o is kizim 1 yasinda surekli bezi cikarttirip wc ye yapti.Gunde 1-2 bez kirleniyodu 1.5 yasindada tamamen birakti
Oglumda 2.5 yasinda birakmisti

Prima her bebege iyi gelmiyo
Oglumun totosu cok sevdi onu kizimda pisik yapti huggies canbebe molfix hepsini denedim duzelmedi komsum bimin bezini al dedi anam kotu bimin bezi duzeltti valla
Kız bimin bezinden memnun olan çok zaten denk geliyorum bende. Bilmiyorum valla ne yapacağız bakalım. Alışveriş yaptınız mı siz hiç? Gerçi seninki ablasınınkileri kullanacak dimi. Bana da veren bir yakınım olsaydı keşke kullanırdım ilk bizimki bebek arabası falan filan bittik biz

Esim kiz olacagini duyunca havalara uctu git al git al durduramadim
Battaniye tulum hastane cikisi corap aldim gecen hafta.
Baskada bisey almicam ablasininkileri giyecek azcik buyuyene kadar sonra sonra bayramda seyranda birer bisey alirim yine

Senin kız baya masrafsızmış he benim kız da öyle olur inşallah
He bide bana sor okul acilali daha ne kadar oldu kumbarsindaki tum parayi bitirdi sipa.
Hergun kantinden yiyim diyo okulda.
Artik sınırlama getirdim haftanin bi gunune sabitledim de rahatladim.
Abisine para veririm cebinde gider gelir bazen cepte parayla pantolonu yikanir unuturuz cunku bu kiz kime cekti bilmiyom
Allah verede evlenene kadar duzelse kocasi kufretmese bize bari :))

O yakışıklı abisini yirim anasına mı çekti acaba para harcamayı seviyor

M mel33 canım muhtemelen bana sordun balık konusunu. neyin yenmemesi gerektiğini çok bilmiyorum açıkçası. çünkü yediğim şeyler hep belli. sadece dip balıkları ve midye yenmemesi gerekiyor diye biliyorum. ben hamsi palamut çupra somon hepsini yiyorum.

Hiç iyi değilim kızlar
Yataktan çıkamaz oldum
Midem çok kötü
Buraya yazıp yazıp sizi bunaltmak istemiyorum ama hayattan bıktım resmen
Tüm sabrım tükendi

Hiç iyi değilim kızlar
Yataktan çıkamaz oldum
Midem çok kötü
Tüm sabrım tükendi

geçecek canım benim çok az kaldı.
inan bana.
biraz daha sabret kendini bırakma.

canım söylemesi kolay belki ama odaklanmamaya çalış bi oyun falan indir telefonuna ne bilim kafanı dağıtmaya çalışAllah yardımcın olsun.. az daha sabır..
Denemediğim şey kalmıyor inanın
O kadar çaresiz hissediyorum ki
Hele bazen birden bulantıların aşırı olduğu zamanlar da sağdan sola dönemiyorum
Saatlerce kalkmadan uzanıp derin nefes bile alamıyorum
Ne olur benim için dua edin kızlar
Tüm hayatımı etkiliyor aşırı bulantı

Bebek hareketlerini kaçıncı haftaya duymaya başladınız benim 2. Gebeliğim bi kaç gündür hissediyorum

Hiç iyi değilim kızlar
Yataktan çıkamaz oldum
Midem çok kötü
Tüm sabrım tükendi
Canim aslinda ben biraz psikolojik oldugunu anladim.Cunku okul acilmadan ayilip bayiliyodum senin gibi.Okul acilinca mecbur disari cikmak zorundayim zorla ciktim simdi iyiyim.Ama hafta sonlari hele esim evde olmasin gene felcli gibiyim cunku disari cikamayacagimi biliyorum.Ama esim olunca nasilsa biyerlwre gidicemya iyi hissediyorum kendimi.
Senin dez avantajin yakininda kimsenin olmayisi ve ilgilenecek biseyin olmayisi sanirim.Bence zorlada olsa cik bi dolas bi ekmek almaya bile avm ye git bebek magazalarini dolan tekzen koctas varsa oralara gir amac bisey almak degil rahatlamak.
Ev kotu yapiyor cunku ben bunu anladim

Masallah diyimde balayina basladim gibi ben
Sabah bi ankara turu attim oglum sayesinde simdi alisveristen geldik birazdandan annemlere gidicez daha bende tik yok.Onceden olsa nefes bile almak bana iskenceydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…