Iyilik canim pazar pazar erkenkalktim bende oglumun dersi var ona goturcem esimde bu arada kahvalti hazirlicak bize bakalim napacak :))Sağol cnm. Antepteyiz geziyoruz çok şükür. Benim kız azıcık yoruyor. Onun dışında güzel her şey çok şükür. Sen nasılsın ?
Gün olarak ilerideyim canım ama daha yeni bişeyler hissetmeye başladım. Doktorum bebek 300 gram olduktan sonra daha hissedilir olacak demişti. Genelde 20.haftadan sonra hissetmeye başlanması normal. Öncesinde hisseden de var tabi kişiden kişiye de değişebiliyor sanırım.Günaydın kızlar. Biraz okudum muhabbetlerinizi. Herkes iyiymiş gibi okudum. Daha da iyi günlerimiz olsun inşallah. Ben de iyiyim çok şükür o kadar yol yaptık kızım zorluyor biraz. Allah’ın izniyle yarın evimize döneneceğiz. Ben hala karnımdaki bebeği hissetmiyorum. Acaba iyi midir?hissetmeyen var mı benimle aynı haftada olup?
Günaydın bu gün inşallah bende dışarı çıkmayı planlıyorumGünaydın. Dun evden hic çıkamadım. Bugun gezeriz insallah biraz. Bu havalar tam gezme havasi. Engel durumunuz yoksa çıkın mutlaka dışarı.
Cağnım memleketimSağol cnm. Antepteyiz geziyoruz çok şükür. Benim kız azıcık yoruyor. Onun dışında güzel her şey çok şükür. Sen nasılsın ?
Daha yeni doktara gitmedi kızınGünaydın kızlar.dün malum baş ağrısından giremedim.yazdıklarınızı okudum.balık konusunda evde yapanda olmayınca bildik bir yerden yaptırıp getiriyor eşim.ekmek arası olunca pek zorlanmıyorum en azından yarısını yiyorum.mezgit ve sardalya alıyor.ben mersinliyim ama balık kültürüm yok.sizce bu balıklar faydalı mi bilginiz var mi.birde 6 yaşındaki kızım öksurmeye de başladı.tecrübeli annelerden çözümler alabilir miyim.bu arada yarın doktora götürecek babası...
Canım Pazar günü ne dersine gidiyor oğlun bir de kaçıncı sınıf? Ay valla hiç kıyamıyorum bu çocuklara hep çalışıyorlar.Iyilik canim pazar pazar erkenkalktim bende oglumun dersi var ona goturcem esimde bu arada kahvalti hazirlicak bize bakalim napacak :))
Çok bunaldım evde Artık çıkmak istiyorumGünaydın kızlar
Ben yine tüm gün evdeyim
İşte tüm mesele kendini iyi hissetmekÇok bunaldım evde Artık çıkmak istiyorum
Ama bakalım kendimi iyi hissedersem inşallah çıkacağım
eskiden gittiğimiz eğlence mekanları artık bana uygun değil hem sesi Artık başım kaldırmıyor hemde siğara dumanına girmek istemiyorum
Daha sade yerler lazım artık bana
Ay bayilirim mor lahana tursusuna, ben de yapayim ilk firsatta bari
Evet biliyorum canim ama guvenilir bir markaninkini tuketiyorum, insaallah zarari olmaz bakalim.
Norvec somonu mu tuketiyorsun canim? Asiri yagli geliyor bana, asla yiyemiyorum ben onu. Ama karadeniz somonuna bayilirim.tabi su bulantilar sagolsun hamilelikten beei hic tuketmedim. Ilerde insaallah
Evet,canım yeni gitti ama öksürük başladı şimdi de.balık konusunda bilgim yok.bilgisi olan arkadaşlara sordum acaba sardalya ve mezgit hamilelikte yenebilecek balıklar mi diye....Daha yeni doktara gitmedi kızın
Geçmiş olsun
Ben de evde yapmıyorum gebe kaldıpımdan beri haftada bir gün dışarda yiyoruz
Ben çok severim balık ama her balık yenmiyor gebeyken
Maşalllah yok yok herşey oluyor
Dip balıklarında uzak durmak gerekiyormuşEvet,canım yeni gitti ama öksürük başladı şimdi de.balık konusunda bilgim yok.bilgisi olan arkadaşlara sordum acaba sardalya ve mezgit hamilelikte yenebilecek balıklar mi diye....
Erkek bedenindeki değişiklikler: YOK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?