2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Biraz okudum muhabbetlerinizi. Herkes iyiymiş gibi okudum. Daha da iyi günlerimiz olsun inşallah. Ben de iyiyim çok şükür o kadar yol yaptık kızım zorluyor biraz. Allah’ın izniyle yarın evimize döneneceğiz. Ben hala karnımdaki bebeği hissetmiyorum. Acaba iyi midir? hissetmeyen var mı benimle aynı haftada olup?

Sağol cnm. Antepteyiz geziyoruz çok şükür. Benim kız azıcık yoruyor. Onun dışında güzel her şey çok şükür. Sen nasılsın ?
Iyilik canim pazar pazar erkenkalktim bende oglumun dersi var ona goturcem esimde bu arada kahvalti hazirlicak bize bakalim napacak :))

Gün olarak ilerideyim canım ama daha yeni bişeyler hissetmeye başladım. Doktorum bebek 300 gram olduktan sonra daha hissedilir olacak demişti. Genelde 20.haftadan sonra hissetmeye başlanması normal. Öncesinde hisseden de var tabi kişiden kişiye de değişebiliyor sanırım.

Günaydın. Dun evden hic çıkamadım. Bugun gezeriz insallah biraz. Bu havalar tam gezme havasi. Engel durumunuz yoksa çıkın mutlaka dışarı.

Günaydın kızlar.dün malum baş ağrısından giremedim.yazdıklarınızı okudum.balık konusunda evde yapanda olmayınca bildik bir yerden yaptırıp getiriyor eşim.ekmek arası olunca pek zorlanmıyorum en azından yarısını yiyorum.mezgit ve sardalya alıyor.ben mersinliyim ama balık kültürüm yok.sizce bu balıklar faydalı mi bilginiz var mi.birde 6 yaşındaki kızım öksurmeye de başladı.tecrübeli annelerden çözümler alabilir miyim.bu arada yarın doktora götürecek babası...

Daha yeni doktara gitmedi kızın
Geçmiş olsun
Ben de evde yapmıyorum gebe kaldıpımdan beri haftada bir gün dışarda yiyoruz
Ben çok severim balık ama her balık yenmiyor gebeyken

Iyilik canim pazar pazar erkenkalktim bende oglumun dersi var ona goturcem esimde bu arada kahvalti hazirlicak bize bakalim napacak :))
Canım Pazar günü ne dersine gidiyor oğlun bir de kaçıncı sınıf? Ay valla hiç kıyamıyorum bu çocuklara hep çalışıyorlar.

Günaydın kızlar
Ben yine tüm gün evdeyim
Çok bunaldım evde Artık çıkmak istiyorum
Ama bakalım kendimi iyi hissedersem inşallah çıkacağım
eskiden gittiğimiz eğlence mekanları artık bana uygun değil hem sesi Artık başım kaldırmıyor hemde siğara dumanına girmek istemiyorum
Daha sade yerler lazım artık bana

İşte tüm mesele kendini iyi hissetmek
Bende çıkmıyorum hiçbir yere eşim varken de yokken de
Kapıda araba da var çıkıp bir hava almak o kadar isterdim ki ama hem bulantı hemde halsizlik beni eve mahkum etti
Dışarda yemek yiyemiyorum ki eşimle çıkayım
Midem almıyor hiç birşey
Senin imkanın varsa çık canım çok iyi gelir
Evde kaldıkça kafayı yiyor insan

norveç somonu alıyorum canım.
onda daha çok omega varmış gibi geliyor bana.
fırında yağ eklemeden pişirdiğimde çok yağlı olmuyor neyse ki.
bende ilk defa hamilelikte tükettim ama hoşuma gitti.

Daha yeni doktara gitmedi kızın
Geçmiş olsun
Ben de evde yapmıyorum gebe kaldıpımdan beri haftada bir gün dışarda yiyoruz
Ben çok severim balık ama her balık yenmiyor gebeyken
Evet,canım yeni gitti ama öksürük başladı şimdi de.balık konusunda bilgim yok.bilgisi olan arkadaşlara sordum acaba sardalya ve mezgit hamilelikte yenebilecek balıklar mi diye....

Evet,canım yeni gitti ama öksürük başladı şimdi de.balık konusunda bilgim yok.bilgisi olan arkadaşlara sordum acaba sardalya ve mezgit hamilelikte yenebilecek balıklar mi diye....
Dip balıklarında uzak durmak gerekiyormuş
Nette hangi balıklar olduğu yazıyor bak istersen akılında bulunsun

Gunaydin kizlar sizleri hergün takip ediyorum. Masallah her sey yolunda gorunuyor. Bende de her sey yolunda bende tam net hissetmiyorum bebeğimi bazen acaba gaz kipirtisi mi bebek mi diyorum. Tam net söyleyemiyorum.
Artık balayı aylarına gorduk sanırım.
Bulantilardan sık söz etmez olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…