Kız çocuk nasıl dogurcan kan vermektem korkuyonYarin randevum var 3 lu test yapilcak kan vermeye korkuyorum ama bayilcak gibi icim gidiyor
Ay o an o sanciyla dogurup kurtulmak istiyon onda sorun yoktaKız çocuk nasıl dogurcan kan vermektem korkuyon
Bana doktor sadece 2 li test yaptı 3 lü istemedi aklım karışıyorYarin randevum var 3 lu test yapilcak kan vermeye korkuyorum ama bayilcak gibi icim gidiyor
Ozeller yapmiyo gerek gormuyo digerlerinde ozele gitmistim sadece 3 lu yapmislardi ama devlet hastaneleri yapma taraftari ne kadar test mest antin kuntin sey varsa yapiyoBana doktor sadece 2 li test yaptı 3 lü istemedi aklım karışıyor
Herşey için içimizdeki mucizeler için git annesi ver stres yapmaAy o an o sanciyla dogurup kurtulmak istiyon onda sorun yokta
Kan verirken kriz geciriyom valla :))
Bayiltin beni narkoz verin oyle alin kani diyom :))
Ay stres basti yarin gitmesem mi acaba
Evet canım bende çoraplara bakıp bakıp sırıtıyorumBu aşk işte ya
Çoraplar bile beni bu kadar duygusallaştıysa
Gerisini düşünemiyorum
Sağlıkla gelin bebişler Allah ın izni ile
Cok tatlisinHerşey için içimizdeki mucizeler için git annesi ver stres yapma
O degilde benim naazarim degmisti sana artik uyuyomusun saat 1 lere kadar yine :))Herşey için içimizdeki mucizeler için git annesi ver stres yapma
2li yaptırmadım ben. Devlet Hastanesi'ne gidiyorum. çok da memnunum doktorumdan. ben zaten 2li test önermiyorum hastalarıma 4lü yapıyorum 18. Haftada gel yapalım dedi. Çoğu yerde 4lü testin güvenirliğinin düşük olduğu yazıyor. Kafam karıştıOzeller yapmiyo gerek gormuyo digerlerinde ozele gitmistim sadece 3 lu yapmislardi ama devlet hastaneleri yapma taraftari ne kadar test mest antin kuntin sey varsa yapiyo
Belkide doktorla alakali2li yaptırmadım ben. Devlet Hastanesi'ne gidiyorum. çok da memnunum doktorumdan. ben zaten 2li test önermiyorum hastalarıma 4lü yapıyorum 18. Haftada gel yapalım dedi. Çoğu yerde 4lü testin güvenirliğinin düşük olduğu yazıyor. Kafam karıştı
Söyleme hiç bacım boşver maden öyle diyecekler hiç canını sıkma boşverBide kayinvalide stresi var...O da ayri bi terane...
Daha bilmiyolar bebegi ogrendiklerinde kiyamet kopacak..Napacaktin iki tane vardida caniniza yazik degil mi falan filan...
10 yildir her laflarina sustum duymazdan geldim terbiyemi saygimi bozmadim esim hatrina bunda susmicam artik.Sanki yarim saatliginede olsa cocuklarima bakmisliklari var gibi soz hakki hissediyorlar kendilerinde.Bide fesat bi gorumcem var basti bacak boyuyla dunyayi ben yoneteyim diyo Allahiiimmmm Allahim...
Haddinizi bilin yatagima karismayin diye hadlerini bildirip bundan sonraki soylenecek laflarinda onunu kesicem..
Hayır yaaa 8 kalkiyorum kurulu saat gibi.O degilde benim naazarim degmisti sana artik uyuyomusun saat 1 lere kadar yine :))
Kızlar ayva yiyin bol bol
Sonra hem bilmıyorum uymadım demeyin
Bebişlerde ki Gamze sırrı
Bakirkoyden cevizlibaga tasindi ayni kisi evet. 200tl.ciddi fatk bnce de dr iyiyse mantikli tercih olmus. Bu arada ilkkez sana yazarken tam olarak oynadigini hissettim. Disardan belli olacak kdr belirgindiİstanbul prenatal - Bakırköyden fiyat almıştım. Perinatalog Ahmet gül 550 TL sanırım aynı kişiden bahsediyoruz.
Doğan hastanesi per. Mehmet Aygün'ü çok duydum. Çarşamba 6 dan sonra geliyormus. 350 TL
Medilife has. beylikdüzü peri. Aytül hanım 500 TL fiyat aldım. Galiba Doğan hastanesine gidicem. Diğer soran arkadaşlarıma da fikir olması açısından belirtmek istedim.
Annem bende hep ayva yemişBen ilk hamileligimde ayva as ermistim, kizimin iki yanagi da gamzeli. Bunda da as erdim ama bulup alana kadar istegim gecti. Arada yiyorum yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?