2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız çocuk nasıl dogurcan kan vermektem korkuyon
Ay o an o sanciyla dogurup kurtulmak istiyon onda sorun yokta
Kan verirken kriz geciriyom valla :))
Bayiltin beni narkoz verin oyle alin kani diyom :))
Ay stres basti yarin gitmesem mi acaba

Bide kayinvalide stresi var...O da ayri bi terane...
Daha bilmiyolar bebegi ogrendiklerinde kiyamet kopacak..Napacaktin iki tane vardida caniniza yazik degil mi falan filan...
10 yildir her laflarina sustum duymazdan geldim terbiyemi saygimi bozmadim esim hatrina bunda susmicam artik.Sanki yarim saatliginede olsa cocuklarima bakmisliklari var gibi soz hakki hissediyorlar kendilerinde.Bide fesat bi gorumcem var basti bacak boyuyla dunyayi ben yoneteyim diyo Allahiiimmmm Allahim...
Haddinizi bilin yatagima karismayin diye hadlerini bildirip bundan sonraki soylenecek laflarinda onunu kesicem..

Ozeller yapmiyo gerek gormuyo digerlerinde ozele gitmistim sadece 3 lu yapmislardi ama devlet hastaneleri yapma taraftari ne kadar test mest antin kuntin sey varsa yapiyo
2li yaptırmadım ben. Devlet Hastanesi'ne gidiyorum. çok da memnunum doktorumdan. ben zaten 2li test önermiyorum hastalarıma 4lü yapıyorum 18. Haftada gel yapalım dedi. Çoğu yerde 4lü testin güvenirliğinin düşük olduğu yazıyor. Kafam karıştı

Belkide doktorla alakali
Ben ayni hastanede iki farkli doktora gidiyorum ikiside tum testleri yapacagini soyledi
Oglumda down sendromu riski yuksek cikmisti aradaki farki gormek adina yaptiriyorum bende
Hatta esim iyice abartiyo bide ozelde yaptiralim diyo

Söyleme hiç bacım boşver maden öyle diyecekler hiç canını sıkma boşver
Gerekirse çağır bizi
Benim görümcem arayıp bir hayırlı olsun bile demedi
Ama düşmez kalkmaz bir Allah
Ben biliyorum zamanı gelince
Yarın annesine gelme günü Oraya gelir de bi abisinin kapısını Çalmaz
Ah ah varya neler neler yaşadım
Hepsi aynı demek ki

Iki gundur cok kotuyum ben de, dun de bugun de kustum aksam uzeri ne yediysem. Daha cok kusardim aslinda ama tutuyorum zorluyorum kendimi.

Bakirkoyden cevizlibaga tasindi ayni kisi evet. 200tl.ciddi fatk bnce de dr iyiyse mantikli tercih olmus. Bu arada ilkkez sana yazarken tam olarak oynadigini hissettim. Disardan belli olacak kdr belirgindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…