- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
İnşallah canım
O kadar zor ki
Bimin bezi kizimin her yerini pisik yapmisti. Ben en cok can bebe kullandim. O zamanlarda en ucuz bezlerdendi. Kizim 1 yaşından itibaren neredeyse hic kaka yapmadi bezine küçük tuvelete tutuyordum. Kaka yapacagi zaman ıhıh diyordu bi sure sonra direk kaka demeye basladi ve altina kaka yaparsa cok pisik oluyordu. Sadece çiş temizlemek cok kolay oluyordi vallahi. Bakalim bunda ne olacak? Sleepy markasi denedik son zaman migrosun sanirim. O da guzeldi. Prima da kullandim ama bazen ona da allerji oldu. Cok stok yapmamak lazim.Prima her bebege iyi gelmiyo
Oglumun totosu cok sevdi onu kizimda pisik yapti huggies canbebe molfix hepsini denedim duzelmedi komsum bimin bezini al dedi anam kotu bimin bezi duzeltti valla
Bi uzman demis ki marmaradan çıkan midyeyi yiyeceginize pil yiyin.@mel33 canım muhtemelen bana sordun balık konusunu. neyin yenmemesi gerektiğini çok bilmiyorum açıkçası. çünkü yediğim şeyler hep belli. sadece dip balıkları ve midye yenmemesi gerekiyor diye biliyorum. ben hamsi palamut çupra somon hepsini yiyorum.
Ben birkaç gündür emin olmadan birşeyler hissediyordum ilk defa bu sabah uyandığını anladım ve patır patır tekmeledi hiç bu kadar belirgin olmamıştı
Açık hava da gezmek güzeldi ama ayaklarım hemen ağrıdı yoruldum galiba Eve gelir gelmez koltuğa zor attım kendimiEve geldik bu arada. Cok guzel açık havada gezmek. Midem bayagi iyi cok şükür.
Dayanamadın dimi bende Adidas’ta analı Kızlı bir ayakkabı gördüm ama resmen eşimle aşık olduk ikisi toplam 600 tl geliyordu ama değerkızlar gezmelerden geldim, e-bebekte indirimdeki şeylere baktım parçası 6-7 tlye çok şapşal şeyler aldımyenir ki onlar
Ben onu da denedimCanim aslinda ben biraz psikolojik oldugunu anladim.Cunku okul acilmadan ayilip bayiliyodum senin gibi.Okul acilinca mecbur disari cikmak zorundayim zorla ciktim simdi iyiyim.Ama hafta sonlari hele esim evde olmasin gene felcli gibiyim cunku disari cikamayacagimi biliyorum.Ama esim olunca nasilsa biyerlwre gidicemya iyi hissediyorum kendimi.
Senin dez avantajin yakininda kimsenin olmayisi ve ilgilenecek biseyin olmayisi sanirim.Bence zorlada olsa cik bi dolas bi ekmek almaya bile avm ye git bebek magazalarini dolan tekzen koctas varsa oralara gir amac bisey almak degil rahatlamak.
Ev kotu yapiyor cunku ben bunu anladim
O paraya motorsiklet alinir akmaz kokmaz oh misss :))Dayanamadın dimi bende Adidas’ta analı Kızlı bir ayakkabı gördüm ama resmen eşimle aşık olduk ikisi toplam 600 tl geliyordu ama değer
Hep hevesimiz vardı Allah nasip eder çocuğumuz olursa kendimize aldığımız ayakkabılardan ona da almakO paraya motorsiklet alinir akmaz kokmaz oh misss :))
Bizde bugün eşimle joker ve eBebek’e gittik. Arabaları inceledik, tam karar veremedik ama en azından baya bir fikrimiz oldu. Alışverişe hemen başlamak istemiyoruz. Sadece 3’lü çorap aldık. Bu bile çok mutlu etti bizi
KuZumm bu son gittiğin doktora söyledin mi bu kadar ağır olduğunu bulantılarınBen onu da denedim
Komşuları kahvaltıya çağırdım
Çay saatlerine gittim
Eşimle dışarı çıktım ama sonunda eve kendimi hep zor attım
Psikolojik değil benim ki
Su bile içsem aynıyım hala
İnşallah bende kurtulurum bu zor günler biter
Ins alin canim ben sakasina takiliyorum sanaHep hevesimiz vardı Allah nasip eder çocuğumuz olursa kendimize aldığımız ayakkabılardan ona da almak
Evet bayılacak hale gelmedikçe bulantı ilacı kullanma gibi bişeyler söyledi ciddiye almadım hiçKuZumm bu son gittiğin doktora söyledin mi bu kadar ağır olduğunu bulantıların
Ayyy bu gün baktım baktım durdum 7 aya Gelsede almaya başlasam hayırlısı ileIns alin canim ben sakasina takiliyorum sana
Bende kizimla ayni almistim baska marka bu yaz bide lcw den tsort almistik cok severim ayni ayni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?