2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cinsiyet ogrenemeyen bir ben kaldim. Bakıyorum her
Kez oğlum kızım demeye başlamış Bizim ki utangaç çıktı gostermedi. Her halde ayrıntılı ultrasonda goruruz

Bulantılar devam ama artık söz etmekten yorulduk bulantıyla yaşamaya alıştık galiba baya utangaç çıkmış seninki kızlar geç gösterirmiş genelde kızdır belkide

Biraz gidip uyandıracağım camları silecek Çünkü bu gün elimden kurtulamaz
ohhhh süpersin canım

bende bgn annemlerle açık havada olan bi avmye gidicez. dolanırım biraz,belki alışveriş yaparım bebişe daha hiç bi parça bile almadım,çok alasım var ufak tefek eşim çalışıo bugünde açık bizim cafe,cmtsi pazarları o bakıyor

Ohh sende kocayı çalıştır sen gez ne güzel
İyi yapıyorsan valla
Bende daha bişey almadım sadece tanıdıklardan gelen eşyalarımız var evde
Kasım sonu gibi başlarız herhalde almaya o zamana kadar bişey almamaya karar verdik
Ama oda yapacağımız için oda fiyat araştırması yapıyoruz

GüNaydın benim de ev halkı uyuyor. Bende. Hiç birsey yapamadim ama karnım aç ya ne diycem ben bebegimi hissetdigimi düşünüyor dum minik minik ki bence öyleydi Ama dışarı çıktım yürüdüm ve belimin agirdigi ni söylemiştim. Sanki o gunden sonra hareketleri hissetmiyorum gibi uff evham. Mı yapiyorum yada bilmiyorum bazen minik birsey oluyor ama emin olamıyorum ya her dk hissetmiyordum ama işte ne bilimmm kafamdaa deli sorular

Erkek bedenindeki değişiklikler: YOK
Onlarin cuzdanlarin da degisiklik olacak hemde kadin bedenindekinden daha fazla :))
Bez mama fiyatlarini gordunuz mu
Gerci digerleri hic mama icip yemedi bunada vermeyi dusunmuyorum ama zaman ne gosterir bilemem tabi

Onlarin cuzdanlarin da degisiklik olacak hemde kadin bedenindekinden daha fazla :))
Bez mama fiyatlarini gordunuz mu
Gerci digerleri hic mama icip yemedi bunada vermeyi dusunmuyorum ama zaman ne gosterir bilemem tabi
Görmezden geliyorum napsak bilmiyorum ya prima falan kullanmasak mı ona alışırsa diğerlerini kullanamaz. Çok pahalı gerçekten ne yapacağız bilmiyorum. Bide ben ücretsiz izin kullanacağım iyice sıkışırız

Nispet olsun gorumcengillere foto cekin durum paylas newyork daha bi sarsilsin :))

Prima benim oğluma hiç yaramadi ben molfix ve hagis kullandim molfix yine kullanırım diye düşünüyorum

Prima benim oğluma hiç yaramadi ben molfix ve hagis kullandim molfix yine kullanırım diye düşünüyorum
Benim ilk bebek çok tecrübesizim hangisi iyi hangisi sızdırmaz bilmiyorum ama aşırı pahalıya da kaçmak istemiyorum. En az iki iki buçuk sene bez masrafı olacak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…