Olmaz mı sanki onlar gebe gibi davranıyorErkek bedenindeki değişiklikler: YOK
Benimki de nöbetten geldi kahvaltı yaptı uyku moduna geçti. Daha yoldayken aradı yer yaptı uyumak için. Çok yorgunmuşOlmaz mı sanki onlar gebe gibi davranıyor
Bizim hormanlar onlara geçiyor
Bak hala uyuyor kalksana be adam sıkıldım
Bulantılar devam ama artık söz etmekten yorulduk bulantıyla yaşamaya alıştık galibaGunaydin kizlar sizleri hergün takip ediyorum. Masallah her sey yolunda gorunuyor. Bende de her sey yolunda bende tam net hissetmiyorum bebeğimi bazen acaba gaz kipirtisi mi bebek mi diyorum. Tam net söyleyemiyorum.
Artık balayı aylarına gorduk sanırım.
Bulantilardan sık söz etmez olduk.
Biraz gidip uyandıracağım camları silecek Çünkü bu gün elimden kurtulamazBenimki de nöbetten geldi kahvaltı yaptı uyku moduna geçti. Daha yoldayken aradı yer yaptı uyumak için. Çok yorgunmuş
Uyanırsa tabiBiraz gidip uyandıracağım camları silecek Çünkü bu gün elimden kurtulamaz
ohhhh süpersin canımBiraz gidip uyandıracağım camları silecek Çünkü bu gün elimden kurtulamaz
Azıcık korkar bendenUyanırsa tabibenimki de çok seviyor uykuyu
Azıcık korkar benden
Çünkü biliyor Arnavut damarım tutarsa pazar günü zehir olur
Ohh sende kocayı çalıştır sen gez ne güzelohhhh süpersin canım
bende bgn annemlerle açık havada olan bi avmye gidicez. dolanırım biraz,belki alışveriş yaparım bebişe daha hiç bi parça bile almadım,çok alasım var ufak tefekeşim çalışıo bugünde açık bizim cafe,cmtsi pazarları o bakıyor
Camlardan sonra da Kızçemi gezmeye götüreceğizOoo hadi göster kendini kalksın cam silsin
Üzülsem mi eşin adınaCamlardan sonra da Kızçemi gezmeye götüreceğiz
Eşim bu gün eserim
Yani
Ben yaptirmicam o agriyla iki bebenin pesinde dolanamam
Onlarin cuzdanlarin da degisiklik olacak hemde kadin bedenindekinden daha fazla :))Erkek bedenindeki değişiklikler: YOK
Görmezden geliyorumOnlarin cuzdanlarin da degisiklik olacak hemde kadin bedenindekinden daha fazla :))
Bez mama fiyatlarini gordunuz mu
Gerci digerleri hic mama icip yemedi bunada vermeyi dusunmuyorum ama zaman ne gosterir bilemem tabi
Nispet olsun gorumcengillere foto cekin durum paylas newyork daha bi sarsilsin :))ohhhh süpersin canım
bende bgn annemlerle açık havada olan bi avmye gidicez. dolanırım biraz,belki alışveriş yaparım bebişe daha hiç bi parça bile almadım,çok alasım var ufak tefekeşim çalışıo bugünde açık bizim cafe,cmtsi pazarları o bakıyor
Prima benim oğluma hiç yaramadi ben molfix ve hagis kullandim molfix yine kullanırım diye düşünüyorumGörmezden geliyorumnapsak bilmiyorum ya prima falan kullanmasak mı ona alışırsa diğerlerini kullanamaz. Çok pahalı gerçekten ne yapacağız bilmiyorum. Bide ben ücretsiz izin kullanacağım iyice sıkışırız
Benim ilk bebek çok tecrübesizim hangisi iyi hangisi sızdırmaz bilmiyorum ama aşırı pahalıya da kaçmak istemiyorum. En az iki iki buçuk sene bez masrafı olacak çünküPrima benim oğluma hiç yaramadi ben molfix ve hagis kullandim molfix yine kullanırım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?