- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Günaydın kuZummGunaydin mart analari
Kalkin haydeeeee sabah olduuu
Dohtura gidicem bakalim benim pammik prenses napiyo
Bende öyle uyumaya çalıştım ama neye faydaGunaydin. Sabahin köründe kalktim yine. Uyumaya calistim olmudi. Uff
Gunaydin. Sabahin köründe kalktim yine. Uyumaya calistim olmudi. Uff
Dünden beri ani hareketlerle benimde çok ağrım oluyor. Dün kşamda yaklaşık 3 saat süren mens ağrısı gibi bir ağrım oldu. Bende endişelendim bu sabah o ağrı geçti sadece ani hareketle olan devam ediyor. İçini ferah tut yoktur inşallah bebişinin birşeyiSabah ters bi hareket sonrasi baslayan cok ciddi agrim var. Agrim azalsa biraz doktora gidecegim. Is yerine geldim zorla yatiyorum su an ama calismam lazim. 10 dakikaya kendimi toplamaliyim. Raporluk oldum galiba insallah yavrum iyidir kanamam falan yok ama .
canım nası bi hareket yaptın ki? düzelir telaş yapma..Sabah ters bi hareket sonrasi baslayan cok ciddi agrim var. Agrim azalsa biraz doktora gidecegim. Is yerine geldim zorla yatiyorum su an ama calismam lazim. 10 dakikaya kendimi toplamaliyim. Raporluk oldum galiba insallah yavrum iyidir kanamam falan yok ama .
11 deGünaydın kuZumm
Kaçta randevu
Esim 10 kilo almis sadece meyve yedigim icinAnnem bende hep ayva yemiş
İki yanağımda da var
Bende yiyeyim dedim
kizimin ayakkabilarini baglamak icin çöktüm. Kalkarken ani agri saplandi. Baktilar ultrasonla bi sikinti yok dediler. Hareketliymis bebek kanama alani yok. 5 gun rapor verdiler.su halimle calismam mumkun degil zatencanım nası bi hareket yaptın ki? düzelir telaş yapma..
Cok sevindim riskin gecmesine. Cok şükür.Günaydınlar bende ultrasondan çıktım şimdi. Çok şükür kanama alanım geçmiş sanırım riski atlattım artık çok şükür. Erkek olduğu da kesinleşti bugün bir kere daha erkek dediler ağırlığı hala 300grama ulaşmamış sanırım o yüzden hareket hissetmiyorum ama az kalmış yakında hissederim inşllh. Bir hafta geriden geliyor sanırım Mart ortasını bulacak doğumum hayırlısıyla inşllh.
Bakirkoyden cevizlibaga tasindi ayni kisi evet. 200tl.ciddi fatk bnce de dr iyiyse mantikli tercih olmus. Bu arada ilkkez sana yazarken tam olarak oynadigini hissettim. Disardan belli olacak kdr belirgindi
Sabah ters bi hareket sonrasi baslayan cok ciddi agrim var. Agrim azalsa biraz doktora gidecegim. Is yerine geldim zorla yatiyorum su an ama calismam lazim. 10 dakikaya kendimi toplamaliyim. Raporluk oldum galiba insallah yavrum iyidir kanamam falan yok ama .
Günaydınlar bende ultrasondan çıktım şimdi. Çok şükür kanama alanım geçmiş sanırım riski atlattım artık çok şükür. Erkek olduğu da kesinleşti bugün bir kere daha erkek dediler ağırlığı hala 300grama ulaşmamış sanırım o yüzden hareket hissetmiyorum ama az kalmış yakında hissederim inşllh. Bir hafta geriden geliyor sanırım Mart ortasını bulacak doğumum hayırlısıyla inşllh.
Aynen baya rahatladım minik bir tatile çıkmak istiyorum artık çok yıprandımGecmis olsun canim. Rapor vermis doktor, dinlen bol bol, insaallah gecer agrin da cabucak.
Hadi gozun aydin, rahatlamissinir artik. Insaallah Allah bugunlerimizi aratmasin. Ilerleyen haftalarda one gelir sen merak etme. 1 hafta geride olmasi hic ama hic onemli degil.
Ne yaptın ki zorlandın mı kendiniSabah ters bi hareket sonrasi baslayan cok ciddi agrim var. Agrim azalsa biraz doktora gidecegim. Is yerine geldim zorla yatiyorum su an ama calismam lazim. 10 dakikaya kendimi toplamaliyim. Raporluk oldum galiba insallah yavrum iyidir kanamam falan yok ama .
Gözünaydın çok sevindim artık balayına girdin yaniGünaydınlar bende ultrasondan çıktım şimdi. Çok şükür kanama alanım geçmiş sanırım riski atlattım artık çok şükür. Erkek olduğu da kesinleşti bugün bir kere daha erkek dediler ağırlığı hala 300grama ulaşmamış sanırım o yüzden hareket hissetmiyorum ama az kalmış yakında hissederim inşllh. Bir hafta geriden geliyor sanırım Mart ortasını bulacak doğumum hayırlısıyla inşllh.
Evet 5 Kasım’da inşllhSekerAnnee gözun aydın Canım
Geriden gelmeye takma çünkü bir bakarsın gününü yakalamış hatta geçmiş olur
Detaylı ultrason günü aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?