2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kuZumm
Karnının bir yeri taş gibi oluyor sonra hemen geçiyor mu

Geçmiş olsun. İnşallah daha da sıkıntın olmaz. Güle oynaya geçirirsin geri kalan zamanı.

hilalcikk ve F Ftszynp cevaplarınız için teşekkürler. Bekleyip görücez. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var. inş sorun çıkmaz.

Günaydın kuZumm
Karnının bir yeri taş gibi oluyor sonra hemen geçiyor mu
Kuzum tam göbeğinin altı.kasık ağrım yok.rahim ağrım yok.sanki orası dar gelmiş itisiyolar.gaz gibi karın ağrısı gibi.benim üç karnım dar kızından biliyorum.çünkü karnım çok fazla yarık.dünde oldu geçti.doktoru araya cam.o da kanama yoksa normal diyecek.çünkü kaşık ağrısı kanama yoksa normal diyor.buaralar mersin gündüz sıcak gece soğuk acaba üşütüyor muyum diyorum.inan canım dikişli olmasam kalkıp bir giderim doktora.ama biliyosun doktora gitmem olay.....

Günaydın kozlar bu sabah evimize geldik çok şükür. Herkes iyidir umarım. Benim inanılmaz kasık ağrım var. Gaz da olabilir emin değilim. Sizler nasılsınız?
Canımın içi benimde kasık ağrım geçti.karnım taş gibi sanki gaz gibi ....bilemedim Canım bilemedim.kızında cahildim7 sene olacak.ne güzel cahillik....bunları yaşadım mı hiç hatırlamıyorum

Canım benim kuzenimin bebeğinin kafası tam 4 hafta gerideydi 4 ...araştırma hastanesi falan korkuttu...sonra bi doktor demiş ki kitle yok kafasında sıvı yok demek ki azıcık küçük olacak ..5 kardeşin 5 i de bir mı kiminin eli büyük kiminin ayağı burnu deyip rahatlatmış..sapasağlam kızı oldu 4 ay önce...benim bebeğinin de 5 hafta önden gidiyordu kafası doktor kitle sıvı olmadığı sürece sorun değil dedi ..çok şükür sapasağlam azıcık halası gibi koca kafa dogdu

Aynısı bende var göbek altı bir anda semsert oluyor
Sonra hemen geçiyor ama beni tedirgin ediyor

Bir de ben birşey sorayim ..kendi doktoruma danışmadan metpamip bulantı ilacı kullanıyorum sabah akşam..acaba zarari olur mu ..acil de ki doktor yazmıştı.. kendi doktoruma unuttum demeyi..kendi doktorum pendikte uzak olduğu için gecem hafta vedalastik..sultanbeyli de önereceği doktora gidecem ama tee 5 kasım da

Aynısı bende var göbek altı bir anda semsert oluyor
Sonra hemen geçiyor ama beni tedirgin ediyor
Canım benim belki normal bunlar ama .işte insan bilmeyince korkuyor benim kilom var ama belim çok ince kalçam büyük.senin maşallah haftam ileride.benim kuzularda ikiz ya.acaba kendileri ne yer mi açıyor bizim minnoşlar.Allahım sen hepimizin evladını koru....

Bilmıyorum ki ama daha bana bile çok erken bu sertleşme inşallah önemli birşey değildir
Daha doktoruma gitmemem 10 gün var nerdeyse
O zaman kadar bekleyeceğim telefonda sormak istemiyorum
Birebir konuşmak anlatmak istiyorum
Sence normal mı
Aynı şeyi yaşıyoruz

Canım bakıcım varya evde.tecrübeli diye ona soruyorum.2 3 gündür karnın sişti.Bende karnın büyüyor.birde ben çorap giymiyorum.ayağını üşüttün diyor
ayağıma çorap giydirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…