- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Günaydın kuZummGünaydın kızlar....karnım ağrıyor.acaba kasılmami diyorum.karnım taş gibi oluyor arada .kasiklarimda ağrı yok rahminde ağrı yok.ama gaz sancısı mi.karın ağrısı mi.bazen kivrativeriyor.offf acaba karnım mi büyüyor acaba
Hoşgeldin kuZummGünaydın kozlar bu sabah evimize geldik çok şükür. Herkes iyidir umarım. Benim inanılmaz kasık ağrım var. Gaz da olabilir emin değilim. Sizler nasılsınız?
Geçmiş olsun. İnşallah daha da sıkıntın olmaz. Güle oynaya geçirirsin geri kalan zamanı.Günaydınlar bende ultrasondan çıktım şimdi. Çok şükür kanama alanım geçmiş sanırım riski atlattım artık çok şükür. Erkek olduğu da kesinleşti bugün bir kere daha erkek dediler ağırlığı hala 300grama ulaşmamış sanırım o yüzden hareket hissetmiyorum ama az kalmış yakında hissederim inşllh. Bir hafta geriden geliyor sanırım Mart ortasını bulacak doğumum hayırlısıyla inşllh.
Gittim. Bebek iyi sukur. Kanama alani da yok. Yatak istirahati verdi 1 hafta. Kendi doktoruma 3ten sonra ulasacagimDoktora muane oldun mu kuzum
Canım benim. Kendimden örnek vereyim benim ilk hamileliğim çok problemliydi. Hep bebek küçüktü kafa çapı da küçüktü. 38+3 son kontrol günümdü ve bebeğin kafası 35 haftalık çıkıyordu. O kadar stresliydim ki ve o gün kontrolden 3 saat sonra Doğum başladı. Kızımın kafası 33.5 cm doğdu. Ama ilk atlar çok hızlı büyümesi gerekirken büyümedi yavaş yavaş büyüyor 1 yol GATA’da. Nörolog takibindeydik. Ve Gazi hastanesinde Kıvışcım Gücüyener e gittik. Denver testi yaptılar. Bebeğin hareketleri normal ve ayı ile uyumlu çıkıyordu ama kafa çapı küçüktü. Benim ve eşimin de kafa çapları ölçüldü. Benim kafa çapımda en alt sınırın bir altında çıktı. Eşimin de en alt sınırda çıktı. Genetik sesi dr. Ama bunun yanında gelişimlerinde eksiklik ateş havale olursa mutlaka tekrar gitmem gerektiği söylendi. Çık takma kafana bunlar usg ile çok belli olmayan ve genetikle alakası olası durumlar. Emin’im. Büyüyecektir. Netten çok okursan kafan daha çok bulanır.
Sabah ters hareket sonrasi sanci giris karnima bayiliyordum neredeyse. 3 saat falan surdu simdi baya azaldiGeçmiş olsun kaçırdım yine ne oldu ki?
Ne oldu kuZum öyle birden bire sana nasıl ters bir hareket yaptın kiGittim. Bebek iyi sukur. Kanama alani da yok. Yatak istirahati verdi 1 hafta. Kendi doktoruma 3ten sonra ulasacagim
Kuzum tam göbeğinin altı.kasık ağrım yok.rahim ağrım yok.sanki orası dar gelmiş itisiyolar.gaz gibi karın ağrısı gibi.benim üç karnım dar kızından biliyorum.çünkü karnım çok fazla yarık.dünde oldu geçti.doktoru araya cam.o da kanama yoksa normal diyecek.çünkü kaşık ağrısı kanama yoksa normal diyor.buaralar mersin gündüz sıcak gece soğuk acaba üşütüyor muyum diyorum.inan canım dikişli olmasam kalkıp bir giderim doktora.ama biliyosun doktora gitmem olay.....Günaydın kuZumm
Karnının bir yeri taş gibi oluyor sonra hemen geçiyor mu
Geçmiş olsun canım.sevindim geçmesine...Sabah ters hareket sonrasi sanci giris karnima bayiliyordum neredeyse. 3 saat falan surdu simdi baya azaldi
Canımın içi benimde kasık ağrım geçti.karnım taş gibi sanki gaz gibi ....bilemedim Canım bilemedim.kızında cahildim7 sene olacak.ne güzel cahillik....bunları yaşadım mı hiç hatırlamıyorumGünaydın kozlar bu sabah evimize geldik çok şükür. Herkes iyidir umarım. Benim inanılmaz kasık ağrım var. Gaz da olabilir emin değilim. Sizler nasılsınız?
Cok şükür. Kızımın ayakkabisini giymesine yardim ettim. Kalkarken ani kalktim. Ani hareketlerden kaçinmak lazim.Ne oldu kuZum öyle birden bire sana nasıl ters bir hareket yaptın ki
Şükür ki bebeğimiz iyi
Canım benim kuzenimin bebeğinin kafası tam 4 hafta gerideydi 4 ...araştırma hastanesi falan korkuttu...sonra bi doktor demiş ki kitle yok kafasında sıvı yok demek ki azıcık küçük olacak ..5 kardeşin 5 i de bir mı kiminin eli büyük kiminin ayağı burnu deyip rahatlatmış..sapasağlam kızı oldu 4 ay önce...benim bebeğinin de 5 hafta önden gidiyordu kafası doktor kitle sıvı olmadığı sürece sorun değil dedi ..çok şükür sapasağlam azıcık halası gibi koca kafa dogdugünaydın arkadaşlar. cuma gününkü doktor kontrolümde bebeğimin kafa çapının 1 hafta geriden geldiğini öğrendim.doktorum net bir şey demedi. bu konuda bilgisi olan var mı? internetten okuduklarım gözümü korkuttu. mikrosefali belirtilerinden biriymiş bu2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var. o zamana kadar nasıl dururum bilmiyorum.
Canım o çok acır.o gün hapşırdım boş bulundum.sanki orama bıçak saplandı.ovarken uzanırken geçti şükürCok şükür. Kızımın ayakkabisini giymesine yardim ettim. Kalkarken ani kalktim. Ani hareketlerden kaçinmak lazim.
Aynısı bende var göbek altı bir anda semsert oluyorKuzum tam göbeğinin altı.kasık ağrım yok.rahim ağrım yok.sanki orası dar gelmiş itisiyolar.gaz gibi karın ağrısı gibi.benim üç karnım dar kızından biliyorum.çünkü karnım çok fazla yarık.dünde oldu geçti.doktoru araya cam.o da kanama yoksa normal diyecek.çünkü kaşık ağrısı kanama yoksa normal diyor.buaralar mersin gündüz sıcak gece soğuk acaba üşütüyor muyum diyorum.inan canım dikişli olmasam kalkıp bir giderim doktora.ama biliyosun doktora gitmem olay.....
Canım benim belki normal bunlar ama .işte insan bilmeyince korkuyor benim kilom var ama belim çok ince kalçam büyük.senin maşallah haftam ileride.benim kuzularda ikiz ya.acaba kendileri ne yer mi açıyor bizim minnoşlar.Allahım sen hepimizin evladını koru....Aynısı bende var göbek altı bir anda semsert oluyor
Sonra hemen geçiyor ama beni tedirgin ediyor
Bilmıyorum ki ama daha bana bile çok erken bu sertleşme inşallah önemli birşey değildirCanım benim belki normal bunlar ama .işte insan bilmeyince korkuyor benim kilom var ama belim çok ince kalçam büyük.senin maşallah haftam ileride.benim kuzularda ikiz ya.acaba kendileri ne yer mi açıyor bizim minnoşlar.Allahım sen hepimizin evladını koru....
Canım bakıcım varya evde.tecrübeli diye ona soruyorum.2 3 gündür karnın sişti.Bende karnın büyüyor.birde ben çorap giymiyorum.ayağını üşüttün diyorBilmıyorum ki ama daha bana bile çok erken bu sertleşme inşallah önemli birşey değildir
Daha doktoruma gitmemem 10 gün var nerdeyse
O zaman kadar bekleyeceğim telefonda sormak istemiyorum
Birebir konuşmak anlatmak istiyorum
Sence normal mı
Aynı şeyi yaşıyoruz
Canım bakıcım varya evde.tecrübeli diye ona soruyorum.2 3 gündür karnın sişti.Bende karnın büyüyor.birde ben çorap giymiyorum.ayağını üşüttün diyor
ayağıma çorap giydirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?