2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

M mel33 anam ben kacirdim seni
Kotu bisey yok ins en son kizin hastaydi nasil oldu prenses
Gecmis olsun canim aman dikkat edin yolu yariladik sayilir

Şaka yaptın kuzum benim.kör topal ilerliyoruz bakalım.sen nasılsın...
Balayindayim
Gece kramp giriyor bir iki haftadir ama magnezyumu duzenli icmeyisimden
Kullanmam lazim artik duzenli onun haricinde super hersey cok sukur

Ayva ayva dediniz gittim aldim canımı çektirdiniz eşimin kocamn hatda benim tabirim le belediye çukuru var oglumda olmadı bakalim minnak kızım da olacak mı

kızlar merhaba uzak kaldın buralardan
yarın kontrol günüm çok heycanlıyım ne kadar büyümüştür kimbilir :)
ben 2. trimestere girmekle bi canlandım, enerji patlaması yaşıyorum resmen, geçtiğimiz cumartesi 20 kişilik misafir ağırladım
bu haftada aynı şekilde cumartesiye misafir ayarladım ,yine bir 15 kişi olacağız.
o bulantılar kusmalar şikayetler geçti kendime geldim resmen.

birde sizler hiç alışverişlere başlamamışsınız, annem küvetini bile aldı banadr erkek demişti, hazırlıklarım o doğrultuda yarın kız derse ailecek şok oluruz

O balayı ayı bana ne zaman gelecek lütfen gelsin artık
Mutfak ta yemek yaparken bile zorlanıyorum
İnanılmaz yorgun hissediyorum kendimi önceden dünya iş yemek yapardım hiç
Şimdi iki yemek bir tatlı yaptım resmen ayaklarım zonkluyor

Yaa ne diycem saç boyası aldım bugün ama boyayip boyamak arasın da kararsızım. Çünkü bebegime zararı olurmu birin ci neden ikinci neden Renk degistircem. Kaçıncı haftada boyan malı diye bir konu geçmiş ti sanki ama haftayi hatirlamiyorum

Kardeşim sen dogurunca bal li lokman olacak bunu biliyorum ama balayın nezamam gelir sanaa bilemiyorum:)

Bende kaç haftadır bulamadım
Dün sadece pazarda gördüm hemen aldım
Bende kızıma hamileyken daha beterdim.9 ay kustum ve 8 kilo verdim.o zaman yediğim tek şey ayvaydı.haşlayıp tuz atıp yiyordum.kızımın gamzesi var ama halasının da var.genetik mi ayva mı bilemedim...

Bende kızıma hamileyken daha beterdim.9 ay kustum ve 8 kilo verdim.o zaman yediğim tek şey ayvaydı.haşlayıp tuz atıp yiyordum.kızımın gamzesi var ama halasının da var.genetik mi ayva mı bilemedim...
Hala değildir o gamzedir Gamze
KuZum senin ailen yada eşimin ailesi sana destek oluyor mu

Ya arkadalsr ben buraya ne zaman iyiyim kusmalarim bitti yazsam akşamına kusuyorum. Çok ilginc iki haftadir iyiydim.
Sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…