Doldurcam da kadinin butun kaplari zaten bizde. Bulasik makinemde
Bende şeker parem diye seviyorum:)Kısss bacım bende severken ballı lokma kaymaklı tatlım diye seviyorum kızçemi :))
İyi bildin valla
Nazar nazar. :):)Ya arkadalsr ben buraya ne zaman iyiyim kusmalarim bitti yazsam akşamına kusuyorum. Çok ilginc iki haftadir iyiydim.
Sağlık olsun
Maaşallah. Ben normal zamanda bile 20 kisiyi zor ağırlarım. Helal olsun sana.kızlar merhaba uzak kaldın buralardan
yarın kontrol günüm çok heycanlıyım ne kadar büyümüştür kimbilir :)
ben 2. trimestere girmekle bi canlandım, enerji patlaması yaşıyorum resmen, geçtiğimiz cumartesi 20tv kişilik misafir ağırladım
bu haftada aynı şekilde cumartesiye misafir ayarladım ,yine bir 15 kişi olacağız.
o bulantılar kusmalar şikayetler geçti kendime geldim resmen.
birde sizler hiç alışverişlere başlamamışsınız, annem küvetini bile aldı banadr erkek demişti, hazırlıklarım o doğrultuda yarın kız derse ailecek şok oluruz
Ben de cok severim ayvayi. Cok yedim kizimda. Kizim gamzeli anneme çekmiş. Ayvaya cektigini sanmamAyva ayva dediniz gittim aldim canımı çektirdiniz eşimin kocamn hatda benim tabirim le belediye çukuru var oglumda olmadı bakalim minnak kızım da olacak mı
Aaa niye sevmiyim kiz seni
1 saat iyiyim 1 kötu 1 saat iyi 1 saat kötuYa arkadalsr ben buraya ne zaman iyiyim kusmalarim bitti yazsam akşamına kusuyorum. Çok ilginc iki haftadir iyiydim.
Sağlık olsun
Galiba arkadaşım. Sevinçle haber vereyim diyorum. Bir kalmışım kötü. Aman bebislerr iyi olsunda1 saat iyiyim 1 kötu 1 saat iyi 1 saat kötu
Günlerim öyle geçiyor
Kısss nazara mı geliyoruz
Canımm gözün aydınnKızlar devlet hastanesine kontrole gittim çok şükür oğlum iyiydi.
doktor kendi doktorumu tanıyor çıktı çok rica ettim bana sağ olsun perinatoloji randevusu verdi.
perşembe günü şu detaylı ultrasonu halledersem çok sevineceğim.
Buzdolabi poseti yogurt kaplari dondurma kaplari ne varsa doldur gotur :))Doldurcam da kadinin butun kaplari zaten bizde. Bulasik makinemde. Artik kavonoza falan koyariz.
Bu arada bi uyumusum ki ohh.evde olmanin da guzel yanlari var tabi.
Maalesef canım eşimin ailesi bayramdan bu yana aramıyor bile.o kadar ameliyat oldum dikiş atıldı.yinede kendi anam babam yokluyor.annem çekiyor 2 saat felan durup gidiyor.Allah razı olsun kızıma bakan kadından parasıyla bakıyor ama bakamam da diyebilirdi.h.içi 8 5 kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği bulaşık çamaşır yapıyor.akşam yemeğini fazla yap sende götür diyorum. 1 karı 1 kocalar zaten.öyle canım.h.sonuds eşimle dövüş çekiş geçiyor.bazen dışardan söylüyor.bazen makara pilav ....Kuzum ben hiç kalkmıyorum inan yattığım yerden yemek yemekten artık reflü oldum.kaynanamgile çok kızıyorum.bazen küfürde ediyorum.sonra günah diye tövbeye geliyorum.ama onlarla görüşmeyi düşünmüyorumHala değildir o gamzedir Gamze
KuZum senin ailen yada eşimin ailesi sana destek oluyor mu
Bosver kuZum boşver imkanın varda bak ne güzel yemeğini yapacak kadın tutabilmişsinMaalesef canım eşimin ailesi bayramdan bu yana aramıyor bile.o kadar ameliyat oldum dikiş atıldı.yinede kendi anam babam yokluyor.annem çekiyor 2 saat felan durup gidiyor.Allah razı olsun kızıma bakan kadından parasıyla bakıyor ama bakamam da diyebilirdi.h.içi 8 5 kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği bulaşık çamaşır yapıyor.akşam yemeğini fazla yap sende götür diyorum. 1 karı 1 kocalar zaten.öyle canım.h.sonuds eşimle dövüş çekiş geçiyor.bazen dışardan söylüyor.bazen makara pilav ....Kuzum ben hiç kalkmıyorum inan yattığım yerden yemek yemekten artık reflü oldum.kaynanamgile çok kızıyorum.bazen küfürde ediyorum.sonra günah diye tövbeye geliyorum.ama onlarla görüşmeyi düşünmüyorum
Ahh bu ayva 1 ay önce nasıl aşerdim anlatamam size bütün aileyi ayağa kaldırdım sağolsun eşim buldu geldi hatta ağacından taze taze kopartmış oğlumda da çok yemiştim iki yanağı gamzeli bakalım kızım nasıl olacakAyva ayva dediniz gittim aldim canımı çektirdiniz eşimin kocamn hatda benim tabirim le belediye çukuru var oglumda olmadı bakalim minnak kızım da olacak mı
Yapıyor canım arada geçen c.tesi yaptı.pazarda zaten balık günü yapıyoruz.eşim balık ekmek yaptırıyor.evde kokmasın diye.ev et canım iyi ki kadın tutabilecek imkanım var.yoksa halim harap olurdu...Bosver kuZum boşver imkanın varda bak ne güzel yemeğini yapacak kadın tutabilmişsin
Cuma günleri fazla yemek yaptırsana en azında Cumartesi de yerseniz
Belki annen Cumartesi ve pazarlari size yemek yapamaz mı acaba
Allah ım yardım edıyor işte kuZumYapıyor canım arada geçen c.tesi yaptı.pazarda zaten balık günü yapıyoruz.eşim balık ekmek yaptırıyor.evde kokmasın diye.ev et canım iyi ki kadın tutabilecek imkanım var.yoksa halim harap olurdu...
Canımm gözün aydınn
Darısı biZlere inşallah
Detaylı ultrason için erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?