2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maaşallah. Ben normal zamanda bile 20 kisiyi zor ağırlarım. Helal olsun sana.
Ayva ayva dediniz gittim aldim canımı çektirdiniz eşimin kocamn hatda benim tabirim le belediye çukuru var oglumda olmadı bakalim minnak kızım da olacak mı
Ben de cok severim ayvayi. Cok yedim kizimda. Kizim gamzeli anneme çekmiş. Ayvaya cektigini sanmam
@Sekerimmm gozun aydin yinede dikkat et

geronimo_s gecmis olsun canim beni sevmezsin ya hadi neyse
Aaa niye sevmiyim kiz seni

Kizimla aramizdaki diyalog 1 hafta once
Yagmur...anne salondan bi gitsene
ben...ne oldu kizim ne yapacaksin yaramazlik mi?
Yagmur... Evet anne
Ben... Himm deyip kaşimi kaldirip baktim
Yagmur... Anne merak etme buyuk yaramazlik degil. Sirin cocuk yaramazligi

Sonra ben salondan gittim o yaramazligini yapti. Düşünüyorum ama neydi yaramazlik hatirlayamiyorum. Önemli degildi hakikaten ama.

Kızlar devlet hastanesine kontrole gittim çok şükür oğlum iyiydi.
doktor kendi doktorumu tanıyor çıktı çok rica ettim bana sağ olsun perinatoloji randevusu verdi.
perşembe günü şu detaylı ultrasonu halledersem çok sevineceğim.

Canımm gözün aydınn
Darısı biZlere inşallah
Detaylı ultrason için erken değil mi

Doldurcam da kadinin butun kaplari zaten bizde. Bulasik makinemde . Artik kavonoza falan koyariz.
Bu arada bi uyumusum ki ohh. evde olmanin da guzel yanlari var tabi.
Buzdolabi poseti yogurt kaplari dondurma kaplari ne varsa doldur gotur :))
Bende bu giz niye bana laf yetistirmiyo diyom megerse uyuyomus :))

Hala değildir o gamzedir Gamze
KuZum senin ailen yada eşimin ailesi sana destek oluyor mu
Maalesef canım eşimin ailesi bayramdan bu yana aramıyor bile.o kadar ameliyat oldum dikiş atıldı.yinede kendi anam babam yokluyor.annem çekiyor 2 saat felan durup gidiyor.Allah razı olsun kızıma bakan kadından parasıyla bakıyor ama bakamam da diyebilirdi.h.içi 8 5 kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği bulaşık çamaşır yapıyor.akşam yemeğini fazla yap sende götür diyorum. 1 karı 1 kocalar zaten.öyle canım.h.sonuds eşimle dövüş çekiş geçiyor.bazen dışardan söylüyor.bazen makara pilav ....Kuzum ben hiç kalkmıyorum inan yattığım yerden yemek yemekten artık reflü oldum.kaynanamgile çok kızıyorum.bazen küfürde ediyorum.sonra günah diye tövbeye geliyorum.ama onlarla görüşmeyi düşünmüyorum

Bosver kuZum boşver imkanın varda bak ne güzel yemeğini yapacak kadın tutabilmişsin
Cuma günleri fazla yemek yaptırsana en azında Cumartesi de yerseniz
Belki annen Cumartesi ve pazarlari size yemek yapamaz mı acaba

Ayva ayva dediniz gittim aldim canımı çektirdiniz eşimin kocamn hatda benim tabirim le belediye çukuru var oglumda olmadı bakalim minnak kızım da olacak mı
Ahh bu ayva 1 ay önce nasıl aşerdim anlatamam size bütün aileyi ayağa kaldırdım sağolsun eşim buldu geldi hatta ağacından taze taze kopartmış oğlumda da çok yemiştim iki yanağı gamzeli bakalım kızım nasıl olacak

Bosver kuZum boşver imkanın varda bak ne güzel yemeğini yapacak kadın tutabilmişsin
Cuma günleri fazla yemek yaptırsana en azında Cumartesi de yerseniz
Belki annen Cumartesi ve pazarlari size yemek yapamaz mı acaba
Yapıyor canım arada geçen c.tesi yaptı.pazarda zaten balık günü yapıyoruz.eşim balık ekmek yaptırıyor.evde kokmasın diye.ev et canım iyi ki kadın tutabilecek imkanım var.yoksa halim harap olurdu...

Canımm gözün aydınn
Darısı biZlere inşallah
Detaylı ultrason için erken değil mi

benim kendi doktorum zaten 18-22 haftalar arası demişti.
bende bilmiyorum ki perşembe günü hemen yapar mı ultrasonu diye.
yapsın da artık uğraşmayayım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…